La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 12
Iulika29 spune:
Fetelor am ajuns la 20 de såptåmani.Jumatate de drum ma mai desparte de Daniella mea frumoaså cu parul rosu ca focul!!
Iulia mami te pup si ma rog sa nu mai treci prin ce ai trecut.Ma bucur ca sunteti mai bine.Si de intrebat så stii ca a fost o fata draga noua chiar si tie care a intrebat ZILNIC de tine.
Biaz te pup si så stii ca mi-ar face maare plåcere så am si eu cartulia aia a ta.
Raluk eu sunt pe la poza 50 ca nu pot dar chiar nu ma pot abtine så nu comentez cat e de dulce si ce a crescut scumpul de Alex.Si pozele asta sunts i facute så le savurezi nu asa så le rasfoiesti.
Fetelor pe cuvant ca ma apuca contractiile atunci cand vad ca nu trec cateva zile si paf iar vreti så aprindeti ceva acolo doar ca så se mai scrie ceva.Eu scriu aici pt ca stiu ca cititi si voi scrie si acolo in continuare dar sunt momente, zile cand simti så faci ce vrei.Asa e si cu postatul la ce subiect vrei.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Eu numa' pt el am intrat. buna seara!! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 19+ cu cu fundita |
Ce face graviduta mea preferata?
Cretulinul cum o duce la gradi?
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila
pluaia, evident...de cand te-ai ales cu nitel soare ai uitat cum e cu apa ai??? oricum muscatele mai au putin de trait, daca nu se sinucid ele, le sinucide mihaita... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
Stiuuuu ca nu e ca al lui Lili Dar uite ca s-a hotarat sa iasa din desen Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
...ah ce bine ca-mi pusesem sapca si ochelarii, sper sa nu ma recunoasteti
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
anomis28 spune:
Stiuuuu ca nu e ca al lui Lili Dar uite ca s-a hotarat sa iasa din desen Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
techila spune:
citat din mesajul lui anomis28
si noi pupam ditai familia ia spune mai e loc acolo in camp la dvs.? S-au facut si alte case? Sunt cumva si de vanzare? am fost sa cautam case si prin Domnesti si greu domle greu. nu estem decat teren. lui Dinu Andrei (14.09) |
ma, din cate stiu io la mine ca campuletz se vine cu 35 de iuro/mp. case....s-au construit vreo doo, iar case de-a gata din cate stiu eu nu-s, eu stiam ca se contracteaza inainte de construit...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
Iulika29 spune:
Si pentru asta ies.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Iulika29
buna seara mami frumoasa Buna seara mami frumoasa Eu numa' pt el am intrat. buna seara!! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 19+ cu cu fundita |
Buna seara mami frumoasa
raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui anomis28
pai noi am stat aproape 1 luna in Blaj, la jumate.... si in vara viitoare facem la fel Da' poate ajungeti voi inainte Uite Manguliciul a, si de revel vom fi la Sambata de sus lui Dinu Andrei (14.09) |
ma faci sa gugalesc sambete, sa fac trasee
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Anomis,,putin din disperate .La prima vedere pare o comedie ieftina,dar sunt multe faze la care mi-am trezit puiul din somn . Tot la sez 1 ma uit si eu,deja am ajuns la ep. 4...si noaptea e lunga Mi-am facut cont de VIP pe Vplay ,filmele sunt la dispozitia mea anywhere & anytime Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) Alex & Razvi _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Bravos. Multam de pont.
De maine la pranz bag si eu
ca sunt la zi cu celelate