Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata,
Poftiti la ofierbinte, cu sau fara cofeina, dupa placere...
Eu sunt treaza de la 5, deci chiar incep sa ma obisnuiesc cu trezitul asta,parca as merge la fabricaAaaa, dar sa nu credeti ca a dormit pana la 5 si ma plang...S-a trezit la 1 la 2.30 si apoi la 5
Ma duc sa o schimb..ca ceva pute in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata fetele,

Haideti la cafeluta si la o ,

Ma bucur sa vad ca au revenit Liliana28, Bianka1 si Miruna! Welcome back fetele!!

Andra, Ella felicitari pt primul dinisor de iepuras ..chiar daca la Geo a fost cu nabadai....Poate va fi mai bine la urmatorii!

Silvia, eu migdalele le dau prin rasnita de cafea( pe care o folosesc doar pt a rasni seminte de in, fulgi de ovaz sau migdale..deci nu la cafea)

Printisorul meu iubit imi cam da de furca in ultimile zile, si ma tine in priza: nimika nu e bine, e miorlait , ma musca , etc..ma tot intreb ce Doamne ar putea fi, ca nici nu ma gandesc la inca un dinte..avem 6 deja..in ritmul asta ne prinde anu' cu maselute

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata!
Dragelor nu am mai apucat sa scriu, de citi zilnic v-am "urmarit" dar de sris... n-a fost timp si pace!

Noi suntem bine, ieri am avut vaccinul de 6 luni, la masuratori ne-am mai potolit cu ascensiunea fata de acum aproape 2 luni.
Avem 9,6 kg si 73 cum, oricum ne mentinem peste cotele medii ale varstei. Psihomotoriu este bine, deja sta si in fundulet chiar cateva minute fara sprijin.
Deci suntem sa zicem asa ok.
Am vazut ca vb despre preferinta lor catre mame, al meu cand e obosit, flamand, sau cine mai stie ce vrea la mama.
Daca tatal ii distrage atentia si se joaca, uita, dar cum ma vede cum pac maraie, se uita de parca l-am uitat in gara.
Mor cand il vad cum se uita la mine, ma topeste!
turuie ma-ma-ma la greu, este minunat!

eu sunt deasemenea bine, m-am saturat de drumuri, vineri plecam definitiv la Singapore, eram aici sa mai incheiem si cu vaccinul si sa terminam cu salutarile, cina de la revedere, diverse alte obligatii, motoGP ( cum era sa lipsim) ocazie cu care fii-miu a si primit o casca de copii-adolescenti pentru scutere de la si cu semnatura Valentino Rossi.
M-am amuzat vazand ca deja Silvana si Robin au asa ceva.
Deci aici e treaba protejata rau.
Sunt foarte obosita, am si motive, mai alaptez, al meu nu vrea sa bea nimic altceva, dr ieri a zis ca e ok, sa mergem asa si daca apapa nu vrea sa dam un suculet de fructe proaspat la lingurita ( nu bea din bibe, nici din canita, doar lingurita)

De mancat mancam doar la pranz piure de legume, pana acum un mare succes, cam 100-150 ml
combinatiile au fost:
1-4 oct 1/2 morcov, cartof, cartof dulce
5-7 oct morcov, cartof, cartof dulce, pastarnac
8-9 oct morcov, cartof, cartof dulce, 1/2 ardei gras rosu, pastarnac
10-11 0ct morcov, cartof, cartof dulce, ceapa foarte mica, 1/2 ardei rosu
12-13 oct 1/2 morcov, cartof dulce, pastarvac, dovlecel, 1/2 ardei gras verde

am inceput cu piureul foarte lung ( de aceea mi-au si iesit 4 doze la inceput) apoi l-am ingrosat pana am ajuns sa nu mai pun apa de la supa. Le firb doar la abur si nu pun niciodata sare.
Fac odata si impart in 2-3 doze dupa cum imi iese, pun la congelator in pungile de stocare ale laptelui matern.

Am citi parerile voastre despre sare, eu nu pun si oricum eu mananc de cand mai stiu mai fara sare, dietetic ( asa gatea mama, excelent si foarte gustos se stiti) si azi daca uit sa-mi pun sare-n bucate imi place asa mancarea ( la ou ma deranjeaza daca nu are deloc, dar in rest " gust" mancarea fara)
Deci fiecare cum doreste, important este sa fim informate!
Cat despre cum se mananca pe glob, fiecare cu ale lui.
Eu gust si mananc din toate bucatariile aproape, ca tot se vb de japonez este la favorite, mai ales ce este super fresh, ador si bbq Kobe, aici este foarte, dar foarte bine reprezentata bucataria lor si foarte, foarte accesibila. Cea mediteraneana intruneste pentru mine cele mai multe calitati: gust, savoare, sanatate, pret, rapiditate de a gati.
Sunt o gurmanda, m-a ajutat natura sa nu ma ingras ( aparte acum cu sarcina si inainte cu "bombardamentul" hormonal).
Acum sper sa-mi si revin la forma mea de chec stafidit, ca cea existenta de cozonac pufos nu ma " coafeaza", hainele sunt multe in sifonier si asteapta sa fie purtate. Cu rabdarea treci marea, deci pana pierd pe undeva pe drum cele 9 kg ce s-au indragostit de mine.

Scuze ca scriu mult si fara rost, nu mai vb de greseli, imi fac mea culpa ( Andra tu ma citi ca te oripilez) dar nu am asa mult timp sa recitesc, aparte ca daca revin modific mesajul de (n+1)! pana nu se mai intelege nimic si nici ca-l mai trimit.
Aveam asa multe in cap sa zic... e o salata in capul meu... dar salata e buna la sanatate deci merge!

OanaI te votez zilnic sa stii, vezi ca bag marfa de la cate 2-3 conexii pe zi, unde ma nimeresc pac si eu bag un vot, treci la tejghea si vinde tot!
IoanaCt nu am putut sa ma inregistrez pentru a te vota, nu ma lasa ( aici uneori este cenzura de vina, sunt nenumarate "filtre" pentru a " curata" tot ce poate semana a spam sau a site care le da cine stie ce informatii)
Freedelia nota 10 pentru initiativa ta, sunt mai mult de acord cu parerea sotului tau. Eu am avut de curand un caz in familia noastra, am vrut sa chemama in vizita aici un copil de 11 ani, exceptional si foarte dotat intelectual, sa faca si un curs sau 2 la British si sa mearga cu noi in stanga si in dreapta 3 luni.
( nu are tata si mama o femeie superba face mari eforturi pentru educatia sa, costa si... copilul merita mult mai mult decat ce se face la scoala) in fine la sfarsit am vazut ca e tare complicat si am i-am cadorisit in tara lui cursul plus o excursie cu mama in Irlanda sa mai faca un modul (la bani am iesit mai ieftin decat sa vina la noi) oricum sotul meu a fost cel care a pus punctul pe I referitor la voiaj, siguranta, responsabilitatea noastra si de ce sa nu zicem daca se imbolnaveste si trebuie o semnatura ceva la spital ( in fine am desicat firul in 4 si i-am dat sotului meu foarte precat si logic dreptate)
Am zis ca atunci cand va mai creste la 16-18 ani altfel va "gusta" o vizita la noi decat acum copil.
Oricum cred ca gasiti voi cea mai buna solutie sa ii ajutati, sa aiba sarbatori de vis, poate daca anul asta nu e posibila excursia, poate anii viitori cand va intelege mai bine si ea (aparte bariera lingvistica) va "gusta" mai bine din tortul generos oferit de tine.
Bafta!
Kossir, merci, tata nu este asa un plimbaret ca mine, senam cu mama.
Este super traditionalist, nu gusta din alta mancare, macar din curiozitate. S-a mai plimbat la viata lui dar daca-ti vine sa crezi la noi aici niciodata nu a vrut sa vina, pe acest motiv nici mama nu a venit cand putea sa se deplaseze. acum este intr-o faza tare grea, plange mereu, nu mai stiu ce "terapie" sa fac cu el la telefon.
L-am convins sa vina de sarbatori, cred ca o sa vina, ii iau doar bilet de venit si cand se va plictisi vom vedea ce facem.

Am vazut iepurasi frumosi si draguti, am mai pus comentarii la poze cand timpul mi-a permis, sunt toti superbi, si Dumenzeu sa ii ocroteasca!
Felicitari pentru copii vorbareti, ce se si ridica in picioruse, merg de-a busilea, ce papa tot, ce aduc o bucurie imensa in familie!

fetele mai intru cand pot, acum fug ca am castelan marait din pricina vaccinului de ieri, fug sa ne mai giugiulim si sa ne alintam amandoi in pat pana vine tata sa ne ia la pranz sa pape si mami!

va pupupup si o zi excelenta!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

Va servim cu o tare buna si o felie de www.prajiturele.ro/img/Mreteta_19.jpg" target="_blank">tort. Azi fac eu si tati 4 ani de la cununia civila.

LML iepurasilor de 13: Tudor Florian (de Vladimirescu), Stefan Daniel (de selina-d), Sara Natalie (de emiliapop)!!!

AM citit tot, am vazut toate pozele(lasat comentarii pe ici, colea), dar am uitat tot. Ieri a fost o zi de kko. Nu a vrut sa doarma si m-a chinuit toata ziua cu maraiala lui.

Meniul de ieri a fost doar dimineata si apoi frunzareala ca nu vroia nimic :

- dimineata: banana+mar+piersica
- pranz: pulpa pui cu legume(a vrut doar cateva lingurite)
- amiaza: laptic ca nu a vrut nimic.

Ella de care smantana ai pus?

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Ma intrebarati pe unde umblu...prin balarii!!...
Sunt cu capu' vraiste....breeee, nu va ganditi la Socola, cu viroza asta pe care Dami a reusit sa ne-o dea si mie si eu, fireste (ca-l iubesc mult) sotului mi s-a reacutizat sinuzita.
Si, zau, ca ieri cantam prin casa de durere de cap, asta ca sa nu-l sperii pe piciulina, ca as fi urlat.
Mai scriu unii de remedii naturiste: dai, cu hrean, sa-i cu spirt, da-i cu te miri ce ca trece sigur. Nu, fratioare, la ce durere aveam doar un ciocan cu tinta precisa facea sa dispara socoteala.
Cu laringita...ce sa mai zic, ca nici repaos vocal nu pot face, asa ca imi bag noaptea nasul in nebulizator (ca ziua respira plozii abur de la medicamentele mele)si parca dorm nitel mai bine.

CASI e mortal. Incepe sa scoata silabe d-alea caraghioase. Ieri era cu da-da-ta-ta-bla-bla si se lupta cu o jucarie de am stat ca proasta cu ochii la el, de parca nu mai vazusem copil in viata mea, cred ca vreo ora si ceva, de fapt, pana a adormit.

Sa ma vedeti cum merg prin casa, zici ca-s Omul invizibil in travesti, ca mi-am pus masca din aia chirurgicala ca sa il feresc cat pot.
M-am oglindit intr-o usa prin casa si mi s-a accentuat durerea de cap la ce fata aveam. Ieri a sunat careva la usa sa intrebe de barbat si le-am zis ca n-am chei, sa-mi zica prin usa. Nici parul in cap nu-mi mai sta normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

HAPPYJOY - Daca ai gasit homeopat bun, nu mai e cazul, dar daca mai ai nevoie da-mi un PM si iti dau o d-na dr. draguta si foarte buna profesional. Este medic pediatru si un homeopat de exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Beau cafeaua cu voi si dupa la treaba. Ieri am avut o zi foarte ciudata, o fi vreo conjuctura astrala dificila,ceva...

OANA hai cu Rusiaaa!!! O zi linistita lui Eric.

ATB super vesti cu scoaterea vizei. Uite ca nu am stiut! Doamne ajuta!

MIRIA, sanatate!!!

Am citit toate mesajele, mi-au placut mult cele consistente ale Ellei si Castelanei. Sanatate lui Geo si bravo lui Cezar pentru ca papa asa de bine.

David
ieri a mincat excelent masa de legume. Nu stiu ce o fi fost: fie am nimerit excat momentul propice-se intimpla sa intiirzii cu masa si e prea nervos sa manince bine, fie faptul ca am pus omogenizat de pui care e mult mai bun la gust ca liofilizatul, fie ca am pus pulpa de rosie...Astazi incerc acceasi reteta sa vedem daca sse repeta miracolul.

Tudor Florian, Stefan Daniel, Sara Natalie

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

'Neata, fete!

Ma intrebarati pe unde umblu...prin balarii!!...
Sunt cu capu' vraiste....breeee, nu va ganditi la Socola, cu viroza asta pe care Dami a reusit sa ne-o dea si mie si eu, fireste (ca-l iubesc mult) sotului mi s-a reacutizat sinuzita.
Si, zau, ca ieri cantam prin casa de durere de cap, asta ca sa nu-l sperii pe piciulina, ca as fi urlat.
Mai scriu unii de remedii naturiste: dai, cu hrean, sa-i cu spirt, da-i cu te miri ce ca trece sigur. Nu, fratioare, la ce durere aveam doar un ciocan cu tinta precisa facea sa dispara socoteala.
Cu laringita...ce sa mai zic, ca nici repaos vocal nu pot face, asa ca imi bag noaptea nasul in nebulizator (ca ziua respira plozii abur de la medicamentele mele)si parca dorm nitel mai bine.

CASI e mortal. Incepe sa scoata silabe d-alea caraghioase. Ieri era cu da-da-ta-ta-bla-bla si se lupta cu o jucarie de am stat ca proasta cu ochii la el, de parca nu mai vazusem copil in viata mea, cred ca vreo ora si ceva, de fapt, pana a adormit.

Sa ma vedeti cum merg prin casa, zici ca-s Omul invizibil in travesti, ca mi-am pus masca din aia chirurgicala ca sa il feresc cat pot.
M-am oglindit intr-o usa prin casa si mi s-a accentuat durerea de cap la ce fata aveam. Ieri a sunat careva la usa sa intrebe de barbat si le-am zis ca n-am chei, sa-mi zica prin usa. Nici parul in cap nu-mi mai sta normal.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Miria sanatate maxima si putere sa te refaci!
Multumesc din suflet pentru retete, seeti comoara la casa omului!
Cand timpul iti mai permite noi ( eu si fetele de aici) abia asteptam sa mai salvam bunatatile tale de retete!

sanatate si ai grija de tine!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

ATB, asa e:

Eliminarea obligativitatii vizelor pentru cetatenii romani / 1 septembrie 2009
Cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la reluarea relatiilor diplomatice dintre Romania si Japonia Guvernul Japoniei a luat masura eliminarii obligativitatii vizelor de intrare in Japonia pentru cetatenii romani, incepand cu data de 1 septembrie 2009, pentru o perioada initiala de 2 ani.

Asadar, incepand cu aceasta data, cetatenii romani pot calatori in Japonia fara a mai trebui sa obtina viza de la Ambasada Japoniei în România. Cetatenii romani trebuie sa posede un pasaport romanesc valid, iar durata de sedere intentionata in Japonia sa nu depaseasca 90 (nouazeci) de zile consecutive.

Acest lucru este valabil pentru deplasari in scopuri diverse, cum ar fi: excursii turistice, vizitarea unor rude sau prieteni, participarea la manifestari stiintifice, conferinte, seminarii, deplasari in scopul unor tratative comerciale etc., adica situatii în care nu se urmareste desfasurarea unei activitati lucrative sau obtinerea unei remuneratii.

Pentru toate celelalte situatii, cum sunt: sederea in scop de studii, pentru munca (inclusiv in domeniul artistic/spectacole sau in domeniul sportiv, daca se primeste o remuneratie), sederea in calitate de sot/sotie/copil al unui cetatean japonez, sederea de lunga durata cu familia (“Dependent”), continua sa fie obligatorie obtinerea unei vize adecvate de intrare in Japonia.

În principiu, la intrarea in Japonia tot ce trebuie prezentat este pasaportul romanesc valabil. Cu toate acestea, cu ocazia controlului la frontiera este posibil ca ofiterul de imigratie sa va puna intrebari privind scopul intrarii in Japonia, durata sederii, locul de cazare, posibilitatea de a va suporta cheltuielile de sedere etc. Din acest motiv, se recomanda sa aveti la dumneavoastra documente cu ajutorul carora sa puteti raspunde la aceste intrebari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
vesti cu scoaterea vizei. Uite ca nu am stiut! Doamne ajuta!

MIRIA, sanatate!!!

Am citit toate mesajele, mi-au placut mult cele consistente ale Ellei si Castelanei. Sanatate lui Geo si bravo lui Cezar pentru ca papa asa de bine.

Tudor Florian, Stefan Daniel, Sara Natalie

arigato!
merci mult si asa papa si fii-miu o zi mai asa alta parca parca daca mai era mai baga...
oricum la inceput se stramba, apoi spre sfarsit se mai relaxeaza si papa.
pup

castelana mami fericita

Mergi la inceput