Lia am inteles k a fost internata in spital pt sustinerea sarcinii si acu e aksa la pat.
nu are voie sa faca nimic, decat sa stea linistita
Nico joaca steaua-dinamo. 
sa-ti traiasca sotioru si sa fiti sanatosi si sa va dea DUmnezeu putere sa il cresteti p micutului Sebi si sa va bucurati de el 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
DIDI si wee-end-ul urmator esti tot la munci???
hai k ma apcu sa fac si capitol nou
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
28+ cu
Natalia Maria
Nicoooo

, la multi ani pt sot, sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna cu bebe Sebastian! Ce frumos ar fi sa ne vedem, abia astept 
in devenire
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 DIDI si wee-end-ul urmator esti tot la munci??? hai k ma apcu sa fac si capitol nou Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria |
in devenire
capitol nou
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
28+ cu
Natalia Maria