Imi e dor de viata
Raspunsuri - Pagina 9
Stardust spune:
Daaa, sunt un scorpion veritabil Pe 4 si din nou pe 8, urmeaza
Ce-ti fac printesele? Pupici.
Stardust - Suflet de mamica
mianna spune:
La Multi Aaaaaani!
scuza-mi lipsa de raspuns la pm, nu inseamna decat o mica amanare. sa treaca ziua de 8 (pe care o-mpartim ) si o sa dau un semn.
Stardust spune:
La Multi Ani mianna!!! Numai bucurii sa iti aduca D-zeu in viata si un suflet linistit. Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai o zi senina, plina de dragoste si prieteni in jurul tau. Sa nu ma uiti daca papi tort :P
La Multi Ani si celorlalte fete care poarta numele celor doi sfinti, nu va stiu dar eu va urez oricum. Sa fiti sanatoase si fericite.
O zi frumoasa sa aveti.
mirela0521 spune:
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor si piticilor vostri sarbatoriti!
va doresc caldura si liniste sufleteasca tuturor!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
Stardust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole iarta-ma, nu am apucat sa raspund la pm. Ramane cum am vb. Cand a fost ziua ta??esti scorpiuta La Multi Ani mult mai buni, mai frumosi alaturi de puiul tau Nikole, mami de Albastrel si Albastrica And I saw the river Over which every soul must pass To reach the kingdom of heaven And the name of the river was suffering – And I saw the boat Which carries souls across the river And the name of that boat was Love. ---Saint John of the Cross |
Media trebuia cumva sa ma duc la posta? Pentru ca acasa nu a venit nimic. Nu am experienta in expediat sau primit colete, nu mai stiu cum e acum cu posta.
Aaa. Sa nu uit! Piticul meu e mare pictor . Este pasionat de acurale, si daca ar fi dupa el ar picta toata ziua. Cami cand o sa ne mai intalnim o sa iti arat capodoperele lui .
Am fugit sa pregatesc de papica. Pe mai tarziu. Pupici calzi voua.
Stardust spune:
Am avut doua saptamani mai schimbatoare decat vremea as putea spune. Si fara sa exagerez. Treceri de la o stare la alta care ma dau peste cap cu totul.
Acum 2 saptamani, sau ceva mai mult, sotul meu a pus pe cineva sa se intereseze daca actele de divort au fost cu adevarat depuse. Asa ca m-am trezit intr-o dimineata cu el pe messenger, de la munca, razandu-mi in fata ca am mintit si nu am avut de fapt curajul sa inaintez divortul. Ca sunt un nimic care nu stie decat sa se laude ca face. Am sunat imediat avocata si am aflat atunci ca, deoarece dosarul meu a fost depus fix inaintea vacantei de vara, inca nu se lucrase cererea mea, si ca acesta fusese cumva ratacit cu posta interna. El exista insa, la fel cum exista si chitanta care arata clar data cand eu am platit demararea dosarului. Doar ca urmeaza sa se stabileasca datele primei infatisari, etc, ceea ce dureaza.
Dupa ce i-am spus toate astea a venit cu ideea ca , daca vrea, poate declara certificatul de casatorie disparut si toate planurile mele si ale avocatei sa fie naruite. De fapt a folosit alte exprimari, mult mai neortodoxe...
In fine... am inteles ca nu are cum sa faca asa ceva, mai ales ca eu am deja actele depuse.
Dupa toate aceste remarci acide si alte amenintari, a urmat o perioada de tacere, dupa care... si-a schimbat comportamentul.Sotul meu a venit si mi-a spus ca vrea sa schimbe lucrurile intre noi in mai bine. Motivatia lui a fost din capul locului aceea ca vrea sa fim o familie si nu sa divortam. Si recunosc, au fost cateva momente in care mi-am pus problema ca poate fi si bine. Ca poate a realizat ca nu dau inapoi si s-a decis sa lupte pentru noi. Sa se schimbe. Numai ca telefoanele in care ma intreba ce mai fac, cum ma simt, o mica atentie pe care, contrar purtarii lui din ultimii ani, a incercat sa o ofere din cand in cand, au oscilat cu atitudinea lui caracteristica din momentul in care intra in casa. Cateva vorbe baiatului dupa care..." hai, du-te in camera ta ca am treaba". Si gata.
Acum doua seri a adus o imprimanta acasa, in teste. Nu a mers cum vroia, motiv pentru care si-a iesit din minti. Baiatul a trebuit sa se joace pe hol, si daca se aseza la jumatate de metru de el.... tipa cat de tare putea sa "miste pe hol sau la el in camera." Explicatia de a doua zi... o stiam deja: cand ceva nu ii merge sau e nervos, nimeni nu trebuie sa ii stea in cale. Si ca, dupa parerea lui, nu e ceva iesit din comun asta.
Dupa ce a rezolvat cu imprimanta aia, l-a chemat pe baiat la el ca si cum nimic nu se intamplase...
Cam asa au fost ultimele doua saptamani la noi in casa. O vorba buna daca a avut starea necesara, tipete si rabufneli daca a fost stresat sau nervos.
Am ajuns sa presimt aceste stari dinainte de a se intampla. Sa ii ascult cu atentie vocea la telefon ca sa imi dau seama cum va fi cand va veni acasa. Si nu am sa va mint, dar am obosit peste limite. De fapt... nici nu stiu ce mai vreau de-acum incolo. Orice as face, parca sunt prinsa in cercul asta si nu pot scapa. Desi numai D-zeu stie cat de mult imi doresc sa fie liniste si in viata mea.
Si-a lasat barba, motivand ca renunta la ea atunci cand eu renunt la divort. Eu nu am renuntat, el insa si-a dat, intr-un final, barba jos.
Cat priveste baiatul... incepe sa ma ingrijoreze. Are momente in care este salbatic, rautacios, insa atunci cand suntem doar noi doi e ceva mai linistit. A inceput sa puna intrebari la care eu nu am habar ce sa ii spun. De ce nu are si el ce au alti copii, de ce nu poate merge si el la buncii ( desi suntem in aceeasi curte ), de ce tati nu il duce la gradi, de ce nu ii iau si lui nu stiu ce arata la reclamele pentru copii.... si ultima... de ce suntem mereu singuri noi doi? Am inceput sa plang in fata lui. Am realizat ca deja nu mai am cum sa ii ascund nimic.
Urasc singuratatea asta. Vreau sa plece din viata noastra.
mirela0521 spune:
draga mea ma intristez de fiecare data cand citesc postarile tale si aproape ca nu stiu ce cuvinte sa folosesc sa te incurajez mai mult. de multe ori citesc si nu reusesc sa scriu nimic, atat de bulversata sunt cand vad cata suferinta poti sa induri... trebuie sa fie tare groaznic sa ai o asemenea viata chinuita si amarata. incearca sa fii in continuare tare pt tine si pt baietelul tau. pt viitorul vostru mai linistit, fara "ghimpele" care va sta acum in coaste.
in curand vin sarbatorile (cand in familie ar trebui sa fie liniste, bucurie, iubire) si nici nu vreau sa imi imaginez cum le vei petrece. este clar ca el nu se schimba si nu stie decat sa rada de tine, sa te discrediteze cum poate el mai bine, sa te jigneasca sau, in cel mai bun caz, sa va ignore pe tine si pe baiatel. nu stiu cum vei fata fata, dar trebuie sa reusesti pt baietelul tau. ma rog pt voi la DD sa va dea putere sa treceti cu bine peste toate greutatile.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
mara26 spune:
Stardust, sa ma ierte Cel de Sus daca gresesc, dar din ceea ce am citit pana acum nu am inteles tu de ce ai ajuns sa nu te mai intelegi cu sotul tau? Nu ai spus nimic despre ce ai facut tu ca lucrurile sa se rezolve, daca era posibil, inainte de a depune actele de divort. Vad insa ca putin cate putin le-ai convins pe fetele astea sufletiste de pe forum sa te ajute material. Ultima solicitare subtila a ta cred ca se referea la o masina de spalat.
Sper sa ma insel amarnic asupra ta. In primele postari ziceai ca esti izolata, ca nu ai pe nimeni pt ca ulterior sa povestesti ca te-ai intalnit cu diverse prietene, ca ai o prietena avocat, ma rog deci sunt niste contradictii.
Nu am retinut daca ai reusit sa iti gasesti un loc de munca.
Oricum daca situatia ta este reala doar sa te lamentezi de ce ti se intampla nu va schimba nimic. Ma doare sufletul de copilul tau.
Ilinca_M. spune:
O. Doamne, cat cinism! Femeia si-a spus pasurile la o sectiune speciala, s-a plans de sotzul ei, din vorba in vorba s-a ajuns la copilul ei care nu avea tot ce-i trebuie pentru gradinita iar niste femei inimoase l-au ajutat pe copil, implicit pe stardust, cu rechizitele trebuincioase; ce banuieli vor plana acum, ca de fapt a vandut colile acelea, acuarelele si mai stiu eu ce ca sa sa imbogateasca pe seama "naivitatii" altora? Si daca unii oameni prefera sa fie "naivi" decat mereu suspiciosi fatza de semenii lor, care e problema? Aceasta femeie a primit niste rechizite si niste medicamente, eu n-am vazut demersul ei ca pe unul profitor, dimpotriva, eu am remarcat din primele postari cat de mult isi doreste un job si in sufletul meu speram sa fie cineva pe forum capabil sa-i ofere de munca, mai ales ca pare o femeie inteligenta, care stie sa scrie corect gramatical (lucru destul de rar, din pacate), stie sa se exprime, se vede ca are anumite abilitati si o anumita educatie. Acum e o problema ca si-a scris gandurile aici, de parca a facut-o sa stoarca lacrimi in timp ce strange avere...Pe topicul cu -25% reducerea cheltuielilor sau cum se numeste sunt zeci de postari in care unele forumiste se plang de greutati si dau lux de amanunte despre lipsurile lor, despre viatza grea etc; hai sa le banuim pe toate ca fac asta pentru a atrage mila si a le pica ceva de la "fraieri"!
Si-o mai si iei la trei-pazeshte ca n-a scris nimic despre ce a facut ea sa rezolve lucrurile inainte de divort! Femeia a scris ca barbatul acela a inceput s-o loveasca de cand era gravida, iar tu ii faci morala ca n-o fi facut indeajuns sa nu se raceasca relatia!
Urata aceasta ultima postare si jignitoare atat pentru stardust cat si pentru cele care i-au trimis cate putin. Greu ne este sa ajutam pe cineva care o duce rau, dar ce usor e sa aruncam acuze si sa jignim...
Stardust, La Multi Ani, esti "scorpie" de-a mea. Sper sa scrii mai departe despre cele ce ti se intampla si sa nu te simti umilita de rautatile unora.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata