Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 14
lulu77 spune:
| Citat: |
noi cu muci de miercuri.si mai nou io nesimtita am trimis-o asa la gradi. A mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=14" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara... povestea noastra... |
Si io in clubul tau, ca si eu il trimit la gradinita cu muci. De pe 13 septembrie avem doar doua zile absente, pe la inceput, in rest zilnic prezent.Si la noi e circoteca daca incerc sa il las acasa. Atat cat sunt doar muci aposi si o tuse...rara, il duc, ca asa va fii toata iarna.
Vizionat pozele din concurs

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Luna1 spune:
Hehehe fetelor, mai zisai si eu la alte subiecte, daca ar tine astia aici acasa copiii cu muci ar fi gradinita goala din noiembrie pana prin martie.![]()
Frumoase pozele din concurs fetelor.
My reason
lulu77 spune:
Va pup...fug...la shopping
si apoi acasa.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Antoanela23 spune:
Neata Somnoroaselor,
Hai, dati-va jos din pat ca e
gata si croissanztii, mmmm
.
Luna, felicitari pentru job, sa fie intr-un ceas bun.
Ma duc sa citesc din urma, o zi buna,
cristina26 spune:
Antoanela23 cand ajungeti in tara? O sa vin si eu in Bucuresti pote cateva zile sa ne vedem. Daca vor sa vina si alte fete, ar fi minunat.
Luna, felicitari pentru job, am stiut eu ca iei jobul.
Rodica tu ce mai faci? Aveti drum prin Brasov?
X-ray O sa mergem in Arad in doua saptamani. Am sa te sun sa vedem ce putem face sa ne intalnim
O zi minunata tuturor.
mychydutza spune:
neatza......#
cristina ar fi fain sa ne vedem.......
banc...........
Iepurasul isi facea lucrarea de licenta.
Curioasa, vulpea, trecand prin zona, il intreaba:
- Ce faci iepurasule, despre ce scrii tu acolo...
- Am inceput lucrarea de cercetare despre cum este mancata vulpea de catre iepuras...
- Ha, ha, ha... pai cum o sa manace un amarat de iepuras o vulpe, poate invers....
- Cercetare stiinfica vulpeo, daca nu crezi te astept deseara la vizuina...
Dimineata, padurea uimita de mirare.... in fata vizuinei pielea vulpei era intinsa la uscat....
Curios lupul, apare si el la iepuras si il intreaba:
- Despre ce scrii tu acolo iepurasule?
- Sunt la cercetarea propriu-zisa din lucrarea de licenta, studiez cum e mancat lupul de catre iepuras...
- Ha, ha, ha... cum o sa manance un amarat ca tine un lup mare si tare ca mine?
- Asta e cercetare stiintifica serioasa, daca nu crezi ne vedem deseara la viziuna...
Dimineata stupoare mare in toata padurea... pielea lupului era intinsa la uscat langa cea a vulpii...
Nemairezistand, ursul o apuca si el spre iepuras si il intreaba:
- Despre ce mai scrii tu acolo iepurasule?
- Sunt deja la concluziile cercetarii in care demonstrez cum e mancat ursul de catre iepuras...
- Ha, ha, ha, ho, ho, ho... ce tot spui pricajitule....
cum sa manance un mititel ca tine un urs mare ca mine?
- Nu crezi? Aceasta este o cercetare stiintifica, nu e o gluma, vino deseara la vizuina si ai sa te convingi...
In dimineata urmatoare toata padurea era socata... pielea ursului era intinsa la uscat langa cea a lupului si cea a vulpii...
Dupa cateva ore, cand lighioanele padurii se raspandisera care incotro, razand, iepurasul iesi din vizuina de gat cu leul care ii spuse:
- Ai vazut iepurasule? Ce iti spuneam eu ? Nu Tema conteaza, ci coordonatorul...
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Vivela spune:

si unul de la mine:
Mor toti oamenii de pe Pamant si ajung in Rai. Vine Dumnezeu si spune:
- Sa se formeze doua cozi! La una sa stea barbatii care au fost dominati de catre neveste, iar la cealalta sa stea barbatii care si-au dominat nevestele. Nevestele sa plece cu Sfantul Petru.
Peste vreo ora, vine Dumnezeu sa vada ce au facut barbatii. Se formasera doua cozi: una de peste 1 milion de kilometri, iar alta la care statea un singur barbat.
- Sa va fie rusine! Zice Dumnezeu. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si voi v-ati lasat tinuti sub papuc! Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut sa fiu mandru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?
- Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici.
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
si inca unul, ca mi s-a parut funny:
Seful unui magazin angajeaza un vanzator. Il ia deoparte si ii zice:
- Trebuie sa stii ca eu am un sistem: daca un client imi cere un lucru eu reusesc sa-l fac sa cumpere doua. Acum te invat.
Intra in magazin o doamna:
- Buna ziua, as vrea un spay Pronto.
Seful se duce in spate si se intoarce cu un spay Pronto si cu un Vetril.
- Ma scuzati, eu vroiam doar Pronto. -
Vedeti doamna, odata ce stergeti de praf mobila se va vedea ca aveti geamurile murdare.
- Bravo, aveti dreptate, le cumpar pe amandoua!
Vezi, zice seful noului angajat, asa se face. Intra o a doua doamna:
- Buna ziua, as dori o sticla cu Vetril.
Seful se duce in spate si se Intoarce cu o sticla de Vetril si cu un spray Pronto.
- Ma scuzati, eu v-am cerut doar un Vetril. - Draga doamna, daca dumneavoastra curatati geamurile o sa se observe imediat urmele de degete pe mobila.
- Aveti dreptate, cumpar tot!
Seful catre noul angajat: urmatoarea clienta e pentru tine.
- Buna ziua, as dori o cutie cu Tampax.
Vanzatorul se duce in spate si se intoarce cu o cutie de Tampax, un Vetril si un Pronto.
- Cred ca ati gresit, v-am cerut doar o cutie cu Tampax.
- Stiu, o intrerupe vanzatorul, dar vazand ca saptamana asta nu se face sex,n-ati vrea sa faceti un pic de curatenie in casa?
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
hehehehehe..........
azi am gatit asta
GALUSTI CARTOFI SOS PICANT
· 4 cartofi medii
· 50 g unt
· 50 g telemea
· 1 ou
· 2 linguri faina
· sare si piper
· Pentru sos:
· 1 cana suc de rosii
· 1 ceapa mica
· 3 catei usturoi
· sare si piper
· oregano
· 100 g cascaval pentru tavalit galustele
· patrunjel verde pentru servit
COMENTEAZA
MOD DE PREPARARE
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand sunt fierti se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se pun intr-un castron si se paseaza cu untul moale. Piureul obtinut se amesteca impreuna cu oul, telemeaua rasa si faina. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Ceapa se toaca marunt, usturoiul se piseaza. Se amesteca si se toarna peste ele sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano si se omogenizeaza.
Sosul obtinut se toarna intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Cu mainile umede se formeaza galustele din pasta obtinuta. Se tavalesc prin cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se pun una langa alta peste sosul din tava. Se da tava la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.
Se servesc calde presarate cu patrunjel verde tocat.
.............si am facut si neste pulpe umplute cu ciuperci, un deliciu!
maine fac drobul de la vivela...sa am pe saptamana aviatoare. acu fug sa-mi tund andreiul.cu masina ca nu vrea la frizer nicicum......o seara buna
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Antoanela23 spune:
Neata, frumoaselor,
Mychy, ce maiastra esti, bravo tie.
M-ati omorat cu retetele si mi-e ciuda ca nici nu am apucat sa le salvez.
Cristina, noi suntem in Buc intre 3 si 15 nov. Tu cand ajungi? Ar fi frumos sa ne vedem, sper sa avem si vreme buna. S-ar putea sa ajungem si noi in zona Predeal- Brasov, dar inca nu stiu exact cand/daca putem.
Duminica frumoasa,

(20 iunie 2007)