America (213)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Corina, am inteles cu apa. Totusi cum nu gasesti ce cauti, eu sunt de parere sa folosesti apa si apoi sa aplici o crema hidratanta, care va contracara efectul apei f bine. Practic, o crema este exact ce cauti: ceva care sa aplici si sa ajute cu hidratarea si sa nu tb sa clatesti dupa. O crema mai scumpa e buna. Chiar dc par scumpe, tin mai mult de 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu ma spal pe ochi cu ce gasesc in dus si apoi dau cu crema (buna) de fata. Acum am pielea mult mai uscata ca de obicei pe motiv de Retin-A...asa ca dau cu crema si mai mult ca de obicei. Demachiantele de orice fel imi dau usturime si mincarime la ochi...iar eu ma machiez in fiecare zi la servici. In weekend nu ma fardez decit daca trebuie sa plec undeva.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Lia creme scumpute imi iau ptr ca tocmai la ce zici tuma gandeam si eu, tin mult. Dar daca demachiezi fara apa doar demachiant apoi crema se simte o mare diferenta fata de clatire cu apa si crema.
Daca nu asaplica crema hidratanta ar fi naspa rauuuuuuuuuuuuu

Cum zice Cami,2 numere mai mica fata:)))

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Subscriu la chestia cu fata cu doua numere mai mici. Eu nu ma machiez aproape niciodata (desi tare as avea nevoie), dar ma demachiez.
Eu ma impacam bine cu laptele Doina, dar acum nu mai am.
Fiind mai "coapta" decit majoritatea de aici (la virsta, nu la minte) - trebuie sa dau cu straturi-straturi de crema, mai ales dupa ce curat fata bine-bine. Orice crema pun dupa aia in jumatate de ora este ca si cum n-ar fi fost! Asa ca pun un strat fresh.
Eu nu pot sa fiu statornica la creme, le schimb mereu si folosesc citeva modele simultan.

Mergi la inceput

Corina, atunci mi se pare bine asa cum faci.

Ocebine, care e treaba cu Retin-A? Ma fac si eu frumoasa ca tine dc. fac chestia aia (de fapt nu stiu ce inseamna, da' suna ca ceva care poti face ca sa fii mai frumoasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Corina , vazusem pe drugstore.com de la nivea dara m verificat acum si nu-l mai au.
astia mai au http://www.biotherm-usa.com/_us/_en/facecare/index_seg.aspx?CatCode=AXE_FACE_CARE^F1_VIS_CLEANSE&TopCat=F1_VIS_CLEANSE& . sunt cam scumpe si mai vidn si doar online...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

dai la cleanser milk.

uite Lia, a fost o discutie aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148410&whichpage=7

Bravo Irina, ce progrese rapide poate sa faca Aidan!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Corina uite aici lapte demachiant
http://www.aveneusa.com/gentle-milk-cleanser/

Liris multumesc, am filmulet cu el numarand la semnatura:)) dar nu stiu de ce nu ma lasa flickr-ul sa incarc tot filmul.
Ce ati mai facut cu GC-ul?

Vreau sa zic ca am vazut niste case superbe aici, intr-un cartier superb, cel mai misto din oras, case de trei mii si ceva se sqf cu 200.000-245.000 de doalri.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Merci liris. Eu nu mai iau acu', ca vad ca e prescription drug, da' o sa tin minte. Oare se da si la adolescenti? Eu am avut acnee destul de nasoala intre 12 si 15 ani si asta a avut efecte f.f. nasoale dpdv psihologic pt mine la vreme aia. Asa ca urmaresc sa vad dc fi-miu ma mosteneste si dc. o fi sa aiba ghinion, o sa tin minte de chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Eu am folosit tot felul de lotiuini de curatare a pielei, insa cele mai bune pentru mine sunt sapunurile naturale care au shea butter. Daca ai fata uscata iti trebuie crema hidratanta indiferent daca dai sau nu cu apa pe fata. In fucntie de unde locuiesti apa poate fi intr-adevar foarte dura, insa cremele hidratante rezolva problema.

Pentru ochi eu folosesc Aveda care mi se pare foarte foarte bun, il folosesc de cativa ani.

Lia, retinolul-A este practic singura substanta care regenereaza pielea (restul sunt doar
sa imbunatateasca aspectul insa nu regenereaza pielea), Exista creme over the counter, de exemplu ROC este bazata pe retinol-A, insa daca vrei concentratie mai mare iti trebuie reteta de la dermatolog. Retinolul insa usuca pielea sau poate chiar sa dea arsuri chimice in functie de piele si expunere la soare pentru ca face pielea photo sensibila.
Daca folosesti retinol-A trebuie compensat si/sau alternat cu creme hidratante.

-- C.

Mergi la inceput