Prietene la bine si la greu - 63
Raspunsuri - Pagina 5
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Smara bine ca nu e rujeola...bubitele trec repede, la noi au trecut in 2-3 zile...nici eu nu am tratat-o cu nimic...pup si sanatate Lyly husbandul zice ca luni mutam toata mobila...doar ca nu stiu cat de repede imi transfera astia abonamentul de tel+cablu+net, sper sa nu stau mult "pe intuneric" in alta ordine de idei, ce-o fi cu Lavi? Dana si mie imi place masuta, dar si antepremergatorul e bun, chiar daca o sa invete sa mearga eu zic ca va impinge la el in continuare, plus ca are atatea figurine si butoane si melodii...pam-pam asa, acu' sa ma cra-cra cesc si eu putin ca nu am facut-o demult Sabi s-a desprins singurica de mobila, a facut 3 pasi apoi am prins-o din zbor ..cred ca nu mai dureaza mult pana o ia din loc va pupicesc, noapte buna Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Bravo Sabina, felicitari!
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Sabi s-a desprins singurica de mobila, a facut 3 pasi apoi am prins-o din zbor ..cred ca nu mai dureaza mult pana o ia din loc |
go Sabi go
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
many_bani spune:
Lyly noi nu avem nici un cra-cra, sunt numai non cra-cra, nu doarme ziua/noaptea, nu mai mananca fructe, trage de tot ce pica ,este de o curiozitate de ne mai vazut si lista este foarte lunga. S-a desprins si el de 2 ori cate 2 pasi si apoi pauza. Busuleste peste tot, casa, parc, nu conteaza, insa a invatata sa se lase frumos jos atunci cand sta fara sprijin in picioare, nu mai cade ca o placinta si musca ceva de groaza. De vorbit mai nimic, are el cateva cuvinte si-n trezire si-n culcare in rest nimic. Gata cu para, ma bag si eu la somnic.
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
laviniablaga spune:
Servus, fetelor noi suntem binisor...eu pe ultima suta cu pregatirile si cu mari greturi specifice perioadei... cu Rares nuy le-am avut...am si vesti proaste...medicul mi-a zis ca sunt sanse foarte mici sa pot duce sarcina pana la capat, acum nu am timp sa va expun list a de motive...eu sper sa reusim....incerc sa nu ma stresez foarte mult si nici sa fac prea mare efort...
Lyly, -am vrut sa raspund la sms dar nu am absolut nici un cent pe telefon. Merci tare mult pentru tot@
ralu_seby spune:
Neatza!..si cam atat pe moment
Geo si Paula!!
Later!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
lylyana.ion spune:
Of Lavi, ma rog sa fie totul bine cu bebele si sa fie ziua nuntii asa cum va doriti
poftiti la
Many, imi pare rau ca aveti pb cu somnul si muscatul, ca restul facem si noi. nu ai mai fost cu el la homeopat?
luniversatilor
si...neata!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
RamonaCopot spune:
Hello fete dragi,
mai am de recuperat ca ieri nu a vrut netu' sa mearga nicicum, dar am intrat repejor acum cat miorlaici ma trage doar de pantaloni(pana nu ma dezbraca complet, la cat trage de mine) sa va zic ca am vb cu Lavi si e ok, doar ca e intr-o criza acuta de timp. Va pupa pe toate. In timp ce vb cu ea la tel, Rareselul rade cu hohote cu tata-sau, de am crezut initial ca plange, cand colo el se hlizea .
Noi suntem in familia aia lui Mucinovici, sper sa nu ne casatorim si cu Tusescu, ca e grav.
Ah...mi-a venit rezultatul la exsudatul faringian, al meu si am streptococus aureus, parca..Oare e pericol sa il ia si Dominic, sau sa il aiba deja?? E de rau?? ma apuc de gugalit, sa vad ce e de facut, ca la antibiograma, am vazut ca e sensibil si la antibioticul ce l-am luat eu 1 saptamana, dar tot nu a trecut, asa ca acum dau cu banu sa vad ce tratament iau iara.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
mda...pana am intrat eu sa scriu , vad ca a reusit sa intre Lavi si v-a zis ea mai multe. Off... Doamne da sa duca sarcina pana la capat si sa fie bine si ea si bebe.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
laurairina13 spune:
Lavi, va tin pumnii sa va iasa toate pregatirile asa cum le doriti ca mai aveti putin si vine nunta, si sa ai o sarcina usoara si sa o poti duce pana la capat! Alt doctor ai incercat sa vezi ce parere are??Ca prea e categoric doctoru tau..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Ramonika spune:
citat din mesajul lui monis5 Ramonika ce mai faci? cum stai cu infectia aia pacatoasa? te bagi la ceva medicina alternativa? Multa sanatate |
deocamdata antibiotice...
concret, ce anume sa iau, ref la medicina alternativa?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz