America (213)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Suuper e la Taos in sezonul de schi. Mult mai bine decit la Santa Fe, au mai multa zapada decit noi. Ai Taos Ski Valley, Angel Fire, Red River si Eagle Nest. Si Sipapu ski resort.

http://www.skinewmexico.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Fetelor, cum ma adaug si eu pe lista? Locuiesc in Connecticut.

Am nevoie de sfaturile voastre. Am pierdut o sarcina acum 3 saptamani si am primit diagnosticul sarcina molara partiala. Sunt riscuri de a face cancer dupa o astfel de sarcina.
Cam toate informatiile pe care le-am gasit sunt despre "sarcini molare totale", care-s 1 in 1000. Articolele despre "partiala" sunt neconcludente: se stie sigur ca e mai rara, si are riscuri mai scazute.

Dr. mea spune ca daca nivelul de hcg e normal saptamana viitoare, imi da "unda verde" sa incerc din nou. Alti medici monitorizeaza pacientele 6 luni - 1 an, si le dau "verde" numai daca nivelul hcg e 0 constant pe aceasta perioada. http://my.clevelandclinic.org/disorders/Molar_Pregnancy/hic_Partial_Molar_Pregnancy.aspx

Daca ati trecut prin asa ceva, sau cunoasteti cazuri, va rog, impartasiti-mi din experienta voastra. Ma intereseaza in special daca au fost complicatii/ cancer; si cat a durat sa revina nivelul hcg la normal. Va imbratisez, si va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Chri, eu am pierdut o sarcina in 8 sapt ...si mi s-a spus ca pot sa incerc din nou de la urmatorul ciclu...La orice pierdere de sarcina exista riscul sa nu se elimine tot ...dar este destul de mic...Nu stiu cum sa te ajut mai mult!!! Incearca sa consulti si alt doctor...sa strangi cateva pareri...

Noi suntem in Kingston, Jamaica....si imi place tare aici. Azi mi-am petrecut 5 ore la spa, apoi am luat-o la picior prin oras cu tipa de la spa cu care m-am imprietenit:)....Am mancat intr-un "restaurant" local...mancarea extraordinara si foarte sanatoasa, am vazut saracie, cocioabe, dar si case bogate si aranjate. Am auzit muzica, am refuzat droguri, m-am amuzat de jamaicanezi care sunt tare joviali!!!!
Nu am facut poze...si mor de oftica....

Mergi la inceput

Multumesc, Sanziana. Am gasit cateva resurse in engleza. Se pare ca 5% din molele partiale persista, si riscul de cancer/ boala gestationala troboflastica (Gestational trophoblastic disease) e de 1%. Le-am postat in cazul in care cineva mai are nevoie. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157745

Mi-ai facut pofta de Caraibe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Salut!
Eu am avut o sarcina molara partiala exact ca tine......Prima mea sarcina... Mi-am urmarit valorile B-hcg tot la 2 saptamani sa fie sigur ca scad.CAnd am ajuns la 0 am mai stat 2 luni sa fiu sigura ca raman 0 ,am fost la biserica si apoi am incercat din nou pentru bebe.Am ramas imediat........nu-ti zic ce figura a facut ginecologul cand m-a vazut ca vin cu test pozitiv:)El mi-a zis sa stau vreo 6 luni......
Totul a fost ok.SArcina a mers bine pana la urma am nascut prin cezariana de urgenta ca domnitza mea avea pulsul vreo 60 si tot scadea..dar placenta a fost ok..
Curaj!

Is happy......... mi-am luat carnetul......of........poate mai scade si asigurarea acuma:(
Miere cum mai esti cu mana?

Mergi la inceput

iube, multumesc mult pt raspuns. Cat a durat sa-ti revina HCGul la 0?

Flavia, sincere condoleante. Cel mai bine ar fi sa cititi documentele de asigurare, sau sa vorbiti c HR sa confirme ca sunteti acoperiti de la inceput. De ex., la mine e o perioada de 3 luni de asteptare (desi au facut o exceptie in cazul meu)

Miere, sper ca te simti mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sunt mai bine multumesc, am avut grija la pozitie si s-a mai dus din durere!

Chris imi pare tare rau de pierderea ta, iti doresc recuperare usoara si fara urmari, iar peste ceva timp o sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Iube felicitari pentru carnet, sa il stapanesti sanatoasa si fara evenimente neplacute!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Chri, imi pare rau! te-am adaugat pe lista!

Sanzi suna tare interesanta experienta ta de acolo!

www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Chri la mine pana a scazut la 0 a durat aproape 2 luni dar poate la tine scade mai repede:)Sanatate!
SAnziana..........oauuuuu .Vacanta placuta in continuare!

Diana si DAria-4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

M-am uitat aseara la un calculator pt. "college savings" si mi-a iesit ca pt. college "in state" si public, tb sa strang 556$/luna. Voi puneti atat de mult? Eu pun 200 doar.

Mergi la inceput