Aspirante optimiste > 20 ani(592)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bella eu nu stiu ce sa-ti spun despre rezultatul analizelor, poate intra fetele care stiu
deci fetelor se vede graficul meu???????????

www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor...dragutzelor.....
Cami nu se vede graficul.....
Eu sunt mai bine astazi cu raceala, m-am trezit mai bine dispusa....cred ca maine sau joi ma duc la ecograf....astazi ma suna prietena cu care merg la medic...incerca sa imi faca o programare la cel mai bun ecografist de la noi, ea a lucrat pentru medicul acesta....sper sa imi spuna ca mergem maine, nu de alta dar nu mai am rabdare deloc.
Va doresc o zi frumoasa....pupici la fiecare in parte....

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

bella, eu cred ca dr ti-a dat sa faci prolactina pt ca, in general, concentratii mai MARI de prolactina sunt asociate infertilitatii.

deci s-a vrut sa se vada daca cumva asta e cauza pt care barza a ratacit (pt moment) adresa ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

bella, eu cred ca dr ti-a dat sa faci prolactina pt ca, in general, concentratii mai MARI de prolactina sunt asociate infertilitatii.

deci s-a vrut sa se vada daca cumva asta e cauza pt care barza a ratacit (pt moment) adresa ta.

sper sa fie asa. dar daca si prolactina e bine atunci 100% sunt trompele de vina. asa ca hsg vinnnn
inca un pic si ar trb sa imi vina. poate vrea Bunul Dumnezeu si vine bebe. oricum daca nu imi vina in weekend o sa ma testez in praga. poate ne face dumnezeu un cadou frumos pt primul an de casatorie.

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cum nu se vede graficul ca la mine merge , nu va apare nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

cum nu se vede graficul ca la mine merge , nu va apare nimic

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Camcris, in linkul de pe FF trbuie sa existe si 4 cifre care la tine in link nu sunt

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Bella, poate nici macar trompele nu sunt de vina, ci nerabdarea asta stressanta. Cand te linistesti, vine sigur si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

camcris, uite asa arata la mine www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC, mai mult nu te pot ajuta si pe mine m-a ajutat Andr@

Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

Bella, poate nici macar trompele nu sunt de vina, ci nerabdarea asta stressanta. Cand te linistesti, vine sigur si .

Anna sa te auda Bunul Dumnezeu.

de sapt trecuta ma tot inteapa zilnic ovarele. Sa fie oare d ela frig. a si ieri m-a luat o ameteala de a trb sa ma asez pe scaun si mi-a dat al meu un calciu la fiola si un ceteb(vit c)
maicamea mi-a zis ca poate sunt gravida ca ea cu mine toata sarcina a avut ameteli, stari de lesin si chiar a lesinat de cateva ori.
da sincer nu vreau sa ma mai gandesc ca eu cred ca si gandu asta zilnic de bebe e foarte stresant pt organism.
cand o sa vrea Bunul Dumnezeu o sa avem si noi minunea noastra.

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna dimineata fetelor, ma bag si eu la un ceiut, ca la ce frig e afaraaa...

Am sunat la Medlife sa ma interesez de costurile consultatiei si ecografiei transvaginale la Dr Albu...diseara imi fac monetarul si sa vad cand ma programez, ca mor de durere de ovar....ma doare ovarul stang asa de rau si mi se lasa durerea pe picior.
Nush ce-oi mai avea si de data asta.

Roxy hai cu liniutele a mai inveselesti forumul putin

Katy si eu sunt in ceata totala, nush ce mi s-a intamplat. Ma gandesc ca oi fi eliminat vreun chis...ati auzit ca s-ar elimina in felul acesta?...ma rog,sper sa reusesc sa ma duc la medic saptamana viitoare cel tarziu si poate malamureste medicul.

Mergi la inceput