Aspirante optimiste > 20 ani (590)
Raspunsuri - Pagina 15
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed andra scrie link-ul cu spatii intre cuv.ca altfel nu te lasa sa il postezi. fetelor nu stiu ce am avut ca ma luat o greata si pana nu am reusit sa nu mi-a revenit. si inca parca ma mai incearca. oare o sa ma dezvat vreodata sa mai beau cafeaua pe stomacul gol?![]() plec la dr. va pupp aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
unde ai lasat tu spatii?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
[url=''http://www.fertilityfriend.com/home/3161a8'']GRAFIC[/url]
bebelu86 spune:
helllooo feteleee!!!
Katy nu are nici o treaba durerea dela cm cu faptu k nu ramai. eu aveam dureri groaznice. primele 2 zile stateam numai la pat si luam ketonal forte cu aulin.
mergi la un medic bun care sa te indrume si sa iti zica ce sa faci.
Ramona ai fost la medic? te-ai linistit cu bhcg?
Laurici poate sa fie o dereglare, sau sa vina peste sarcina, si sa se curete uteru acolo. vezi cat tine si cum e incontinuare.
Alina cel mai bine si sigur e sa faci un bhcg, asa sti una si buna, e sau nu e bb. de la duphaston nu are cum sa iasa testu pozitiv. ori e testu prost, ori e bb. din 2 una.
dc e sarcina, val bhcg e mare. nu ai cum sa ramai in primele zile si dupa 2 sapt sa ai test pozitiv. deci clar ai avut menstra peste sarcina. asa k iese sigur val mare.
gata,,am ajuns la zi cu cetitu ![]()
eu sunt varza...am racit groaznic. stau p ceaiuri, miere, lamaie, la pat. curege nasu in prostie, doare gatu de abia vb si inghit. 
nu am terminat de aranjat astea p aici. mai sunt de pus la loc. dar nu ma simt deloc in stare sa le fac.
poate mai tarziu.
va 

si sa aveti o zi frumoasa
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
28+ cu
Natalia Maria
camcris spune:
roxy uite ca la mine merge graficul tau
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
scrie la tine exact cum apare la mine, il vezi daca ii dai
(reply with Quote)ultima iconita deasupra mesajului meu asa vezi cum am scris eu
hai ca nu este greu

didi32 spune:
Neata dragelor!
La Multi Ani pt sotul Mihaelei, sa fie cat mai fericiti impreuna si sa-i faca o surpriza frumoasa astazi (sa nu mai vina uratii)!
Fetelor cu Z1
o imbratisare de incurajare!
Alina, daca ai avut CM peste sarcina? Am mai avut o aspiranta care a patit la fel, Ukume, poate intra si-ti spune exact cum a fost la ea, e aproape sa nasca, daca n-o fi nascut deja! Asa ca te-asteptam cu beta mare 

Restul pe unde umblati? Anca? Ce fac surorile tale? Ceva vesti bune?
Cosmi?

ici tuturor fara exceptii!
in devenire
gabyv spune:
[url='http://www.fertilityfriend.com/home/3161a8']GRAFIC[/url]
pai stii ce ai gresit? in loc sa pui " tu ai pus de doua ori semnul '
asta e greseala trebuie sa cauti tasta cu " (la mine e cea cu 3, dar eu am tastatura azerty- in franceza)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
camcris spune:
bebelu ai mai luat bataita asa mare![]()
ia zi bineanteles ca ai stat in frig, cu mainile in apa rece, cam dezbracata si rezulta raceala
am dreptate sau ba
incearca sa stai in par bine imbracata sa manaci fructe, legume si sa bei in continuare ceaiuri

sa te faci repede bine
roxybarbu spune:
| citat din mesajul lui camcris roxy uite ca la mine merge graficul tau www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC scrie la tine exact cum apare la mine, il vezi daca ii dai (reply with Quote)ultima iconita deasupra mesajului meu asa vezi cum am scris eu hai ca nu este greu ![]() ![]() ![]() Dar tot asa apare si la tine www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
[url=''http://www.fertilityfriend.com/home/3161a8'']GRAFIC[/url]
roxybarbu spune:

www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
didi32 spune:
citat din mesajul lui roxybarbu![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC |

in devenire

nu mi-a revenit. si inca parca ma mai incearca. oare o sa ma dezvat vreodata sa mai beau cafeaua pe stomacul gol?
sa fiu