Prietene la bine si la greu - 64

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

brrrr, eu nu vreaus a aud de discutiile de bani pt doctori, sunt total CONTRA, eu doctorului meu nu i-am dat nici un ban nici pe durata sarcinii nici la nastere, cand am mers la controlul de 6 sapt i-am luat un cadou

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

cand te mai duci la el, sa-i transmiti salutari de la o fosta colega de liceu (treapta 1)

(vorbim de Dan Deva,nu?)

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

un mic off topic, ca nu mai poci de curioasa si balosesc la tortul facut de Mihamora:
Miha, am bagat si eu ochiu dupa reteta aia de tort pe google, zi-mi si mie dupa ce site ai facut tortul si daca iese bun. Ca pare destul de simplu, ma refer ca nu are enspe creme, si enspe blaturi, si nici multe ingrediente,deci nu ar fi asa scump de facut. M-ar bate un gand sa probez si eu sa il fac..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara mamici & pitici

vad copilasi bolnaviori - Ramona imi pare tare rau ca iar tragi cu Soricelul, ce ai facut, ai ajuns la doctor? ai vorbit cu Diana? of, sper sa fiti mai bine. Dana si voi cu bacteria pacatoasa... Multa sanatate Davidelului.

Eu mor de curiozitate ce test se face ca sa stii daca e bacterie... am mai citit asta mai de mult pe undeva, ca la canadieni se face la fel, si ai rezultatul pe loc si stii daca e cazul de antibiotic sau nu. Ce-o fi frate asa complicat sa se faca si la noi? si sa nu mai infunde doctorii copilasii cu antibiotice cand au nasul infundat / respectiv sa administreze antibiotic numai atunci cand e cazul...

nu mai stiu ce am citit... a, ca Ancutza se cam muta , ca au revenit pe la noi Crisa si Mariaandreai si Mami.Ilinca , ca Rony citeste din umbra - apropos draga mea, nu te-ai intors la munca, nu?, ca Rares de mami Magda a papat bine ... nu mai stiu

a, Raluci ca toata ziua m-a ros - in octombrie 2004 au fost 5 zile de vineri, 5 zile de sambata si 5 zile de duminica. Nu par a fi trecut 555 de ani de atunci . Sau a fost o bucla a timpului si nu am sesizat-o .

Si, nu in ultimul rand, draga de Lidia care intreaba de stafilococul auriu... Lidia nu este nimic offtopic aici.

edit: sa ma "laud" si eu pe ziua de azi. ma uitam la copil cum se joaca si s-a dezechilibrat brusc si a cazut cu gura de masuta de care se sprijinea si si-a taiat buza de sus in dintisori, apoi a cazut cu capul de podea, pe o parte. In timpul asta eu uitandu-ma siderata la el. Sunt cea mai rea mama. De azi . Acum fac misto, ca s-a dezumflat boticul mic si nu pare sa-l deranjeze, dar stomacul tot botz mi-l simt....

edit 2: eu editez aici pana apareti careva, alt mesaj nu scriu, sa fie clar

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

buna seara,

pupici lui David si Dominic si ceilalti puiuti bolnaviori. eu cred ca exista si la noi posibilitatea de testare, doar ca "ei stiu mai bine" si se "vede la ochiu' liber" si trece domle cu antibiotic...

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Eu sunt cu copchil super-marait si fara chef de somn. Pe cand adoarme el pic si eu lata, si iar nu mai apuc sa intru, asa ca scriu acum doua vorbe, in timp ce se agita el ca sifonu'

Licurici, reteta aia am facut-o si eu, numai ca eu o aveam scrisa pe undeva ca "Medovnik" si faceam prajitura nu tort (deci foile copate in tava dreptunghiulara) Oricum, reteta e in mare cam aceeasi, din cate vad la un search rapid pe google. Intr-adevar, e BESTIALA!! Se topeste in gura. E preferata sotului. Eu am facut-o doar cu nuci, fara prune uscate, ca nu scria in reteta mea.
Am trimis odata si la cumnata-mea o caserola, si nu ma credeau nicicum ca eu am facut-o. Erau super convinsi ca e cumparata de la ceva cofe de lux.

Va pup, ca deja face ca Tarzan si ma trezesc cu vecinii la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Monisnu esti cea mai rea mama.
Si Geo a cazut azi iar eu eram prea ocupata sa asez ceva ca sa il pot ajuta.Se mai intampla.Sa iti spun ca azi a urlat pana i-am deschis usa la baie ca sa vada cum ma spal(era ud pe jos si pana s-a uscat eu am stat in baie si el a plans la usa).
Laura_A de ce vrea tati sa fie fratior cu Geo?Ii place meniul?Cantitatile nu sunt foarte mari dar a inceput iar sa pape.Azi a vrut si linguritza.El baga in cutiuta cu branzica si papa.Pe jos rea dezastru.
Doris daca de obicei e constipat incearca sa ii bagi in meniul zilnic ceva care stii ca il ajuta(noi folosim alternativ:struguri,prune,pere,iaurt,banana foarte coapta,mar crud).
Dana imi pare rau ca ochisorii tai albastri sunt bolnaviori.Sper sa treaca repede problema cu bacteria.
Lyly piciorul tau ce face?
Lavi cum este bebe?Sper ca ok.
RamoC eu zic sa fugi la urgenta cu soricelul.
Fetele care a-ti inceput serviciul toata stima.Si eu vroiam cand eram gravi sa ma intorc rapid la serviciu dar acum nu stiu daca ma pot desparti de micutul meu.
Lili si Many v-am zarit un pic si pe voi pe aici.Va acapareaza strumfii toata ziua?
Sper ca n-am uitat pe nimeni.Daca am uitat pe cineva
P.s. Monis nici intr-o alta viata nu vom sti sa ne promovam copiii si tot ce e bun pentru ei.Am vazut ce spunea mamica despre ziua alaptarii.La noi nu se poate.
Asa trist e :ca atunci cand trec pe centura in drum spre casa bunicilor si vad cum in 3 zile au turnat asfalt si ziua urmatoare sparg in mijloc ca au uitat sa puna canalul sau mai stiu eu ce.
Aici traim.Asta e.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

RamoXX ce faci, cum mai e soricelul?
Lavi?nici o veste..cred ca esti ocupata pana peste cap cu nunta si cu Rareshu.
Dana, ce face Davidelul, mai face febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Au aparut niste stegulete cu I love u.Nu le-am pus eu dar zice ca sunt membru junior.
Smara am vazut si eu tortul.E fenomenal.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Tina, si la mine urla Amalia daca ma vede ca intru in baie si inchid usa, pfoai..nu pot sa fac nimic fara ea. Cred ca o sa ajung sa ma duc la toaleta si sa o las sa intre peste mine cat eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

brrrr, eu nu vreaus a aud de discutiile de bani pt doctori, sunt total CONTRA, eu doctorului meu nu i-am dat nici un ban nici pe durata sarcinii nici la nastere, cand am mers la controlul de 6 sapt i-am luat un cadou

hai cu bb2

cand te mai duci la el, sa-i transmiti salutari de la o fosta colega de liceu (treapta 1)

(vorbim de Dan Deva,nu?)

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

dap despre minunatul Deva este vorba, o sa-i transmit, sa-mi zici numele intreg

Monis - sincer aia cu octombrie nu am verificat-o, asa am primit-o si eu

hai cu bb2

Mergi la inceput