Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vazut si americanul Adrien-baiet mumos-leit mami..Si pe maica-sa,ce slabatura a devenit!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Tot eu dau cafeaua si azi!, capuccino, espresso si ceai de iasomie!
hai ca am obosit de cate am facut!

Stela, multumesc!

De cand ma tin sa-ti spun ca pediatrul tau minunat a fost coleg cu mine...ne-am intersectat prin rezidentiat prin unele stagii comune.E amic bun cu o amica de a mea.
Ma bucur ca e asa de apreciat!

Eu tusesc ca un magar de sex feminin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cuscra, chiar imi era dor de voi! mortal Adrian cu porumbul.. iar Andra a comentat aproape la fiecare poza : Adian magalici=mazgalici, a cafut baita, mai-mai tzetoasa etc.. din astea

Tuchi, faina casuta! sa va bucurati de ea! iar copilasii niste dulci!

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, e nasol Mateiul meu... nu a prea dormit de tuse, respira urat, gajait si greoi, ceea ce ma sperie tare!.. si acum 30 min, tusea atat de tare, se forta, de era rosu tot, si a si varsat... totul era apos incolor.. n u stiu de unde a luat, ce o fi, ce a patit, abia ii trecuse, zaU ca nu mai rezist... are sistemul imunitar slab rau inseamna... si asa e de dupa nenorocita aia de pneumonie, inainte nu am avut noi raceli d-astea...nu inteleg, cum naiba se tin toate dupa el asa si cum le 'face rost'! cu vremea asta, nici p-afara nu a stat prea mult, si in parc, el are traseu, nu a stat pe langa copii! sunt ATAT de stresata... il astept pe Liviu de la servici, si mergem la Gomoiu, ca mi-e tare teama... nu mai stau pana maine sa-l duc la pediatra lui... macar sa-l asaculte astia la plamani poate-mi dau ceva aerosoli... sa-mi tineti pumnii sa dau peste un medic bun care sa stie de capul lui

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Anca, imi pare rau de Muff!! Ce o tot avea, ca le cam ia si el! Si Matei a tusit azi-noapte, dar mai putin..
Lasam intalnirea pe alta data

Mergi la inceput

[olala]Cata, minunata casa Trebuie sa te "calcam" odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Luny, of, imi pare rau.Toti copiii racesc....unii mai mult, altii mai putin. Asa isi formeaza imunitatea...parerea mea e ca nu e vorba de imunodepresie, ci doar de imaturitate a sistemului imunitar. Partea buna e ca nu va mai raci la fel la gradi.

Vali, va asteptam cu drag!

Mihule, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Tuchi, suuuuuuuuuuperba casa, iar bucataria e megafaina, sa fiti fericiti!!!

Luny,tu ai dat ceva baietului pentru imunitate???Ca nu mai stiu.

Iris e la a 2-a portie de Broncho-vaxon, a mai racit , dar nu a mai facut forme severe ca pana acuma, cand o indopam cu antibiotice, si de cand suntem la gradi, nu a lipsit nici o zi, ceea ce e super ca in primavara, 2 zile mergea, 3 sapt boleam.

Sanatate Mufului!!!

Mergi la inceput

Fetelor, ii pot da Colargol si lui Luca??? Vad ca la Matei a mers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
nu stiu ce sa va spun, am o stare asa...
am vazut si eu pozici frumoase, Tuc si-a refacut viata f frumos iar de americani nu mai zic
Sanatate puilor bolnavi
O duminica cat mai placuta!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput