Prietene la bine si la greu - 63

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va multumesc mult ptr explicatii.

David acum doarme. Inainte de a adormi avea 38,2. Stau langa el sa nu cumva sa creasca iar. Asa tare ma enervez ca am cumparat un termometru dn ala de ureche si numai prostii arata. Daca ii i-au de mai multe ori temperatura (in interval de cateva minute) el arata de fiecare data altceva.

Raluci, nu stiam ca supozitorul se introduce cu partea mai groasa...eu procedam invers.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

luniversatilor de astazi!

Ralu_seby, felicitari ptr primii pasi ai Mateiutului!

Am vazut poze frumoase cu Matteo, Dominic, Matei si Ana-Maria (o dulceata de fetita)

Lidia, multa sanatate iti doresc. Sa scapi cat mai repede de stafilococul asta afurisit.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

RAMONA Sa fii fericita, sanatoasa si iubita!!

Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

apropo de imunitate, Monis am vazut ca tu te pricepi foarte bine, ma poti ajuta si pe mine cu un link ceva , ce sa-i dau eu sotului sa nu mai raceasca o data pe luna sunt disperata ca ne aduce si noua virusii, eu am ramas dupa nastere cu o imunitate slabita (inainte raceam o data la 2 ani indiferent cine era bolnav pe langa mine) si baietii iau si ei ca au sistemul imunitar in formare... nu a trecut nicio luna de cand ne-a adus o viroza, acum iar ne-a adus ceva, e adevarat ca mai usor ca data trecuta, dar e disperant sa-i vad iar cu mucii atarnati...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

multumesc pentru info cu pestele, eu in Real am gasit dar foarte rar din pacate... o sa caut si unde ati gasit voi

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ava, de ce nu incercati ceva pe baza de echinaceea, polen, propolis de la un plafar?
Am fost si noi ieri de pe la 14 la AFI cu popandaul. Sa ma fi vazut cum ma plimbam cu Matei pe animalutele alea electrice , eram tare cool. Am vrut sa incercam si in barcuta sau centrul ala de activitati, dar cica varsta minima e 3 ani. Vorba sotului..mai avem putin, 2 ani si 2 luni

Ancutz, Sabinei, sa o ia repejor din loc, spor la mutat!

Cosminyk, multu de link, hai mai des cu nasucul pe aici!

Noi (adika eu si Matei) ne pregatim sa iesim in oras cu fetele (cu prietenele mele).

Diana, inteleg ca esti asediata de "astia micii"?

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Gabitza am vazut in parc la cineva, o bicicleta de impins pentru gemeni. Ei stateau unul in spatele altuia, si din spate ii impingea tatal. Fiecarea avea ghidonul lui. Arata asa de misto, si aveau capul de pisica, cum sunt mai toate prin parc.

Dana, mama lu' Pinky

super... nu stiamca exista... ma bag la gugalit
mersi mult

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

gata,am citit tot...

LMA RamoX si la toti fulgusorii ce se aniverseaza

Felicitari Mateiutul pt primii pasi...

Si eu mai merg cu mucosii in AFI, de obicei tati e cu plimbatul cat eu ma duc in Real, apoi mai dam o tura,un pic de joaca pe la Noriel si gata.
Peste eu am luat de la pescaria din piata, imi spune baiatul de acolo care e proaspat...sunt clienta veche...mie imi place f mult pestele si mi-e ciuda ca moaca asta de Dragos,care imi seamana mie cam in toate,in privinta asta se pare ca nu.Si de la Real.

Eu intentionez,daca voi cumpara tricicleta dubla,sa o folosesc doar ca mijloc de locomotie de acasa pana in parc...sa nu merg cu ei de mana pana acolo si sa mai iau o pauza de carucior.La vara ei oricum vor merge bine in picioare si nu vor mai sta in ea ca acum in carut (de fapt ca pana acum, ca Dragos nu mai vrea nici in carut,vrea sa mearga mereu)...Plus ca e mai ingusta decat caruciorul meu dublu si poate voi putea sa mai fac si cate o cumparatura...o sa incap pe usa magazinelor

Am citit ca au aparut poze noi...cat se mai doarme incerc o vizionare

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani RamoXXX !!!! Sa ai parte de tot ce-ti pofteste inimioara !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Am cateva minute libere cat o spala tati pe Zburly.

Ava, ma bag si eu ca musca in lapte. Asa cum a scris Ralu, stiam si eu de echinaceea. Am cumparat de curand (din Auchan) miere cu polen si laptisor(15 lei) si scrie ca e bun pt imunitate. Si vitamina C e f buna pe vremea asta.

Cosmynik, chiar azi ma uitam pe siteul cu papa pt copii.Eram in pana de idei, ca nu mai stiam ce sa mai gatesc pt Ema.

Monis, pai am zis io ca jucaria preferata de Zburly e noua? A primit-o de la o prietena care are 3 kinderi...deci e smotocita dar e ca noua.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput