La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia0807
Daca te referi la mine,ai gresit-o!Probleme acolo au fost demult,or fi si acum habar n-am.Cum nici timp sa citesc si acolo in aceste zile n-am.Nici aici n-am recuperat nimic de altfel.te pup si pe tine si pe Zeina.Virtual desigur sa nu va virusam L.e.Am mers si am citit ultimile pagini dincolo sa vad la ce faci aluzie.S-a inrautatit treaba...nasol.Fiecare doarme cum isi asterne.Atunci cand cauti zazanie,aia gasesti.urat Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
Ma bucur mult ca ai scris asta. De ce? Pentru ca inca odata mi s-a adeverit ca una e sa scrii la o tastatura si alta e sa vezi persoana cand iti vorbeste. Acum mai mult ca niciodata sunt absolut convinsa ca scrisul asta nu ne face tocmai bine. Nici o clipa, dar nici macar o secunda nu ma gandisem la tine...despre asta vorbesc.
Oricum, nu sunt suparata pe nimeni si pe nimic, dar simt ca e mai bine sa o las mai moale spre deloc.
Inca odata va pup.
![](pupic.gif)
----------------------------------------------
Alex, mami de
![](bunny.gif)
![](bunny.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Iulika29 spune:
Måi fetelor asta cu nescrisul mi se pare cel mai copilaresc.Sincer!Daca e vreo cearta ceva de ce trebuie så scrii så intensifici anumite chestii cand poti f bine tu så scrii ce iti place, ce iti face plåcere de fapt så citesti.
Alex eu zic så o mai intaresti putin ca moale nu e bine si nu mai pune la suflet.Tu scrii unde iti place si nu din obligatie e clar.Dar stiu eu ca tu nu vrei så ne lasi asa.
Eu de obicei nu scriam deloc despre asta dar Alex da tu Alex imi esti tare draga.
Liliacule påi tu meriti o asa soacra.Eu stiu despre ce e vb ca si a mea ne rasfata la fel.Daca am locui cu ea(doamne fereste!) cred ca nu mai stiam nici så fac un ou
.Adora så ne faca de mancare, feluri si feluri din alea så ramanem masca( så o laudam, bineinteles..dar meritå ce e drept).Ii mai place så si stranga dupå noi.
Cu siguranta asta are un pret.Eu inca nu l-am aflat.
Biaz felicitari pt realizari.Mi-a placut tare cum ai scris aia cu fundita.
Ador stilul tau.De aia sa nu ma uiti cu cartea.Am biblioteca mare si tre så o umplu.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu
cu fundita
lutoniana spune:
Eu sunt suparata dar tot scriu
1. De plouat ploua torential si a inceput iar sa picure si la noi in tavan .
2. Bani nu am
3. De lucrat nu am ce sa muncesc 3 ore pe zi cat e David la gradi
4. Sotu'i pisalog din fire si ma scoate din minti cu o scarba de joc pe calculator
5. Mi-e dor de Hepilica
6. Azi nu am facut mancare
7. Ma gandesc la biata Iulika cum face ea pisu din 10 in 10 minute
8. ....si cate si mai cate.....
Cine ma consoleaza ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Iulika29 spune:
Monikus am vazut tunsuliciul frumos.Voiam så te intreb cum a reactionat la frizer,parca asa am citit ca ati fost la frizerie cu el.La noi este o frizerie pt copii unde sunt masinute, motociclete, biciclete si le pune asa pe ele ca så stea copii la tuns.
Eu m-am hotarat så nu il tund panå ala 2 ani.Are tati lui o poza de la 2 ani cu parul balai si lungut asa si mi-a venit o idee geniala så ii fac si lui la fel si apoi så le inramez frumos.Oricum mi se pare ca Brucu seamana leit cu Bubu cand era mic.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu
cu fundita
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Eu sunt suparata dar tot scriu ![]() ![]() 1. De plouat ploua torential si a inceput iar sa picure si la noi in tavan ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Bani nu am ![]() ![]() 3. De lucrat nu am ce sa muncesc 3 ore pe zi cat e David la gradi 4. Sotu'i pisalog din fire si ma scoate din minti cu o scarba de joc pe calculator 5. Mi-e dor de Hepilica 6. Azi nu am facut mancare 7. Ma gandesc la biata Iulika cum face ea pisu din 10 in 10 minute 8. ....si cate si mai cate..... Cine ma consoleaza ? ![]() Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra ![]() |
... da ma, asa e! ..si nici crocodil n-am gasit
![](icon_smile_sad.gif)
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Daca nu era Iulika nu mai scriam.
Mamis, nu m-am suparat pe nimeni in mod special, nu imi iau jucariile sa plec, doar am nevoie de o pauza, sa ma reculeg, daca ma intelegi.
Dar sincer, nu imi place ce se intampla, si daca stau nitel pe bara poate imi revin.
Mai, ce ma enervati, ca trebuie sa tot intru sa zic cate ceva si la sfarsit trebuie sa va pup iar.
Hai, va pup.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Eu sunt suparata dar tot scriu ![]() ![]() 1. De plouat ploua torential si a inceput iar sa picure si la noi in tavan ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Bani nu am ![]() ![]() 3. De lucrat nu am ce sa muncesc 3 ore pe zi cat e David la gradi 4. Sotu'i pisalog din fire si ma scoate din minti cu o scarba de joc pe calculator 5. Mi-e dor de Hepilica 6. Azi nu am facut mancare 7. Ma gandesc la biata Iulika cum face ea pisu din 10 in 10 minute 8. ....si cate si mai cate..... Cine ma consoleaza ? ![]() Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra ![]() |
Te consolez io:
![](icon_smile_big.gif)
Nr 1 Valabil si la mine.De doo zile
Nr 2 Si mai valabil
![](icon_smile_big.gif)
Nr 3 Eu dorm
![](icon_smile_big.gif)
Nr 4 Bubu meu e si mai pisålog si ma enerveaza cu mai multe scarbe de jocuri
![](alcool.gif)
Nr 5 Mie imi e si mai dor de ea
![](pupic.gif)
Nr 6 (nimic de consolat) Eu da conopida a la Alex
![](pupic.gif)
Nr 7 Si eu ma gandesc la ea
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Nr 8 ...si mai multe..
Edit: LA mine nu ploua in tavan.valabil pt nr 1
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](treintje.gif)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Daca nu era Iulika nu mai scriam. ![]() Mamis ![]() ![]() ![]() Mai, ce ma enervati, ca trebuie sa tot intru sa zic cate ceva si la sfarsit trebuie sa va pup iar. ![]() Hai, va pup. ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da' un pup nu dai si tu?
![](icon_smile_big.gif)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui alex25 Daca nu era Iulika nu mai scriam. ![]() Mamis ![]() ![]() ![]() Mai, ce ma enervati, ca trebuie sa tot intru sa zic cate ceva si la sfarsit trebuie sa va pup iar. ![]() Hai, va pup. ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hai un pupic chiar nu dai??
![](icon_smile_big.gif)
Eu te voi hartui så stii cat sunt pe comp.Imi pare rau de tine dar så stii ca pauzele lungi si dese nu sunt bune.
![](icon_smile_big.gif)
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](treintje.gif)
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Hai un pupic chiar nu dai?? ![]() Eu te voi hartui så stii cat sunt pe comp.Imi pare rau de tine dar så stii ca pauzele lungi si dese nu sunt bune. ![]() Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() fundita ![]() |
Eu cred ca da... Nu ne face ea una ca asta
![](icon_smile_big.gif)
Iar eu iti dau tie
![](olala.gif)