Prietene la bine si la greu - 63

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Dana daca mai esti iti spun repede ce am facut eu in aceeasi situatie. Tot la febra asta in disperare de cauza am sunat-o pe pediatra si mi-a zis sa alternez(cum bine a zis Monis) paracetamolul cu ibuprofenul insa la patru ore nu la sase. Eu aveam panadol sirop(care contine ibuprofen) si paracetamol supozitor. Asa am facut si i-a scazut cu paracetamolul(luat dupa panadol) intr-o ora fix la 38.00.
INSA, doctora mi-a zis ca atata vreme cat copilul se simte bine(a mea se juca) nu tb sa te panichezi chiar si peste 40. Dat fiind ca la mine a fost atunci prima data cand facea febra am bagat antitermic.

Tin pumnii!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

PS: Fetelor, voi cum ii incaltati pe kinderi, ca eu nu reusesc nicicum sa ii bag papucii in picioare? Stiu ca mai intreba cineva odata, dar nu am retinut raspunsul. AM incercat si din sezut, si de culcat, dar ceva nu-mi iasa.

eu ii bag pantofiorul in picior ca sa intre varful si apoi il ridic in picoare sa calce pe pantof si asa ii intra si calcaiul... altfel nu prea merge...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Sarut mana mult de urari, va pup si va iubesc maine va cinstesc si eu ca azi de-abia ma tarai. Sunt moarta de racita, imi dadu si mie copchilul asta un virusel si mi-a fost tare rau. Eu nu am mai racit de foarte multa vreme si efectiv asta mi-a pus capac. Plus matzaiala de rigoare a donsoarei de 11 lunitze care ne-a distrus psihic azi. Noroc ca se simte mai bine, ii mai curge un pic nasucul si este precum o baterie

RamonaX, la multi ani si de la mine, sa-ti traiasca baietii si sa fiti sanatosi cu totii! Un mare brat cu .

Va pupez tare si La multi Ani sarbatoritilor de azi, sa petrecem frumos Anul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Bravo Ramona, imi place de tine ca nu ai retineri sa-l iei pe soricel si bagaje si sa mai pleci sa te aerisesti! draguta faza cu moartea soacrei, savurez umorul "negru"

Conservator zmaul, laurici

Lili, ar fi bun un gun acolo la tine! Mie una mi-ar place sa am in masina unul, sau mai bine o bata de baseball

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Baietii mei dorm.Am intrat sa spun si eu la multi ani RamoC cu o mica intarziere,dar pana acum nu am reusit sa intru.
Sa ai parte de tot ce iti doresti si mereu cand vei avea o problema si te vei simti singura sa stii ca aici este cineva care te iubeste si te asculta neconditionat.
Fetele vreau si eu 2 masinute din alea pentru pici.Lyly ne poti ajuta tu dupa ce te faci bine?
Noi marti mergem sa facem analize.Adica eu si Geo.Lui i le fac informativ ca am oprit fierul si sa vedem cum e.La mine e mai nasol.Fac analizele de sange si urina dar si o radiografie la mana.De 2 saptamani ma doare degetul mare si daca il misc simt cum zvacneste un os.Sper sa nu fi rupt ceva pe acolo(acum 2-3 luni mi-a alunecat cutitul in deget direct pe os si am avut o taietura pana la el.Nu stiu daca am facut ceva rau pe acolo.Vom vedea).
Dana cand Geo a avut 39.7 i-am facut baita cu apa la 36 de grade apoi il infasuram in prosop ud(cu apa la 36 de grade) cate 1-2 min.Dormea bine si nu il trezeam decat pentru medicament.L-am tinut doar in pampers si invelit cu un scutec subtire.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

HAUUUU HAUUUUUU

bestie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Pana la urma am fost la urgenta. Se pare ca este vorba despre o viroza. Am primit acelasi sfat dat de voi: alternarea paracetamolului (ne-a dat reteta ptr cel de 250mg)cu ibuprofenul. Daca nici asa nu scade febra il interneaza. I-au mai dat la spital o doza de nurofen sirop. Acum doarme iar inainte de culcare avea 38,6.
Da..si m-au sfatuit sa stau mai linistita ca il agit si pe el...mai mult plangeam eu decat el.
Sper sa reusim sa tinem febra in frau si sa nu ajungem la spital.

Va multumesc la toate ptr sfaturi si gandurile bune.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna seara,dragelor!

Va multumesc din tot sufletul pentru frumoasele urari la prima aniversare a comorii mele,si imi cer scuze ca nu am putut scrie macar un rand...
Conexiunea la internet era foarte proasta la hotel,abia reusea Richard sa lucreze cate o ora-doua cu n`spe mii de intreruperi,asa ca nu am mai intrat deloc pe net.

Am fost in Tenerife,a fost superb,nu i-am faut nici o petrecere,in schimb a busilat libera,nud,pe plaja,dupa pofta inimii domniei sale! A fost rasfatata de toata lumea de acolo,personalul hotelului si oamenii de pe strada,incat in avion,la intoarcere,cand se uita la cineva si nu primea un zambet sau un lugu-lugu,incepea sa tipe,sa atraga atentia. A inceput sa pape mai bine(borcanele),avem multe cra-cra-uri,in avion a fost foarte cuminte,cred ca i-a placut tare mult acolo.

Noi(eu si Richard) suntem in Londra acum(dupa o zi acasa a trebuit sa "zburam" din nou)- a trebuit sa vina pt o intalnire de afaceri si a vrut neaparat sa vin cu el.
Cand ne intoarcem in Romania,vom stabili o zi cu nasii si ii vom face o mica "petrecere"....plus motul,turta sau ce s-o mai face(habar nu am!)

Lavi,felicitri pt bebe2,iti doresc o sarcina usoara,multa sanatate tutoror si multa liniste,sa nu mai aveti nici o prblema!

Licuriciu[/b,felicitari pt mutarea in casuta voastra,abia astept sa o felicit si pe [b]Ancutzica!

Va pup cu drag pe toate,mi-e dor de voi si abia astept sa am ceva timp sa mai stau si eu pe forum!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Dana daca mai esti iti spun repede ce am facut eu in aceeasi situatie. Tot la febra asta in disperare de cauza am sunat-o pe pediatra si mi-a zis sa alternez(cum bine a zis Monis) paracetamolul cu ibuprofenul insa la patru ore nu la sase. Eu aveam panadol sirop(care contine ibuprofen) si paracetamol supozitor. Asa am facut si i-a scazut cu paracetamolul(luat dupa panadol) intr-o ora fix la 38.00.
INSA, doctora mi-a zis ca atata vreme cat copilul se simte bine(a mea se juca) nu tb sa te panichezi chiar si peste 40. Dat fiind ca la mine a fost atunci prima data cand facea febra am bagat antitermic.

Tin pumnii!

poze
Europe is the best!

Panadolul contine paracetamol, cel putin la noi. Verifica te rog, altfel ii dai doza prea mare de paracetamol.

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Good morning!

Pt mamici obosite sau doar cu chef de socializare, va ofer
Maya

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput