Crema de tort fara lapte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bravegirl, m-am gandit si eu la crema ganache, dar ma cam feresc de alimentele pe care scrie ca "pot contine urme de lapte" si pe frisca vegetala cam asa scrie.

Andiaroro, minunata ideea cu dulceata, sigur o sa fac si eu, e buna si pt baiatul cel mare care e mare fan ciocolata.

Va multumesc tuturor! Mi-ati dat multe idei grozave si, chiar daca nu le voi putea folosi pe toate pt tortul de acum, sigur imi vor fi foarte utile in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Daca folositi laptele de soia eu as lua un lapte de soia cu aroma de vanilie si as face o crema cu acesta si cu fructele care va plac voua, capsuni, cirese, fructe de padure, sigur iese f bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Azi Ioana-Campioana implineste 2 ani., asa ca revin cu noutati si cu fotografia tortului alergic.

Am facut un blat pandispan si o crema dupa reteta Mihaelei_s, numai ca am folosit margarina. Cam o treime din crema am amestecat-o cu cacao si nuci (un deliciu) si am pus intre foi, in restul am pus zahar vanilat si am ornat. Nu prea mi-a placut culoarea aia galbena (cam hepatica), dar, in fond, exista si fluturi galbeni. Toate au fost f gustoase (si cremele si blatul), sa vedem cum va fi apreciat rezultatul final. Am folosit la decorat si stafide si curmale, preferatele ei.

Andiaroro, am facut dulceata de banane, baiatului nu i-a prea placut, dar pt mine a fost absolut delicioasa, am mancat cu pofta multe zile din ea. Cand va mai creste Ioana o sa-i dau si ei, deocamdata nu m-am aventurat sa-i dau cacao. Multumesc mult.

Va multumesc tuturor pt ajutor, am primit multe sfaturi pe care le voi folosi in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bertha La multi ani Ioanei Campioana! Sa creasca mare si sa va aduca bucurii.

Ma bucur ca a fost buna crema, tortul a iesit foarte frumos. Inspirata ideea cu ccc curmalele pe post de "corp". In fotografie galbenul arata foarte bine, e un fluture adevarat!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput