Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Vazut si americanul Adrien-baiet mumos-leit mami
..Si pe maica-sa,ce slabatura a devenit!

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tuchita spune:
Buna dimineata!
Tot eu dau cafeaua si azi!
, capuccino, espresso si ceai de iasomie!
hai ca am obosit de cate am facut!
Stela, multumesc!
De cand ma tin sa-ti spun ca pediatrul tau minunat a fost coleg cu mine...ne-am intersectat prin rezidentiat prin unele stagii comune.E amic bun cu o amica de a mea.
Ma bucur ca e asa de apreciat!
Eu tusesc ca un magar de sex feminin!
mihutza11 spune:
Cuscra, chiar imi era dor de voi! mortal Adrian cu porumbul.. iar Andra a comentat aproape la fiecare poza
: Adian magalici=mazgalici, a cafut baita, mai-mai tzetoasa etc.. din astea 
Tuchi, faina casuta! sa va bucurati de ea! iar copilasii niste dulci!
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
luny spune:
bai, e nasol Mateiul meu... nu a prea dormit de tuse, respira urat, gajait si greoi, ceea ce ma sperie tare!.. si acum 30 min, tusea atat de tare, se forta, de era rosu tot, si a si varsat... totul era apos incolor.. n u stiu de unde a luat, ce o fi, ce a patit, abia ii trecuse, zaU ca nu mai rezist... are sistemul imunitar slab rau inseamna... si asa e de dupa nenorocita aia de pneumonie, inainte nu am avut noi raceli d-astea...nu inteleg, cum naiba se tin toate dupa el asa si cum le 'face rost'! cu vremea asta, nici p-afara nu a stat prea mult, si in parc, el are traseu, nu a stat pe langa copii! sunt ATAT de stresata
... il astept pe Liviu de la servici, si mergem la Gomoiu, ca mi-e tare teama... nu mai stau pana maine sa-l duc la pediatra lui... macar sa-l asaculte astia la plamani poate-mi dau ceva aerosoli... sa-mi tineti pumnii sa dau peste un medic bun care sa stie de capul lui
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Anca, imi pare rau de Muff!! Ce o tot avea, ca le cam ia si el! Si Matei a tusit azi-noapte, dar mai putin..
Lasam intalnirea pe alta data 
tuchita spune:
Luny, of, imi pare rau.Toti copiii racesc....unii mai mult, altii mai putin. Asa isi formeaza imunitatea...parerea mea e ca nu e vorba de imunodepresie, ci doar de imaturitate a sistemului imunitar. Partea buna e ca nu va mai raci la fel la gradi.
Vali, va asteptam cu drag!
Mihule, multumim!
lyvy spune:
Tuchi, suuuuuuuuuuperba casa, iar bucataria e megafaina, sa fiti fericiti!!!
Luny,tu ai dat ceva baietului pentru imunitate???Ca nu mai stiu.
Iris e la a 2-a portie de Broncho-vaxon, a mai racit , dar nu a mai facut forme severe ca pana acuma, cand o indopam cu antibiotice, si de cand suntem la gradi, nu a lipsit nici o zi, ceea ce e super ca in primavara, 2 zile mergea, 3 sapt boleam.
Sanatate Mufului!!!
mimonix spune:
Neata
nu stiu ce sa va spun, am o stare asa...
am vazut si eu pozici frumoase, Tuc si-a refacut viata f frumos iar de americani nu mai zic 
Sanatate puilor bolnavi 
O duminica cat mai placuta!
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 

Trebuie sa te "calcam" odata!