Cluj rulz! - cap.101
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
Dragelor spre norocul copiilor am putut sa strangem ceva banuti ca sa-i ajutam.Aseara un prieten de-al meu mi-a umplut holul de cumparaturi.Azi sau maine ma duc sa cumpar ghetute la copii si papucei de casa.
Ne pregatim si noi de Craciun si incercam sa terminam lucrarile.Am vazut brazi frumosi la Baumax dar tare scumpi.Saptamana viitoare vreau sa cumpar brad si sa-l impodobim.
Nonna iti trimit acum PM
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
squirrel spune:
Buna fetelor
Am aterizat si noi cu bine in America. Va voi povesti mai pe indelete ce si cum e pe aici. Deocamdata ma uit pe geam si vad ca ninge .
Va felicit pentru campania voastra , sunteti niste fete minunate carora se vede ca va pasa de aproapele vostru. Sa fiti convinse ca faptele voastre vor fi rasplatite in alt fel.
Noi inca mai rezolvam chestii administrative, banci, permise, practic totul este luat de la 0 -niste cutite ne-am adus cu noi, furculitele le-am cumparat de aici . Deocamdata suntem prea ocupati ca sa ne dam seama de realitate. Am ajuns de 3 sapt dar parca sunt in apartamentul aceste de mai mult timp.
Ce e mai important este ca lui Vlad ii place scoala si ca nivel academic este in top. E superincantat ca mananca la cantina-asa ca in filme.
Va pup si sunt cu gandul la voi.
Flavia
Ps. Haina de ploaie si umbrela au ramas in Irlanda si acum vine ninsoarea...
baby-boom spune:
Salutare tuturor!
pentru campanie! Si anul asta a iesit bine!
Din pacate monetar eu nu ma gasesc cel mai bine dar ajut in alte feluri, cum pot si stiu eu mai bine .
Am o perioada crunta. Foarte ocupata, ca atare incerc sa am grija sa mentin imunitatea la cote standard, oboseala la fel, etc.
ANUNT pentru Oana si Simona: am gasit spatiul! incepem sa improvizam!!!
Ca atare anunt doritorii sa ma contacteze pe PM caci organizez o intalnire pilot cu copiii, sa ne cunoastem si sa intelegem ce vom face, vineri saptamana asta sau luni saptamana ce vine, depinde de cum facem grupa. Orele 18.00
Dau detalii tot pe PM
Fug...doar in fuga ma desfasor pana la Craciun :)
Stancai pentru sufletul ei si conexiunea speciala cu copilasii de la Maica Domnului!
jozsaerika spune:
buna fetelor,
l-am rugat iara pe barbatul meu sa imi aduca un pic laptopul de la munca sa imi citesc mailul asa ca am intrat rapid si pe forum.
noi suntem bine doar ca inca calculatorul nu este reparat
anul acesta nu voi putea participa la campania de Craciun pt ca am donat o suma de bani pt colegul de clasa al lui Norbert care are leucemie...mi s-a rupt sufletul cand am aflat ...toata scoala a donat bani pt el...
aveam o punguta cu jucarii pregatite pt orfelinat dar am inteles ca nu prea e newvoie anul acesta de jucarii, asa ca le voi dona in alta parte
ma bucur si va felicit ca si in asa vremuri grele campania de Craciun a avut loc
mai am de asteptat vreo 3 zile si sper ca ajunge calcul inapoi de la reparat
va pup
Erika
asi spune:
Cu multa bucurie , copii de la Casa de tip familial "Maica Domnului" , va invita sa fiti alaturi de noi in prag de sarbatoare , asteptand Nasterea Domnului si Mantuitorului nostru Isus Cristos.
Bucuria copiilr va fi exprimata in cadrul unui program artistic , care va avea loc in data de 16.12.2010 , la orele 17.
Sr.Bernardina
asi spune:
Dragelor cele care vreti sa participati la serbare va rog sa-mi spuneti ca sa ne putem organiza.
Florina am intrebat dar in perioada asta au sunt cam ocupati cu tot felul de serbari si vizite.Dupa Anul Nou ar fi mai potrivit.Tu ce zici?
baby-boom spune:
Stanca, este foarte potrivit si dupa Anul Nou. Cum sa nu! Ma bucur ca sunt deschisi la asta. Din pacate nu pot veni in 16 caci are Elise o serbare mai complicata la balet. Asta e, o sa astept feedback de la cine poate merge.
Va pup pe toate, fug la munca!
dana.salo spune:
Buna fetelor,
As veni, sincer ca sa il aduc si pe copilul meu sa inteleaga mai bine lucrurile importante.Numai canu stiu adresa.Oricum eu ajung plus minus ora 17 in functie de asta mica...e posibil sa fim in oras de mai devreme ca sa doarma...
Ar trebui sa aduc ceva? Cati copii sunt pana la urma cei 10? Mai multi?
Merci inca o data,
baby-boom spune:
Salutare!
Va invit, de fapt nu pe voi, copiii, vineri 17 decembrie, de la ora 18.00, la Fabrica de Pensule (str. Henri Barbusse nr. 59-61), etaj 1, Sala Studio pentru un "episod-pilot" din ceea ce va urma sa se intample in Teatrul asta al Copiilor pe care-l propun eu cu atata ardoare. Ne vom cunoaste si vom incerca sa intelegem de ce suntem acolo, ce facem , cum facem si alte intrebari pe care copiii le vor avea. Si eu voi incerca sa le introduc ideea de teatru si de improvizatie, caci credeti-ma ei inteleg, doar le trebuie prezentata cu cap si suflet. Sedinta cu parintii nu stiu pe cand o programam, dar si ea va exista caci doresc sa explic ce inseamna improvizatia teatrala si de ce e mai mult decat benefica pruncilor mai ales in timpurile astea de trai.
Copiii ar trebui sa poarte haine lejere de bumbac caci ne vom si misca :)..
Intalnirea va dura cu aproximatie 1 1/2 ore timp in care parintii pot pleca si reveni sau pot servi un ceai/cafea/suc/bere :) in lobby-ul artistic premergator salii studio.
Va rog sa ma contactactati caci trebuie sa stiu numarul copiilor care vor fi prezenti.
Fabrica de Pensule este singurul spatiu din urbe care propune manifestari culturale alternatuve si vine in ajutorul artistilor de tot soiul. Uite un link: http://www.fabricadepensule.ro/
Am emotii da's de-alea constructive.
Doamne Ajuta! :)
asi spune:
Florina multumim de invitatie.Din pacate eu nu pot veni ca particip la o actiune caritabila in Iulius.Dar iti doresc mult succes in proiect.
Dana am vrut sa-ti trimit PM cu adresa.Eventual ma suni maine sa-ti dau adresa?
Azi am avut serbarile.Mosul ne-a adus cadourile scrise in scrisoare si bucuria a fost .....e greu de descris in cuvinte cat de bucurosi au fost.