Prietene la bine si la greu - 64
Raspunsuri - Pagina 16
Flavours spune:
Monis - o sa intreb ca fapt divers daca au, dar sper sa nu creada aia ca am luat-o pe campie ca si asa ne crede cam smintiti cu toate regulile noastre alimentare si de vaccinare... pe net vad ca la babes au antibiograma rapida in 4 ore... nu e chiar pe loc, dar nici romanica nu e germanica
mamica lui Tudor (04.11.2009)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Smara, Laura despre ce reteta vorbiti voi acolo? |
A postat Mihamora o pozica cu tortul facut pentru onomastica sotului, si asa apetisant mai arata...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
dana n. spune:
Fetelor vad ca intrebati de testul care a descoperit ca este vorba despre bacterie. Nu stiu sa va dau prea multe detalii. Medicul a zis ca il vor intepa putin in degetelul de la manuta. Asistenta a facut-o in piciorus cu un fel de lama (ac nu era). Avea ceva in mana cu care "a sters" putin sange, a plecat si in cateva minute ne-au spus ca este vorba despre o bacterie (nu se stie de care).
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
A postat Mihamora o pozica cu tortul facut pentru onomastica sotului, si asa apetisant mai arata... Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) |
bai licuriciule, piei cu ispita aia de aici
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
of Dana, Smara, Ramo, sanatate micutilor si voua multa putere
mergem si noi maine la intepat
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
RamonaCopot spune:
acum putin timp ne-am intors de la urgente , unde l-au intepat, pus branula si eu am crezut ca fac cu nervii, ca am stat cu copilul acasa cu febra de 2 zile, nedormita si vomitata nonstop, tocmai ca sa scap de antibiotic daca nu e sigur ca trebe... dar nu i-au dat antibiotic. I-au scazut febra, ca trecuse de 39 si era tot in crestere cu injectie cu paracetamol si algocalmin+ metroclopramid si lasat doar in pampers. Acolo a mai vomitat o tura. In total de 4 ori azi.
Le-am zis ca maine dimi am programare la analize+ exsudat si au zis ca e chiar bine, ca oricum nu ii dadeau antibiotice fara analize. Are inceput de laringita din nou, secretii foarte multe si abundente, rosu in gat foarte tare, 3 dinti care stau sa iasa si are si cateva bubite pe corp, 3 pe fata, vreo 2 pe picior si acum una pe mana. Ma gandeam oare nu e roseola aia??? dar parca ziceati ca atunci cand apar bubitele dispare febra, nu? Ne-au dat tratament, mai bine zis explicat cum sa administrez antitermicele. Administram la 8 ore cate 5 ml de nurofen, daca e nevoie intre doze bagam novocalmin supozitor. Diagnosticul este: SAV angina ac eritemat.
Pe Diana nu am indraznit sa o deranjez, ca are si ea destule pe cap, plus ca ea locuieste in Arad si noi suntem in TM.
Va pup si va multumesc de grija. Maine dimi la 6 trezirea si plecat la analize.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
crissa13 spune:
Noi azi am fost la mama pt a-l lasa pe tati sa doarma dupa tura de noapte si ce credeti ca am facut!! I-am luat eu motul lui Robert , ii crescuse foarte lung bretonul si ii intra in ochi, am vrut doar sa ii iau un pic din varf, dar el era cu ochii dupa foarfeca si am intrat un pic mai mult, sper sa ii creasca repede pana la an (oricum la cat par are tot are de unde sa ii ia nasa motul).
Am vazut ca Monis e fara ajutor, dar tot e activa (spre deosebire de mine care o am pe soacra in casa si ma mai ajuta cu Robert). Ionela e necajita de sistemul minunat romanesc care se poarta din pacate urat cu tatal ei - imi pare foarte rau, imi inchipui ca ti se rupe inima cand il vezi pe tatal tau asa. Dominic tot bolnavior e, iar David e la cura de antibiotic - insanatosire grabnica (si celorlalti fulgusori bolnaviori pe care i-am omis) . Dana e nedormita, Lauriciu cauta reteta de tort, Raluci ne trimite mesaje cu 555.Si am vazut poze frumoase cu Andrei de la mot . Cam atat imi aduc aminte!!
AAA si Robert e fascinat de baie, cand prinde usa deschisa (destul de rar) e cel mai fericit.
Si ca tot zicea Monis de cazaruri - pupam Iulianul sa ii treaca buba - Robert saptamana trecuta mi-a cazut de 2 ori din pat in 2 zile consecutive. In prima zi l-am lasat dormind pe perna pt ca il leganasem cam pe marginea patului pana m-am dus la toaletea, cand m-am intors l-am vazut jos, pe spate. A doua zi l-am lasat tot la margine de data asta langa taica-su care adormise dupa tura de noapte. Partea buna (daca se poate spune asa) e ca a invatat sa cada, pune mainile/coatele inainte si nu se mai loveste la cap.
Va pup
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
many_bani spune:
Cory am aruncat si eu un ochi pe pozele voastre. Andrei este un baietel frumusel foc si are niste ochi.........
Am si eu 2 intrebari;
1. care este faza cu lumanarea? trebuie sa fie cea de la botez?
2. unde a fost facut tortul ca arata tare bine.
3.
RamoC, Dana multa sanatate fulgusorilor.
Smara Timi cum mai este?
Lyly tinem pumnii ptr. maine sa nu doara pe Alexutzu si sa veniti cu vesti bune
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
Trimitem multi catre Iulian cu buzita sparta.
Si Vald a picat in bot, dar era sexos, parca avea botox, rad acum dar cand am vazut sange la gurita lui eram lesinata.
Ptr. mami de Iuli
mami de Vlad (29.10.2009)
laurairina13 spune:
Niatzaa!!
Nu stiu sa fac cafia, asa ca ...asteptati fetili cofegiste.
ps. fiimea e de vina ca scriu la ora asta, ea a deschis calculatoru in dimineata asta..si vad ca se apropie vertiginos de unitate si de butonu cu pricina sa il si inchida..Stie ea ca ma'sa sta prea mult pe net
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)