Prietene la bine si la greu - 64
Raspunsuri - Pagina 19
laura - andreea spune:
Buna dimineata mai pe la pranz, nebunie azi!
Scurt vreau sa ii trimit un brat cu si multi, multi Danei si Davidutzului care sufera dragul de el.
Aceleasi urari si pentru soricel
Poate mai intru dupa-amiaza, pana atunci pupici la toata lumea!
poze
simina_kin spune:
ABuna ziua fetele!
Am fost si noi la vaccin, offf ce a mai plans mititica....a inceput sa planga de cand am intrat in cabinet
Bilant la 1 an si 2 sapt:
-72 cm
-10,45kg (sincer ma asteptam sa aiba mai mult, ca toata lumea ai spune "graso")
- inca putin racita, dar plamanii sunt ok
- cu piciorusele nu avem probleme, ne-a speriat aia degeaba.Dealtfel fata a inceput sa mearga singurica, a vazut-o si pedi, si mi-a zis sa stau linistita ca nu o sa mai mearga pe varfuri
Am insa o dilema........vaccinul asta de 1 an (de stat) cum ar trebui sa se numesca????????................nu stiu de ce am inteles ca-i face "priorix"??...si pe carnetel scrie tetraxim.....este unu si acelasi vaccin sau am auzit eu gresit denumirea lui???????
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dankutza spune:
Magda scuza-ma ca nu-mi amintesc, dar ce probleme are Rares? Tin minte ca ne-ai mai spus ca a facut o operatie, dar nu mai mult. Multa sanatate si intra mai des.
SI Pinky are 6,6kg la 10 luni. Sta bine in fundulet, in urma sedinteleor de kineto. Sta ce sta si apoi se arunca pe spate sau intr-o parte, pentru ca e mai relaxant asa. Vrea sa se ridice, si vad ca face miscarea, pe care a invatat-o kinetica. Practic se ridica pe jumatate. Si apoi..... "mama".
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Fetelor care ati avut stafilococul auriu cum ati scapat de el? Scrieti-mi pe PM ca sa nu fim offtopic aici. Pupici la toate mamicile si bebeii. Nu-mi vine sa cred ca deja ati inceput sa sarbatoriti un anisor. Lidia |
Iti scriu aici pentru ca am hotarat cu toatele ca nimic nu este off-topic intre pritene.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, mama va scapa de el prin a doua operatie. Se interneaza pe 25 pt a fi operata din nou. A facut multe tratamente, dar nu a vrut sa cedeze. Ce-i drept este bagat in bucata de os si se pare ca nu se poate scoate de acolo. Multa sanatate!
Flavours mersi de raspunsuri.
Dana, mama lu' Pinky
shtephy spune:
Bag si eu capul putin pentru un mic .
Iertati-ma ca am disparut ca magarul in ceata (si stiu ca nu e pentru prima data) ,am avut mai multe motive care m-au tinut departe de forum . Nici acum lucrurile nu sunt roz .Din fericire copiii sunt bine .
Am restante la poze ,dar sper ca foarte curand sa vad puiuti frumosi .
Am vazut bolnaviori ,imi pare tare rau ,multa sanatate fulgusorilor ,iar mamicilor putere multa .
Nu am facut nimic la dintolog cu Stefi ,multumesc de grija .Nu a vrut deloc sa deschida gura ,de fapt a stat numai cu capul in jos si cu mainile pe fata .Nici cadoul nu a vrut sa-l primeasca de la dna dr . care era o tipa super draguta .
Monis imi pare rau ca nu am ajuns deloc in capitala asa cum credeam asta iarna .Noi veneam mereu inainte ,o data la 2-3 luni ,dar Iustin abia sta in masina de acasa pana la Carfur de exemplu ,asa ca nu am indraznit sa venim pana in Buc . Imi pare tare rau ,mi-e dor de plimbari mai departe de casa ,dar deocamdata nu reusim.
Simina este bine ce vaccin ati facut voi acum ,dar cred ca Priorixul despre care vorbesti este ROR -ul si se face pana la 15 luni .Asta imi amintesc eu acum.
Lidia sanatate ! Doamne ajuta sa doborati stafilococul .
Fete dragi ,va pup tare ,tare si iertati-mi va rog absenta
magdaz_ina spune:
Dana, Rares s-a nascut cu malformatie cardiaca.
Nu am scris prea des, mai citesc cateodata, inca sunt in perioada de adaptare la aceasta situatie. Are medicatie si vor mai fi necesare si alte operatii.
Vad ca a inceput sezonul racelilor . Si mai este mult pana la vara! Pupam fulgusorii raciti sa se faca bine repede-repede!
POZE RARES
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
Flavours spune:
magdaz_ina - multa sanatate puiului mic!si daca e nevoie de ceva, usa este mereu deschisa.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
magdaz_ina spune:
Multumim! Acum Rares este bine, mami e cea care trebuie sa capete mai mult curaj.
POZE RARES
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
lylyana.ion spune:
poze cu masina cea noua
Magda, mult bafta la controlul din noiembrie
Shtephy stii ca primim pe toata lumea si nerecuperata sa treaca supararile!
Andreeee, doar atat? [pufulete]
Smara, voi ce mai faceti? cum mai e Timi?
Dana, la voi? ceva noutati?
Cory, de cand merge Andreiul, doarme toata noaptea?
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
Cory_B spune:
Lyly - ce haios e Alex pe masinuta Si sa-ti raspund la intrebare: de cand merge singurel doarme mai bine si ziua si noaptea, dar NU toata noaptea Si eu visam la asta dar...el se trezeste pt titi oricum..insa nici nu deschide ochii,papa si adoarmeDana - o sa-i treaca lui David curand, curaj mamiCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)