Cluj rulz! - cap.101
Raspunsuri - Pagina 21
asi spune:
Multumesc mult fetelor
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
olim spune:
svety, ce bine iti sade cu burtica
si eu sper sa vina barza pe la noi luna asta si sa ne lase un ou mic
ce liniste in zona clujului
mai ce vremuri erau acum cativa ani, cand domana Tache era pe mosia dinsei seara tarziu, mai tineti minteof ce vremuri
va pe toate
irlandeza spune:
URGENT !!!
Buna fetelor. Ma scuzati ca dau buzna asa , la voi.....Cine ma poate ajuta cu o informatie, va rog ?
Am o matusa de la tara, care maine dimineata intra in operatie la oncologie-ginecologie, in Cluj. Ea saraca nu prea stie despre ce e vorba, am inteles ca i se va face o biopsie, dar dr. care a trimis-o la Cluj, a zis ca-i urgent. Poate e cancer, inca nu stim. In 2 sapt. vin rezultatele biopsiei.
Poate cineva sa-mi spuna cam cat se da la dr. care face operatia asta ? Si la asistente ?
Tatal meu merge maine dimineata acolo, si vrem sa stim preturile.......
Va multumesc.
asi spune:
Irlandeza sanatate multa matusii tale!Pentru o biopsie nu stiu cat se da , dar stiu ca sunt doctori care nu iau mai ales de la oameni amarati.Si noi am avut probleme ,dar preturile le-am aflat acolo pe loc intreband pacientii ca depinde foarte mult de tipul de interventie.
Svety felicitari si sarcina usoara pana la capat!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
squirrel spune:
Stanca cu intarziere iti urez si eu 'La Multi Ani' sa ai paete de o viata linistita cu multa sanatate.
Svety felicitari!!!!! Sa dea Domnu sa ajungeti cu bine la capat.
Mai, azi s-a nascut primul BB de la odisdeea mea, un pic mai repede de termen. Brrr mi s-a facut piele de gaina. Mai am 9saptamani si deja ma apuca streseul.
Pupici si sanatate.
Yagmur spune:
Hello.. mi-era dor de voi; vad ca am ratat zile de nastere dar sper sa ma iertati....
Luca e bine, a fost operat de polipi acum 2 sapt, azi mergem la control.
A trecut repede operatia si recuperarea si sper sa fie mai bine in viitor cu problemele lui de auz.
Am fost pe fuga in Cluj, nu am apucat sa ma vad decat cu dadaca si cu nasii lui, plus intamplator cu Oana. Poate data viitoare vom sta mai mult si stabilim o intalnire. La nunta de la Oradea la care am fost am purtat ceva drag si special la gat
Flavia, ce repede trece timpul. Deci a crescut burtica. Parintii tai ce mai fac? Imi aduc aminte cu placere de intalnirea noastra din Luna
Va imbratisez cu drag....
Yagmur si Luca
svety spune:
Am 4 saptamani de sarcina. Felelor dar mi-e o foame continua...Vai si cat am vomitat cu Dani. Acum? Toate supele si toti taiteii sa apeleze la gura mea
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy