Gashca de Constantza *128*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!!!!!
Camelia felicitari ca ati ajuns acolo,noi nu am ajuns din cauza de bebel foarte dormicios ,a dormit de pe la 2 la 6,unde sa mai mergemm!! Mai mult voia copilul de eu sa mearga,el si asa nu retinea nimic ! Nu strigi catalogul? Pui niste absente si ai sa vezi ca apar !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

DanaAlex mi-a spus sotul ca v-ati intalnit prin acea aglomeratie. Imi pare rau ca nu ne-am vazut ca sa ne salutam. Apropos, am observat ca te-ai retras de la gashca, esti suparata pe noi de nu ne mai saluti, imi este dor de cafelele lasate de tine.

Camelia ...daaa, v-am vazut shi eu, dar am avut "treaba", a trebuit sa o iau pe Tiana pe umeri shi pe Tibi in bratze shi sa-i tzin asha sa-l vada pe Micky...cand am simtzit ca ma prabushesc, am plecat de langa gard, dar nu v-am mai gasit...las' ca ne vedem la urmatoarea intalneala!
ma simt obligata, din respect pentru majoritatea Doamnelor minunate de aici, sa-tzi raspund la intrebarea directa: nu, nu m-am suparat pe Gashca...doar ca s-a nimerit sa nu mai scriu!
m-a surprins neplacut ca nu s-a mai deschis capitolul acesta pe nick-ul comun, ca mesajul principal(cel redactat de Lali) agreat de majoritatea membrelor active lipseshte...eu caut pe acest forum altceva decat unii membrii "importantzi" shi daca se intampla sa nu gasesc sau cadrul scriitoricesc sa se "surpe", ma gandesc ca e mai benefic sa-mi retrag activitatea, nu de alta, dar nu-mi place sa incomodez shi in definitiv nici nu simt bine printre orgolii, suparari sau false impresii!cei ce doresc cafele, voie buna shi schimburi sincere de impresii zilnice, shtiu unde ma gasesc...mai mult ca sigur ca dorul de multe dintre voi ma va face sa intru shi la Gashca in urmatoarele capitole!hmmmm...cred ca "imi voi petrece ziua de nashtere" la Gashca in acest capitol ...ce sa fac?asta e un mesaj 3 in 1, asha ca profit de ocazie sa va fac o invitatzie la cafea la domiciliul personal...deci, joi-28 oct/incepand cu ora 10 dimineatza pana tarziu in noapte, pentru cine are placere, timp, chef shi dorintza de a petrece cateva ceasuri in bucataria mea, este bine-venit!!!
in acest an, am decis sa-mi fac ziua acasa, pentru ca sunt proaspata/(tanara ) posesoare a unui espressor, cadrul e mai intim shi anii mai multzi...deci confortul shi linishtea pe primul plan ca tot e dimineatza devreme...dau eu cafeaua azi!!!

o saptamana minunata sa avem!!!

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

buna dimineata , fetelor azi e ziua Armatei Romane asa ca avem motiv de sarbatoare
Cat despre Tomis Mall am fost si noi ieri la marea intalnire dar sincer mie nu mi-a placut pt ca era o dezordine totala , ingramadeala , inghesuiala eu ma asteptam la cu totul altceva dar in fine daca copiilor le-a placut restul nu mai conteaza
Ma duc la Dana sa beau o cafeluta vesela

Mergi la inceput

Buna dimineatza Constanta!!
Ce faceti? Eu calc ,am pus o masina la spalat si ma uita la tv,copilul se joaca pe jos,danseaza pe muzica lui Ovidiu Lipan-Tandarica,si a lui Stelu Enache,la Antena 1 ,si bombaneste,si arunca cu biscuiti prin camera ,asta ca sa fac si curat mai tarziu.
O saptamana frumoasa!

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaS spune:

Buna fetelor,
ma bucur sa fiu aici si sa citesc depre voi.
Crix, acum 1 an mi s-a blocat contul si a trebuit sa-mi fac alt cont, de aceea sunt "nou venita" la status.
Pupici, fug la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara!
Nu stiu in ce ordine sa o iau :
1. Bine ai revenit tatiana!! Ti-am urmairit pozele pe faceook, Bibi s-a facut o adevarata domnisoara, e frumoasa foc! Chiar am gasit in albumul meu de pe webshots niste poze cu Ayla si Bibi din Tomis, pe cind aveau 1 an si citeva luni.
2. Merci Mihaela de link, chiar nu stiu ce sa fac. Ma gindesc ca daca totusi la primul nu a patit nimic, de ce ar pati acum..,? Dar daca...? Chiar nu ma pot hotari daca e bine sa il fac sau nu.
3. Apropos, si noi anul asta am facut tot 9 ani de casnicie, dar in iunie . Vad ca a fost un an plin de nunti atunci...
4. Pupicesc pe toata lumea, nu mai enumar ca risc sa uit pe cineva.
5. Noi suntem super obositi, am fost plecati la Bucuresti, ne-am intors aseara. Am fost la ziua unui prieten drag, dar si ca sa filmeze Ayla intr-o reclama .
Cam atit!
Pupicei ca ma bag la somn!!!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Pai si nu ne spui si noua in ce reclama?Ca sa ne putem mandri "ca-i de-a noastra "!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

sa va spun ce am patit ieri;am fost sa facem cumparaturi intr-un supermarket si ca de obieci,l-am pus pe Mihai in cos(acolo unde stau copilasii in fundulet)....a stat Mihai vreo 10 minute,dupa care tot cerea sa-l scot de acolo...eu,nu si nu....ca stai acolo,ba mai mult l-am si certat ca nu sta cuminte,dupa care a incput sa planga,dar,urat de tot,ca m-am si speriat...efectiv ii intrau barele de la cos in picior(s-a si ingrasat in ultimul timp)....a fost nevoie de vre 4 oameni sa-mi pot scoate copilul de acolo,2 il luasera de subtiori,unul ii impingea picioarele prin gaurile alea,iar altul il sustinea de mijloc....ma si gandeam sa vezi ca trebuie sa taiem cosul....e plin saracul copil de vanatai pe picioare si la subtiori,ca sa nu mai zic ca s-a speriat,cand a vazut atata lume peste el.....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Pai si nu ne spui si noua in ce reclama?Ca sa ne putem mandri "ca-i de-a noastra "!

Chiar asa!

Noi ne pregatim de serbare la Alex, se pare ca si pe d-nle noastre le-a fermecat "Carnavalul fructelor". Pana ieri mandra stia ca este PARA, ne-am agitat de costum si azi a venit cu rol de GUTUIE , noroc ca sunt...galbene amandoua, cat despre croiala vom vedea ce va iesi. Imi este mila de soacra-mea care trebuie sa execute costumul in timp asa de scurt. pentru ea.

DanaAlex
Lali de strigatul catalogului nu stiu ce sa spun, intra fiecare cand are timp, ceva de spus sau cand il/o ajunge dorul de noi.

Va doresc o noapte linistita!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=15" target="_blank">Concurs clipe de vara

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

sa va spun ce am patit ieri;am fost sa facem cumparaturi intr-un supermarket si ca de obieci,l-am pus pe Mihai in cos(acolo unde stau copilasii in fundulet)....a stat Mihai vreo 10 minute,dupa care tot cerea sa-l scot de acolo...eu,nu si nu....ca stai acolo,ba mai mult l-am si certat ca nu sta cuminte,dupa care a incput sa planga,dar,urat de tot,ca m-am si speriat...efectiv ii intrau barele de la cos in picior(s-a si ingrasat in ultimul timp)....a fost nevoie de vre 4 oameni sa-mi pot scoate copilul de acolo,2 il luasera de subtiori,unul ii impingea picioarele prin gaurile alea,iar altul il sustinea de mijloc....ma si gandeam sa vezi ca trebuie sa taiem cosul....e plin saracul copil de vanatai pe picioare si la subtiori,ca sa nu mai zic ca s-a speriat,cand a vazut atata lume peste el.....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mihaela micutului. Bine ca ati reusit sa-l scoateti din cos.
Si noi folosim scaunelul pentru Teo, il foloseam si pentru Alex, dar in momentul in care a depasit limita de greutate inscrisa pe scaunel (15 kg) am incetat s-o mai asezam in el, pana incepem sa punem cumparaturile sta in cosul mare, apoi merge pe langa noi. Faza tare a fost asta-iarna cand erau amandoua infofolite si se inghesuiau amandoua intr-un cos masinutza. Se uita lumea la noi ca la urs. de atunci toate acele carucioare, pentru ele sunt defecte.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=15" target="_blank">Concurs clipe de vara

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput