Cluj rulz! - cap.101

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Trec si eu sa va urez toate cele bune de sarbatori!
O sa am o luna mai si o parte din iunie de foc!Sunt stesata de numa ca am multe examene si-mi doresc tare sa termin, sper sa ma tina puterile.
De depresie nici nu mai vorbesc , e acolo si uneori rabufneste.Vorba Flaviei...bine ca vine vara!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

cum stati cu pregatirile?

Raluca fiica ta a fost premianta la concursul Piccolingo? Daca am recunoscut bine numele atunci FELICITARI!!!

vroiam sa trec sa va urez Sarbatori Fericite

noi azi plecam la copii la tara ...deja abia ne asteapta ...Beatrice plangea la telefon "o vreau pe mamica meaaaaa"

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
Va pup pe fiecare in parte si va urez sa treceti cu bine peste examene, depresii, probleme de serviciu, sa fie bine la bebele din burtica .. asta ca sa nu mai nominalizez.
Noi suntem bine. Luca incredibil de ascultator si iubitor. Incet, incet, intram in ritmul capitalei - din pacate ne-am pierdut accentul de Ardeal . Asta e viata!!!

Pup cu mare dragYagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Hristos A Inviat!

Imi doresc sa cred ca ati avut un Pate minunat.
Noi l-am avut linistit si ata nea- relaxat.

Va pun mai jos un caz cutremurator. Cel putin mie tot nu imi vine sa cred ca suntem in secolul 21.

http://www.facebook.com/reqs.php?code=2141019954&fcode=0b332c316&f=100001792705923#!/pages/Copiii-din-Glodeanu-Buz%C4%83u/174418775939258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Christos a inviat!

A trecut si Pastele.Acum am luat-o de la capat , mai plini de energie si viata.Am petrecut minunat, am beneficiat din plin de timpul frumos dar un eveniment ne-a intristat tare.Am gasit in padure ,o catelusa ranita de niste nemernici si desi am incercat sa o salvam avea leziuni cerebrale si a trebuit sa o eutanasiem.Sunt foarte trista dar din pacate viata merge inainte.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, aveti ideea cum ajung la Cluj la ORL cu copilul? Prin 2008 venea dr. Ene la Zalau, si ne-am dus la un control si ne-a chemat la spital de ne-am internat, dar acum...am inteles ca el nu mai vine, cum as putea sa intru in legatura cu el sau alt ORL-ist bun? Stefan trebuie neaparat operat de polipi, are o gramada de receli plu o pneomonie la activ, am fost azi la pediatru si mi-a zis sa iau legatura cu un orl-ist sa imi dea tramament preoperator, sa il puna pe picioare (si acum tuseste, are muci si este infundat) si apoi sa il opereze. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Hristos a Inviat!
Stanca, spor la invatat

Noi lucram la bebe 2. Sper sa nu se lase asa de mult asteptat, ca Dani. Culmea e ca acum vad numai grozavii in jurul meu :) o colega a pierdut sarcina la 6 luni - s-a oprit din evolutie pur si simplu - alta cloceste...etc. Ma gandesc ca nu e pericol la cezariana mea dupa 5 ani jumate...

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

helooooooooooooooo

ce liniste iarasi pe la noi

Svety sa fie intr-un ceas bun sa se prinda "montura" si sa aveti un bb sanatos

noi am avut un paste superb...a fost foarte bine...am fost la slujbe, am sfintit mancarea, a venit iepurasul in ograda, am fost la udat, am fost la lansare de carte...

asa de repede s-au infrunzit/ inverzit toate ca imi vine sa zic hoooo unde te grabesti primavaro?

noi , in mare suntem bine, bagam scoala/cresa/job
in we am descoperit ca Norbert joaca foarte bine badminton si atata m-am jucat cu el ca luni aveam febra musculara plus ca de pasti la tara am jucat intensiv volei cu el i-a placut mult a zis ca-s cea mai buna mama

ce sa va mai zic? Raluca cand treci pe la mine?
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dragele mele, mi-a fost door de voi de numa!

o sa merg sa citesc si din urma dar foarte pe scurt despre noi suntem bine, am intrat in luna aniversarii comorilor noastre, o sa avem 8 si 4 ani si nu imi vine sa cred cat de repede goenste timpul, ca terminam clasa 1-a si grupa mijlocie...si noi imbatranim un an.

dar spirtul e tanar si cu simtul umorului mergem inainte.

eu m-am luptat cu intabularea casei si am reusit, ne simtit atat de bine in ea...

cu scoala Theodora e bine, nu e din cale afara de sarguincioasa-adica trebuie tras de ea dar asa sunt cam toti nici de cuminte dar e isteata si iute si se descurca , iar eu lucrez mult cu ea in exteriorizarea sentimentelor si comunicam foarte bine.rezultatele sunt foarte bune si ma bucur tare.

Sofi se simte super la gradi si chiar recomand cu cladura Bethania, e o gradi de nota 10 din toate punctele de vedere.

eu...invat, acum fac practica pe coaching , ma gandesc cum voi apuca munca dupa ce termin...dar imi place mult ce fac.

Sarbatorile au trecut si la noi placut si linistit dar foarte repede.

intre timp am fost si intr-o excursie la Londra cu fetele a fost super!va dau linkul de pe facebook al pozelor daca nu le puteti vedea incerc sa le incarc si pe webshots sau o varianta ar fi sa ma adaugati prieten pe FB
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.176007315781172.36012.100001157136321

citesc din urma si revin la fiecare, promit sa intru mult mai des ca mi-a fost tare dor.

a, si eu tin la dl Petru;)imi place covrigul ala cu mozzarela inauntru de nu ma pot abtine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Diana, si noi tot la dr Ene le-am operat pe ambele fetite, e foarte ok.il gasesti pe Motilor la Pediatria 1, sectia ORL, a doua cladire in spate in curte.
in fiecare zi are si cabinet de consultatii, luni stiu sigur ca e de la 8 la 10.daca ai nevoie pot face rost de nr de tel dar cred ca il gasesti si pe net.

multa sanatate si numai bine

Mergi la inceput