Aspirante optimiste!Felicitari Angie844!!!(591)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lia am inteles k a fost internata in spital pt sustinerea sarcinii si acu e aksa la pat.
nu are voie sa faca nimic, decat sa stea linistita

Nico joaca steaua-dinamo.
sa-ti traiasca sotioru si sa fiti sanatosi si sa va dea DUmnezeu putere sa il cresteti p micutului Sebi si sa va bucurati de el

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

DIDI si wee-end-ul urmator esti tot la munci???

hai k ma apcu sa fac si capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Nicoooo, la multi ani pt sot, sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna cu bebe Sebastian! Ce frumos ar fi sa ne vedem, abia astept

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

DIDI si wee-end-ul urmator esti tot la munci???

hai k ma apcu sa fac si capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Sper ca nu, o sa stiu cand ne mai apropiem. Dar oricum vb aici zilnic, deci imediat cum aflu va zic. Poate pan-atunci se mai gasesc fete, eu tot insist

in devenire

Mergi la inceput

capitol nou

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput