America (213)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, misto pozele! Misto vacanta! Vreau si eu:) Pana in urma cu 3-4 ani, nu imi placea sa calatoresc, acum cred ca am devenit "addicted to travel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Ai dreptate Ramona, pensia tb sa vina inaintea college funds, asa zic toti advisorii financiari. Pe mine m-a speriat calculatorul ala Cica dc. vrei sa iti dai copilul la Ivy league, tb sa pui deoparte ceva ca 1600 pe luna

Aoleu, nu este pe aici un emoticon gen "ochii cit cepele"? Community college scrie pe noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ruxi tu vorbesti serios?.. pai atunci nu-mi ramane decat sa joc consistent la loto..:)

Sanzi faine pozele.. si cele cu costumatii si cele din Jamaica. Acum visez si eu la vacanta..vrabia....

Miere ce dulce-i A. Unde ai pus mai lbs alea de care zici ca in poze nu-s!

Vio super draguta printesa..:)

Corina merci .

Ramona tot asa ne luptam si noi cu temperaturile.

Multumim pentru aprecieri.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ha ha ha Ramona.......eu ce sa zic la 30 F de dimineata?Stau si ma minunez ce diferente sunt in tarisoara asta:)
SA va zic ce am patit cu asigurarea.V-am zis ca tocmai mi-am luat carnetul aici......pana acuma am condus cu carnetul international.Ma bag pe site la Geico si ma bag ca sofer principal ca pana acuma era sotu pe ambele masini(el are carnetul de vreo 4 luni) In loc sa scada asigurarea, mi-a mai crescut cu vreo 50 $.Am crezut ca mor.....ce naiba..platesc mai mult asigurarile ca rata?

Prin urmare ne-am schimbat asigurarea........la jumate de pret din cea de la Geico.
Vazut pozicile cu copii costumati:) super......tre sa pun si eu poze cu dragonitza mea:)
Sanzi super poze.......vreau si eu.......of of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Acum 7 ani JHU de exemplu era vreo 38K pe an, asta numai tuition. Nu m-as mira
ca multe Ivy League sa fie acum intre 45-50K pe an, numai tuition. La asta tb sa adaugi
cam 20K pentru living costs, insa la multe scoli costul va fi mai mare in primii 2 ani
pentru ca li se poate cere sa locuiasca in dorms. Ajungi la 270K usor daca vrei Ivy League.

De asta e important sa incepi imediat pentru ca numaul de ani in care poti sa pui
deoparte ajuta f tare.

-- C.

Citat:

Ai dreptate Ramona, pensia tb sa vina inaintea college funds, asa zic toti advisorii financiari. Pe mine m-a speriat calculatorul ala Cica dc. vrei sa iti dai copilul la Ivy league, tb sa pui deoparte ceva ca 1600 pe luna

Mergi la inceput

Da, cel mai mult iesise pe Ivy league si apoi private, similar, cu fro 200 mai putin, apoi out of state, cam 1000 si apoi public, in state, 556$/luna. Dar e drept ca doar pt .10 ani, cat mai avem noi. Dc. pui imediat ce se naste copilul, ceea ce noi nu am facut, ci doar de la 6 ani am inceput sa pun, am facut o incercare pt. varsta copil 0 ani si a iesit 400 pe luna pt. in state, public. Deci aveti sansa la Ivy league cred cam cu 1000-1200 pe luna dc. incepeti imediat ce se naste copilul Eu nu am pretentii de Ivy league. Dc. e bun de Ivy League, se poate duce la Master sau doctorat acolo, ca in ziua de azi doar Bachelor's nu mai e suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc de aprecieri...!!!!
Jamaica mi s-a parut ca se aseamana un pic pe ici pe colo cu Romania...locuinte sarace si locuinte luxuoase....

Si noi platim Florida Prepaid Tutuition....vreo 150$ pe luna....(dar am impresia ca merge doar la colegiile din Florida si cateva din afara statului....)
Eu sper sa prinda si el vreo bursa ceva...daca nu una la mate macar una la sport!! si sa imi ramana mie banii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Asa zic si eu, ca Ivy League e buna pentru graduate school. Sunt insa major-uri
la care nu va avea suport, Business, Law, Medical. Va depinde ce va vrea sa faca,
Purdue este foarte buna, dar numai daca te intereseaza engineering sau science.

-- C.

Citat:

Da, cel mai mult iesise pe Ivy league si apoi private, similar, cu fro 200 mai putin, apoi out of state, cam 1000 si apoi public, in state, 556$/luna. Dar e drept ca doar pt .10 ani, cat mai avem noi. Dc. pui imediat ce se naste copilul, ceea ce noi nu am facut, ci doar de la 6 ani am inceput sa pun, am facut o incercare pt. varsta copil 0 ani si a iesit 400 pe luna pt. in state, public. Deci aveti sansa la Ivy league cred cam cu 1000-1200 pe luna dc. incepeti imediat ce se naste copilul Eu nu am pretentii de Ivy league. Dc. e bun de Ivy League, se poate duce la Master sau doctorat acolo, ca in ziua de azi doar Bachelor's nu mai e suficient.

Mergi la inceput

Cam devreme sa stim ce vrem sa facem. Si deasemenea e prematur sa presupunem ca vom fi inca in West Lafayette peste 10 ani (poate da, poate nu). Pana una alta, trebuie stransi totusi ceva bani. Vorba lu' Sanzi, macar sa imi ramana mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:

Aoleu, nu este pe aici un emoticon gen "ochii cit cepele"? Community college scrie pe noi!

Lume multa, oameni putini

Pai cam asa ceva, Columbia taxeaza cca $30,000 pe an, si am inteles de la Ovi ca e cel mai ieftin intre Ivy. Unde mai pui ca sunt si gradinite-scoli private care tot atat cer pt un an.

Mergi la inceput