M-am hotarat.........adoptie(71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu abia azi vazut mesajul. Imi pare atat de rau...
Vroiam sa va vin, vroiam sa va cunosc pe voi si pe puii vostri.

Mi-e asa de ciuda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

[quote]citat din mesajul lui SoriLea

Ce rau imi pare ca n-am mai stat si am ratat intalnirea cu Liliana . Vroiam s-o cunosc personal (pt mn e cineva special )

Liliana, ma bucur ca am avut onoarea si placerea de a te cunoaste (cu ceva ani in urma). Esti o persoana deosebita si speciala si pentru mine.
E adevarat ca pe parcursul anilor au mai aparut pe forum persoane care au devenit speciale pt mine insa tu ai fost prima.
Pupici tie si puilor tai

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Ma bucur pentru voi ca a fost placuta intalnirea.
Si la noi a fost tare frumos weekendul. Imi este asa de drag piticul... si el deja ne simte slabiciunile si a inceput sa se alinte. Suntem topiti dupa el si bunicii la fel. Maine mergem la el . Deja 2-3 zile fara el sunt cam multe pentru noi... si pentru el. Chiar daca e mic, sa stiti ca s-a atasat mult de noi si la plecare, folosim cat mai putine cvinte "magice" gen "plecam" sau "pa", caci incepe sa planga cu lacrimi mari si ni se rupe sufletul sa il lasam asa.
Abia astept sa il luam acasa.

puffy, mami fericita de Andrei Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Anca Wish, cu siguranta vor mai fi si alte intalniri. Abia asteptam si noi sa va vedem.
La fel pentru toti!

Mergi la inceput

Ma bag si eu in vorba
Noi din pacate nu prea avem we liber. In noiembrie avem simbata ocupata iar din decembrie avem si duminica. In fiecare we mergem la dans dimineata. Dupa 2 ore de dans si zbenguiala va dati seama ca maninca si pica lat si doarme in jur de 3 ore, daca nu mai mult.
Distractie placuta tuturor la urmatoarele intilniri.
Poate vom reusi cindva sa venim, daca ne vom potrivi programul cu al celorlalte fete insa nu promit nimic.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

intru si eu la ceas de seara

a fost foarte fain duminica si m-am simtit nemaipomenit!
anca - mi-ar fi placut sa te cunosc dar probabil ca sabineta va mai organiza astfel de intalniri

manuelita- cum esti? ce face violeta? ne-am gandit si la tine poate reusim o data si o data sa ne vedem

irina- daca iti vei fixa sa intalnesti fetele de pe forum ca si prioritate, cu siguranta vei reusi

imi pare rau ca nu am reusit sa stam mai mult sa ne intalnim si noi cu Liliana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

irina- daca iti vei fixa sa intalnesti fetele de pe forum ca si prioritate, cu siguranta vei reusi

Vointa si dorinta este, nu contest asta insa eu plec de acasa la 9, dansul e de la 10 la 12-12.30, ajung acasa la 13 si restul il stiti. Voi intilnirile le aveti la 10 , ora la care chiar daca as vrea, nu as putea insa .....cine stie. Poate va fi vreun we in care vom avea liber. Vom trai si vom vedea.
Pupici la mamici si bebici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna tuturor!

Stiu ca mereu si mereu mai vin intrebari noi...acum am eu nevoie de rabdarea si ajutorul vostru!

Am citit cu atentie lista de acte ce trebuiesc depuse odata cu cererea de atestare!

Intrebarea mea este legata de acel certificat medical! De unde iau formularul?
Si daca scrie ca toti cei care stau in casa au nevoie de acest certificat..asta inseamna ca si copilul (cel care exista deja ) are nevoie de acest certificat?

Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

Buna tuturor!

Stiu ca mereu si mereu mai vin intrebari noi...acum am eu nevoie de rabdarea si ajutorul vostru!

Am citit cu atentie lista de acte ce trebuiesc depuse odata cu cererea de atestare!

Intrebarea mea este legata de acel certificat medical! De unde iau formularul?
Si daca scrie ca toti cei care stau in casa au nevoie de acest certificat..asta inseamna ca si copilul (cel care exista deja ) are nevoie de acest certificat?

Nu stiu cum e in Brasov. Eu m-am dus la o policlinica unde aveau medic psihiatru si tot acolo se eliberau si adeverintele format A5. Separat am avut analizele de HIV si nu a mai fost neivoie de altcineva. A fost suficient.
E adevarat ca: cate bordee , atatea obiceiuri.
Legat de cei care stau in casa, DA trebuie toti. Mai trebuie intrebat insa la DPC daca trebuie si copilul insa in general trebuie toate persoanele care stau inc casa sa aiba certificat si cazier. Repet: trebuie intrebat daca si copilul pt ca e clar ca un copil nu are cazier, mai alae un copil mic.
Bafta.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna fetelor !

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la urm. problema:

Fetita mea are 1 an si 2 luni si am intrat in concediu de crestere copil.
Am fost sa imi depun dosarul pt idemnizatie iar adeverinta eliberata de angajator continea venitul realizat pe ultimul an anterior nasterii fetitei( cei de la resurse umane de la noi sustin ca asa este legea)iar cei de la primarie vor veniturile pe ultimul an anterior hotararii de incredintare.
Pt fetele care sunt in concediu crestere copil - voi cum ati depus adeverinta respectiva?

Multumesc,
Va pup si o zi frumoasa!

Mergi la inceput