Va multumesc pentru raspunsuri. Tudor are 3 luni si de cand am iesit din maternitate doarme pe burtica. O alta problema ar fi ca daca adoarme in carucior dupa 30 min se trezeste si nu mai adoarme ci plange ca din gura de sarpe; in caz ca sunt in curte intru in casa il pun in patut pe burtica si adoarme la loc, daca suntem in parc ....noroc bun...trebuie dus in brate. Din aceasta cauza vroiam sa-l obisnuiesc si pe spate.
Ioana cum ai carutul? Daca e tip landou sau sport si il poti intinde, pune-l pe burtica.
Pune-i o paturica, intinde-o bine si nu se va intampla nimic.
Si fata mea a dormit pe burta de la 10 zile. Chiar si in carut la plimbare in parc. A fost pozitia ei favorita pana a stat singura in fundulet. Acum la 6 ani tot pe burta doarme.
Si, ca sa te linistesc, in parc cand ieseam cu Bia, era bblus, am vazut destui copii care stateau pe burtica in carut.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion
Nicoleta, am carucior de la primii pasi care se transforma si in landou dar imi pare ingust. am incercat sa-l pun pe burtica dar parca nu statea bine. o sa mai incerc
A mea doarme doar pe spate sau pe o parte, pe burta nici nu vrea sa auda. Cred ca pana la urma ei dorm cum se simt mai bine !