Aspirante optimiste > 20 ani (590)
Raspunsuri - Pagina 25
walkiria spune:
Buna dimineata fetelor, va scriu in mare graba...azi ma duc la Iasi la moastele Sfintei Parascheva si mi-am permis sa iau cateva nume de
pe listuta de acatiste.

Vreau sa fac un acatist pentru toate fetele care isi doresc bebita si unul pt fetele care au rams gravidute.
Pana acum am trecut pe lista pt bebita pe: sorinake, didi, cosminuta, camcris, paulafrida,dragutza, ang21costi....doar atatea nume am gasit...Cine mai VREA sa fie TRECUTA pe ACATIST sa lase repejor numele pana la ora 10 seara.
De fapt eu o sa intru de pe telefon sa iau numele si rog o fata care are timp liber mai mult sa faca o listuta cu toate numele stranse pana la acea ora.
Am mai trecut pe listuta cu gravidute pe: BByasmi, madutza_bra, roxy_s, talida, cami_antonia, bebelu, iony, mandreeac, sherbi, iubita_mara, luiza77, april 25, ramo b.....CINE MAI DORESTE SA FIE TRECUTA LA ACATISTUL CU GRAVIDUTE SA LASE NUMELE SI saspecifice -graviduta.
Fetele o sa plec in jurul orei 4, dupa munca...si o sa intru de pe tel cand ajung sa iau numele lasate de voi.
Va puuuup
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Buna dimineata fetelor, va scriu in mare graba...azi ma duc la Iasi la moastele Sfintei Parascheva si mi-am permis sa iau cateva nume de pe listuta de acatiste. ![]() ![]() ![]() ![]() Vreau sa fac un acatist pentru toate fetele care isi doresc bebita si unul pt fetele care au rams gravidute. Pana acum am trecut pe lista pt bebita pe: sorinake, didi, cosminuta, camcris, paulafrida,dragutza, ang21costi....doar atatea nume am gasit...Cine mai VREA sa fie TRECUTA pe ACATIST sa lase repejor numele pana la ora 10 seara. De fapt eu o sa intru de pe telefon sa iau numele si rog o fata care are timp liber mai mult sa faca o listuta cu toate numele stranse pana la acea ora. Am mai trecut pe listuta cu gravidute pe: BByasmi, madutza_bra, roxy_s, talida, cami_antonia, bebelu, iony, mandreeac, sherbi, iubita_mara, luiza77, april 25, ramo b.....CINE MAI DORESTE SA FIE TRECUTA LA ACATISTUL CU GRAVIDUTE SA LASE NUMELE SI saspecifice -graviduta. Fetele o sa plec in jurul orei 4, dupa munca...si o sa intru de pe tel cand ajung sa iau numele lasate de voi. Va puuuup |
te rog frumos sa ma treci si pe mine pe lista Raluca Ioana, multu

cixinica spune:
Buna dimineata fetele! 
andr@ multumim de cafea, delicioasa 
angi felicitari!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si dusa la termen si un
cuminte, mancacios si sanatos 
walkiria
trece-ma si pe mine in listuta de aspirante la bebe Carmen 
multi 

la toata lumea si o zi minunata sa aveti 

camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ fetelor am citit si eu articolul despre ceaiul de napraznic, dar nu inteleg o faza : "la sfarsit se combina maceratul cu decoctul racit si se beau 3-4 cani din acest ceai pe zi, pe stomacul gol." adica sa beau 4 cani pe stomacul gol in fiecare dim? ![]() pai daca pot sa beau o cana, de unde 4? eu zic sa nu se refere per toata ziua; voi ce ziceti?....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curandwww.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
andra cele 4 cani se beau in decursul unei zile 1 cana de dimineata pe stomacul gol si apoi restu inainte de a manca

andr@ spune:
walkira sa-ti ajute dumnezeu sa ajungi la moaste 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
asa ma gandeam si eu camcris
cix pai credeam ca azi imi beau cafeluta doar cu paula si roxy (ptr ca ele au fost mai matinale), dar se pare ca m-am inselat 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
roxy_s spune:
neata fetele
ce mai faceti? am intrat sa vad daca mai sunt ceva liniute

si va las multi 

de molipsire.
walkiria ce frumos ca mergi la Iasi la Sfanta Parascheva. si iti multumim pentru gestul tau frumos

S-a intamplat minunea mult asteptata
20+