Gashca de Constantza *128*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dodo mergi la Bucuresti cu ambii copilasi singura? Sau pe Iza o lasi la cineva?

La multi ani sot de dadi ,sa iti traiasca mamico si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Ct,
o zi frumoasa va doresc!

Noi ne pregatim de drum spre capitala...

drum bun!!!!sa fie cu noroc!

Dodo, am o intrebare: ignori tot ce tzi se spune pe acest topic din rautate, prostie sau lipsa de timp???? ca sa shtim cum stam,....caci ieri te-am felicitat pentru sotz shi nu zici nika, te-a intrebat cineva zilele trecute- de ce ai deschis capitolul pe nick-ul tau shi la fel nu zici nika, acum cateva capitole tzi-ai shters mesajele shi te-ai shters din lista, ne-am sesizat, te-am intrebat shi nu ne-ai onorat cu vreun raspuns....eu una sunt uimita! e totushi o discutzie interactiva pe acest topic.
te gasesc pe la alte topicuri unde eshti plina de efervescentza, povesteshti shi comunici cu fetele de acolo...de aceea sunt uimita shi nelinishtita ca ai putea avea ceva cu Gashca....

oricum, o sa mai scriu shi pe la pagina 19 shi la 20, dar te rog sa retzii...urmatorul capitol il deschidem cu nick-ul comun...daca te bagi sa deschizi, sa ai in vedere acest aspect!!!

Mergi la inceput

Dodo pana diseara cand pleci pui si tu la titlu la capitol "LMA Dana" ca tot o sarbatorim de doua zile? .

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Dodo, am o intrebare: ignori tot ce tzi se spune pe acest topic din rautate, prostie sau lipsa de timp????

Dana, te rog sa iti controlezi atitudinea. Daca te simti ignorata, poti sa iti cauti alt grup in care sa te integrezi. Nu asa se castiga respectul si prietenia celor din jur.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura cu riscul de a ma pune rau si cu un moderator cam are dreptate Dana,Dodo a ignorat cu desavarsire intrebarile noastre ,Dana doar a spus-o mai dur . Nimeni nu are nimic cu ea doar ca anumite chestii s-au vorbit un capitol intreg ca mai apoi sa nu se faca nimic din ce a vrut majoritatea. Si apropos,ca vad ca moderatorii ne citesc si pe noi pana la urma, mesajele nikului"Gashca_CT" nu au fost moderate nici acum,in afara celor incepatoare de capitol. Asa se face sau erau mesajele prea "goale"? Eu le scrisesem ca sa nu mai fie nevoie de moderare la capitol nou.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Dodo, am o intrebare: ignori tot ce tzi se spune pe acest topic din rautate, prostie sau lipsa de timp????

Dana, te rog sa iti controlezi atitudinea. Daca te simti ignorata, poti sa iti cauti alt grup in care sa te integrezi. Nu asa se castiga respectul si prietenia celor din jur.

Laura25...nu shtiu cine te-a "anuntzat", eu am la pm mesajul moderatoarei Roxanaz cum ca mi se da avertisment roshu...pana la urma nu intzeleg ce vrei tu shi cine te-a informat ca doresc "sa cashtig respectul si prietenia celor din jur"...aici e un topic in care discutam impreuna, Dodo este una dintre noi shi pe mine chiar ma intereseaza de ce anume ignora intrebarile noastre...mare atentzie "ale noastre" cele care mai scriem aici...deci, observ ca eshti oarecum in eroare cand mi te adresezi numai mie!!! am utilizat cuvantul "prostie" in sensul de vorba, fapta sau lucru lipsite de seriozitate, de importantza, uite definitzia din Dictzionarul explicativ al limbii romane, citeshte direct la sursa: http://dictionare.edu.ro/definitie/prostie

oricum pana acum pe acest topic ne "ingrijeam" una de cealalta, in general, suntem familiare pentru ca ne cunoashtem shi nu gasesc deplasat faptul ca am intrebat-o pe Dodo ce-i cu ea...poate n-a observat mesajele de felicitare shi altele adresate ei sau mai shtiu eu ce! cu totzii ii shtim situatzia shi suntem alaturi de ea

acum ce sa zic....daca tu crezi ca eu sunt vinovata ca ma interesez de Dodo, n-am decat sa-tzi ofer o ...o sa bag la cap shi o sa ignor userul cu pricina, ca sa nu o mai deranjez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Hello!!
Vad ca se intimpla multe lucruri pe aici, si mai bune si mai rele. Nu poate sa lipseasca omul 2 zile!
Si azi sunt to pe fast-forward, nu-mi vad capul de trebi, dadi , daca te incalzeste cu ceva. incepind de azi am si eu audit .
Vladis, eu as vrea sa o duc la inot, ca-mi pare rau ca am intrerupt , insa nu prea stiu cind. Zi-mi si mie program, preturi, etc, te rog, poate reusim sa facem un efort. Si eu as duce-o la fast track, dar la fel... nu stiu cind . Simbata in nici un caz, ca avem teatru si pian, poate in cursul saptaminii. Apropos, eu nu reusesc sa deschid site-ul celor de la fast track.
Dana, eu nu reusesc sa-mi pun link in semnatura la pozele ptr concurs. Ma ajuta si pe mine cineva??
La multi ani tuturor ce poarta numele de Dumitru , Dumitra!
Ce mai vroiam sa mai scriu?? ca am uitat...
Dana, ce mai faci mai doamna? Vad ca ai reusit sa-ti iei si avertisment, ti-ai facut singura cadou de ziua ta??
Apropos de reclama, nu a fost cine stie ce, in sensul ca era vorba doar de figuratie simpla, adica nu avea rolul principal ( nu inca), este vorba de o reclama pentru Israel. Deci nu poate fi vazuta in tara! Oricum a fost o experienta foarte interesanta pentru ea ( si ptr noi ) , dar si foarte obositoare, a filmat de la 7 dim pina la 6 seara.Si la 6 seara nu vroia sa plece acasa!!
Cornelia, nu mai zici nimic? Trebuie sa fi tare ocupata, daca nu mai ai timp de scris.
Crix, ce face scolarita?
Dodo, de ce plecati la capitala?
Dadi !
Lali ! Hai ca maninci baclavale maine!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Apropos de cursuri, ma chinui de vreo saptamina sa va zic, la magazinul Pictor, de pe bld Tomis, exista niste ateliere de creatie. Super faine!! Numai ca eu nu reusesc sa ajung sunt vineri de la ora 16:00, si simbata dimineata. Vineri sunt la servici si simbata dimineata copilul are program deja. Doamna spune ca s-ar face si duminica, daca ar fi doritori, adica macar 5-6 persoane (adulti si copii). Asta mi-a placut tare mult ca pot participa atit adulti cit si copii. Sedinta este 15 -25 ron/ 2 ore, in functie de materialele folosite. Iar la aceste ateliere de creatie, se face fimo, decoupage si tot felul de alte tehnici. Deci , daca exista doritoare poate facem un mic grup si mergem numai noi duminica. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana, nu te adresezi unui om de care iti pasa si te intereseaza cu "bai, esti rau, esti prost sau ce-i cu tine?!" Nu iti place ca nu ti-a raspuns dodo la felicitare, tine minte si data viitoare nu o mai felicita. Dar nu jigni.

Lali, mesajele nikului "Gashca_CT" nu au fost moderate nici acum, in afara celor incepatoare de capitol pentru ca asta este politica site-ului. Userii comuni sunt facuti pt deschis capitole, nu pt conversatii. S-a intamplat de prea multe ori ca un cunoscator al parolei sa se ascunda in spatele userului comun pt a spune tot felul de rautati si aiureli. Din aceasta cauza nu au fost aprobate mesajele la care te referi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Apropos de cursuri, ma chinui de vreo saptamina sa va zic, la magazinul Pictor, de pe bld Tomis, exista niste ateliere de creatie. Super faine!! Numai ca eu nu reusesc sa ajung sunt vineri de la ora 16:00, si simbata dimineata. Vineri sunt la servici si simbata dimineata copilul are program deja. Doamna spune ca s-ar face si duminica, daca ar fi doritori, adica macar 5-6 persoane (adulti si copii). Asta mi-a placut tare mult ca pot participa atit adulti cit si copii. Sedinta este 15 -25 ron/ 2 ore, in functie de materialele folosite. Iar la aceste ateliere de creatie, se face fimo, decoupage si tot felul de alte tehnici. Deci , daca exista doritoare poate facem un mic grup si mergem numai noi duminica. Ce ziceti?

super!!!! daca primesc shi copiii de varsta alor mei, ii duc shi eu...lui Tibi ii place sa picteze , deja mi-a "pictat" o gramada

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput