Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 39 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui SARA_HS

Ramonella, felicitari! Ce ma bucur pt. fiecare dintre voi, care merg inainte...

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Multumesc mult!

Emma dar tu de ce nu vrei sa faci Clexane???De frica???Fi serioasa!!!Pentru ca bebe sa fie bine rabzi orice.Si eu imi fac injectii,am o gramada de emotii inainte sa mi-o fac,nici nu respir cat timp o fac.Dar o fac pt bebe,si vad ca pana acuma a fost totul ok.Nu e asa de greu,te perfectionezi in timp.Cu sfaturile de la fetele astea dragute!Ca atata le-am zapacit si eu de cap...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 6+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bigsister1 spune:

Sara SH, este adevarat ca ai destule mutatii cat sa primesti Clexane. Eu am facut tot pentru ca am vrut sa stiu tot ce am si sa stiu ce pot transmite mai departe in cazul in care voi reusi sa fac un copil.
Tu hotarasti daca iti permiti sa mai dai niste bani pe analize in conditiile in care tratamentul e acelasi, deci Dna Dr. U are dreptate.

Inca ceva pentru fetele acre cauta Femibion el se gaseste si in tari ca Franta, Belgia sub denumirea de OMNIBIONTA si costa in jur de 17 euro cutia cu 60 de comprimate. Acesta este femibion 1, inca nu stiu sigur daca denumirea pentru Femibion 2 e aceeasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Nici eu nu iau vit C, sau cel putin nu un gram, asa cum a spus d. Uscatescu. Din acelasi motiv spus de Miki... Asta pt ca si mie mi-au iesit NK-urile putin peste limita.
In schimb, de pe la 14 saptamani beau sucul unei lamai aproape in fiecare zi. Daca ma raportez la un gr de vit C, nu stiu care e echivalentul in suc de lamaie.

28+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Cand am scapat noi de statul in chirie, o locatara de varsta a treia ne-a spus ca toti chiriasii din apartamentul unde am stat noi s-au mutat in casutele lor, deci e ceva noroc pe acolo. Asa e si cu voi: toate mutantele vor fi gravidute...ca vad ca apar zilnic.

Salutare miki. Eu sunt o-lume-de-vise Sotul meu ia plante...mai are putin si iese in curte sa rumege gazonul, dar se pare ca nu avem sanse la IA. (asta referitor la discutia unde ne-am intalnit in cealalta parte)

Sa stiti ca am fost prezenta zilnic aici, am citit tot, am si venit cu un zambet timid ieri, ca sa stiti ca nu va parasesc, doar ca momentan, stresez toti doctorii din Bucuresti, ca d-aia suntem in secolul XXI, d-aia avem acces la o gramada de modalitati de a-i contacta...sa raspunda mama lor, ca de nu', ma duc peste ei.

Am si eu o veste: dupa 3 saptamani de fumat, mi-a venit mintea la cap si le-am lasat brusc. In fiecare zi pun banutii de tigari deoparte si am zis ca dupa prima luna de "economisit", ma duc la munte de ei...ati vazut cat de mult costa tigarile? Eu cand ma lasasem, un pachet costa 6 lei...chiar nu stiu ce ma apucase sa ma reapuc

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Hei, Aristica, am vazut ca tragi cu ochiul si arungi zambete pe-aici... asteptam sa vii si cu un mesaj.
Bravo pt. lasatul fumatului. Eu nici macar nu stiu cat costa un pachet de tigari, am "fumat" doar putin, in liceu, si pun intre ghilimele, ca si atunci era asa, de fantezie... eheee, eram rockeri si trageam cate-un fum pe la colturi, ca sa intram in peisaj.
Sper sa nu te mai apuci de fumat!

Fetelor, m-ati pus pe ganduri cu vit. C! Eu n-am facut analiza pt. celulele NK, dar nici nu mai vreau s-aud de alte si alte analize. Nu cred ca stau prea bine cu imunitatea, din moment ce, la doza asta de Vit.C, am capatat raceala aia crunta de-acum o saptamana....

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica
Salutare miki. Eu sunt o-lume-de-vise

Bine te-am regasit. Dincolo m-am inscris prima data cu Miki simplu dar dupa 2-3 zile am scris sefiei dc se poate sa-mi schimbe nick-ul ca ma simt ciunga. Si uite asa sunt f usor de gasit Dincolo am vb dar habar nu aveam ca esti Aristica

Fetelor am o pb, mi-a iesit la cultura secretie vagina si endocol Stafilococus epidermidis si din cauza lui PAP tip II cu proces inflamator. Pana nu scap de idiotul asta nu incep FIV-ul si cred ca aman. M-am uitat in dosaroi si anul trecut in nov l-am avut, am facut tratam dar nu am mai repetat analiza, nu stiu dc a revenit sau nu am scapat de el deloc. Voi ce stiti de maimutoiul asta, cat de rau e? Da infertilitate/avort?

Legat de PAI , fact II, XIII nici eu nu le-am mai facut pt ca oricum o sa fac din start clexane de 0.6. Va aduceti aminte ca anul trecut in iarna de banii aia mi-am luat 2 homozigote frumusele foc de incaltat

Schimb 28 doze clexane 0,4 si 4 doze clexane 0.2 cu 30 doze clexane 0.6

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

aristica buna decizie cu tigarile si ma ales cu economisitul banilor, asa realizezi cat de multe poti face de banii aia si mai ales ca esti mai sanatoasa.
Si eu am fumat in timpul facultatii , dar m-am lasat dupa ce m-am casatorit ca am vrut sa am un organism cat mai curat pentru cand o sa apara un bebe, inca se curata, ca sanse de bebe nu sunt...

emma si eu am avut dureri similare dupa interventia suferita (pentru sarcina oprita din evolutie la 6 sapt), fetele de pe forum stiu ca ma tot plageam ba ca am una ba alta si tot vizitam medicii la cateva zile.
Dupa prima menstra de la interventie durerile mi-au trecut, dar uneori mai am o jena sau o durere care trece destul de repede.Durerile astea m-am speriat, m-au stresat si inca ma gandesc ca daca am cine stie ce boala fantoma ...desi am facut investigatii amanuntite.Probabil ca dupa inca cateva menstre o sa treaca si durerile astea si se va regla si nivelul hormonilor, care cred eu, e cauza lor.Poate ca mai trebuie sa treaca putin timp ca organismul sa-si revina si dupa sa intre totul in normal.
Pupici pt toate mutantele!

Mama unui ingeras din ceruri...
MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Miki sper ca cele doua homozigote de anul trecut mai sunt bune si anul asta ... Legat de ce ti-a iesit eu una nu am auzit de el,dar baga-i tratament si apoi repeta inainte de fiv analiza si pap, sa fii sigura ca s-a dus ....
Aristica ff bine fata draga ca ai lasat tigariile, cea mai inteleapta decizie a ta din ultima saptamina
Ramonela felicitari pentru inimioara auzita iar
Floricicademac ce frumos povestesti tu acolo Ma bucur ca juniorul este bine si totul la locul lui.
Sara
Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Alla naspa faza cu sotul infractor sper sa fi fost doar asta hopul si restul sa decurga linnnnnnn.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Miki, pe wikipedia am gasit ceva informatii. http://en.wikipedia.org/wiki/Staphylococcus_epidermidis
Din cate vad, e vorba de o bacterie oportunista care face parte din microflora umana, si devine patologic in conditii de imunitate slabita, sau tratament prelungit cu antibiotic. Nu gasesc informatii despre balaria asta la nivelul endocolului. Mai bine intrebi ginecologul tau.
In antibiograma, a iesit sensibil la vreun antibiotic? Te intreb pt. ca si eu am avut de luptat cu myco+urea care devenisera rezistente la mai toate antibioticele si a trebuit sa fac 2 runde de tratament, ca sa scap de ele.

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput