La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 17
happy_uka spune:
Acum chiar ma culc! ai fromis
monique, adorabile papusile!! Sanatate Andreei, pupici ! 3 dintisori simultan, ooof!
Ladiez, noapte bunaaaa !
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Dragele mele dragi...multumesc din suflet! multumesc mult, mult de tot! multumesc pana la Cer si-inapoi! Doar astazi mi-am deschis mailul/messul/pm-ul/FB-ul si am atatea mesaje frumoase de citit..sunteti minunate! mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
ieeeeeee
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui monique02
Pana am scris eu mesajul meu chilometric si l-am tot recitit sa fiu sigura ca nu supar pe nimeni, ca nu insinuez ceva, ca nu se va isca o mare discutie pe marginea lui voi v-ati mai ras o tura. Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Monique, tocmai voiam sa-ti citez din inceputul fiecarui capitol, ca aici nu se supara nimeni , dar nu pot de reclama asta ca "intr-un viitor apropiat pleci cu familia la Londra". Si asa de rau ma enerveaza incat incalc statutul
happy_uka spune:
Ai ma, aveti putina mila !! de dragos adica
Pupici mami de Anaaa
Ce faceti?? cat de frumos a foooost?
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
ieeeeeee Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Pup Danuta!
Uka casa mami ai verificat-o?
Monique off 3 dintisori.Asta da grea incercare.Så iasa usurel så nu o supere tare.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Acum chiar ma culc! ai fromis monique, adorabile papusile!! Sanatate Andreei, pupici ! 3 dintisori simultan, ooof! Ladiez, noapte bunaaaa ! she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
stiiiuuuu ca devin agasanta cu imaginile acuma seara , dar scrie in lege ca nu va puteti supara pe mine
ai fromis tu
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Ai ma, aveti putina mila !! de dragos adica Pupici mami de Anaaa Ce faceti?? cat de frumos a foooost? she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
eram siguraaaaaaaaa ca daca vezi mesajul Danei te reintorci!
De ce de Dragos? Ce legatura are?
Iulika29 spune:
Hai ca ati fost super in seara asta!
Ce m-am mai ras!!!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Hai ca ati fost super in seara asta! Ce m-am mai ras!!! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita |
nu vad nimiiiiccc zice ca nu imi dai voie
hai ca vreau sa vad o burtica scuturandu-se de ras!
diamar78 spune:
Sal!
Acum am terminat de recuperat pt ca la noi a fost tare frumos si am stat destul de mult afara desi matei inca are muci si tuseste.
Uka, super casuta mai ales ca are si interfon si flori la fereastra.
Dana, va . Am vazut pozele cu prichi in care e tare interesata de gurile de canal si frunze. E o scumpica.
Iulika, asa de repede trece timpul, azi maine iti facem galerie.
Ralu, sper sa fie bine la nunta iar Relu sa fie constient ca o sa fie mai tot timpul singur pe acolo.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)