America (213)
Raspunsuri - Pagina 20
Oana_B spune:
Vio, creste e o simpatica si cuminte si vetul ne-a laudat-o ce obedient e, (normal, ca sunt tot timpul on her a$$), mai are ceva caposenie ca sta un pic pe ganduri pana vine cand o chem si nu arunca imediat din gura ce apuca de pe jos dar e puppy inca.
Fac si sport cu ea, vreau sa-ti zic ca n-am mai facut cardio pe eliptic si nici weight lifting si nici diet dar nu m-am ingrasat deloc, ma tine Rio in forma. Tre' sa revin pe spark si sa bag si dieta ca lumea poate se duce si mai jos acul:)))
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Fetelor...stie cineva de unde pot sa downloadez si eu muzica free?? |
Sinzi, nu-i nimic free. N-ai citit de that Minnesota woman cu free downloads? Free la $62500/bucata.
Miere, ieri si vineri in Denver, maxime de 75-77F. Azi ne-am mutat mai la vest, la 36F (mi-au inghetat urechile) si pt miine avem snowstorm warning.
Balerrina, ultima tanti de la cosmetice nu stia nimic, eu intrebam, ea imi citea de pe cutii. Aveam un tub de masca in mina, si ea "this is a mask". Duh! Pina la urma am trimis-o la plimbare zicindu-i ca trebuie sa ma gindesc in liniste .
ciuf spune:
Alintaroma si Oana, saru'mana mult de informatii. Sotul e tot in Michigan, maine se intalneste cu un agent de Real estate. Il bate gandul sa cumpere o casa acolo si eu nu ma simt deloc pregatita sa imi desprind radacinile din Colorado. Imi este atat de bine aici, ma simt asa de linistita, schimbarea asta ma da total peste cap. Eu o tot dau inainte sa isi inchirieze ceva pentru un an sa vada cum merge treaba la firma respectiva si apoi om vedea daca facem pasul sau nu. El zice ca pierdem bani daca inchiriem. Stiu asta prea bine dar nici nu imi surade ideea de a plati doua mortgage-uri. Ne tenteaza sa inchiriem casa din Colorado Springs. Da, si dupa cum spuneam maine se intalneste cu agentul sa vada o casa in zona Bloomfield.
Ah, m-am uitat pe weather.com sa fac o comparatie intre vremea de aici si cea din Michigan. Noi ieri si azi am avut 25 de grade C. Ma sperie si frigul de acolo ca am uitat cum este sa fie asa de frig. Cu cine vorbesc de Michigan asta imi spune. Ca e vremea nasoala. Eh, si eu acum ma leg de vreme. De parca as sta numai pe afara. dar ma rog ... dupa cum spuneam nu ma mai tin fraiele sa am schimbari in viata.
Poate ma mai ajutati daca mai vin si eu cu intrebari.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
gabrielle74 spune:
buna..vreau sa stiu si eu mai multe despre emigrare in sua..cum poti pleca din romania in america?
alintaroma spune:
Oana ma bucur ca are cine te tine in forma cred si eu ca e tare draguta acu nu poate fi chiar cuminte 100% nu? :)
Ciuf bafta sa luati decizia cea mai buna pentru voi!
Te cred ca ti-e greu sa te muti si sa o iei de la capat ... noi ne-am mutat de la E la W si tare greu mi-a mai fost, am bocit citeva zile intr-una desi stiam ca e mutarea cea mai buna pentru DH, asa ca apoi m-am gindit ca daca am fost in stare sa trec oceanul de dragul lui acu nu m-oi crampona de un mutat la 2 ore jumate de condus distanta
Bloomfield e zona cea mai bogata din MI deci probabil pretul la case e pe masura, desi dupa cum a mers piata in jos nu stiu ce sa zic exact. Acolo are casa Eminem
Si e o tranzactie riscanta zic eu, sa iei o casa acum in MI daca nu stii cu siguranta unde vei fi intr-un an. Sper sa nu te superi dar e doar un sfat sa va ginditi bine de tot inainte de a face achizitii in MI caci tot in jos s-a dus statul asta de vreo 2 ani incoace ... iar somajul inca e 2 digit number :( probabil doar Nevada ne mai bate la capitolul asta.
Succes!
msl1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielle74 buna..vreau sa stiu si eu mai multe despre emigrare in sua..cum poti pleca din romania in america? lidiana |
prin casatorie da nu-ti recomand e ca ruleta ruseasca nu stii ce nimeresti...mai degraba o viza de lucru sau de studii si iti ajustezi statutul aici
ocebine spune:
Buna fetelor,
N-am mai dat de mult pe aici. Am fost cam ocupata intre servici si casa (noua). Ne-am hotarit sa facem pasul si sa ne mutam din New York in Connecticut. Miercuri avem closing la casa noua in Fairfield, CT. Avem emotii inca. Tineti-ne pumnii, ca mai am un strop si pleznesc de atita stress. Asta in virful conversiei la servici la sistemul SAP (care i-a mincat sufletului si lui Buflea). Partea nasoala e ca ni s-a spus ce ne va lua cam10% din timp (ca "experti" in a instruii echipa SAP) dar de fapt, ne consuma infinit mai mult timp (plus "day jobul" aferent). Bomboana pe coliva e ca la doua saptamini fac naveta la NJ (de fapt, lucrez 2-3 zile in NJ si restul in NY). Vin acasa STOARSA.
Am si eu o mare rugaminte la voi...ccum putem privii programele romanesti online (in special canale de stiri si filme)...mama a downloadat unn program care ne-a terminat computerul cu virsusi (acume e crat si la zi cu Norton). Va rog din suflet, indrumati-ma catre ceva mai "safe" si "user-friendly".
Mai intru azi.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Ocebine noi folosim, nu am avut probleme cu siteul asta, tb descarcat windows media player si inca un player, nu mai tin minte denumirea.
http://www.cool-webtv.com/
Sa va iasa planurile cu bine! felicitari pentru casa.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator