Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Puiut, felicitari si La multi ani pt 2 lunite ale lui Raducu! Sa fie sanatos, dragul de el!

La multi ani, si pt ceilalti puiuti care implinesc azi 2 luni, ai lui Iulia, Crissteo, Raluk31 si Babiela, sa fiti sanatosi si cuminti!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

si de la noi, si de la noi! Sanatate multa si toate cele bune!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

si de la noi la multi ani! sa cresteti mari si sanatosi pui dragi!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Eladeea,Racusor hainutele sunt ale mele,insa cele 2-3 banderole cu pene ,albe, roza le Carlei sunt accesoriile lor.
S-au chinuit destul de mult sa-i puna in asa pozitii.Sunt profesionisti!atata rabdare si calm!eu n-as fi reusit sa-i pun sa stea asa.Ii tot mangaia,le vorbea foarte cald si calm,le canta!a fost superb!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Larissa Si al meu e cu coada-ntre picioare

Laurika, ai fost prea fina, eu cred ca explodam si faceam urat. Operatia cum e acum?
Eu mai am o umflatura, noua, sub firul ala iesit, mama ei de cezariana

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Operatia e bine acum, ma mai jeneaza dincand in cand, e cam rosiatica, dar nah..toata ziua cu miutzul ...
Ma innebunesc dupa pozicile voastre..Denisa, fata seamana f mult cu tine iar Mateo cu tati.
Avem niste delfinasi si delfinase exceptionali..sunt superbi toti, imi vine sa-i mananc pe toti.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

ASA...

Sorina, si din partea mea curaj si pentrucele ce au nevoie de adrenalina si mai ales sa-si implineasca viata citind despre altii si facand probleme: La cotet cu voi!!!

Puiul meu a plans aseara tare de tot, de la vaccin..se vedeea ca e plans de durere..l-am pus in fisher price, leganat, mai pe burta mea, pana la urma a adormit..ii pusesem mititelului si supozitor, de asta si cacutza multa...mi-era o mila de el..se inrosea, nu plangea cu lacrimi ca la foame ci urla de durere..banuiesc ca asta o sa fie si data viitoare..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Puiut, felicitari si La multi ani pt 2 lunite ale lui Raducu! Sa fie sanatos, dragul de el!

La multi ani, si pt ceilalti puiuti care implinesc azi 2 luni, ai lui Iulia, Crissteo, Raluk31 si Babiela, sa fiti sanatosi si cuminti!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

La multi ani si de la noi!!!

Mergi la inceput

Off Eladeea imi pare rau de durerile tale,tot de la fiere este nu?stiu ca si maica-mea e cu crize de genul asta si se chinuie 3 zile pe luna cu o repriza de-asta in care nu se poate ridica din pat si cu greturi,si asta de ani de zile in fiecare luna de vreo 2 ori!3 zile fix!deja stie cand incepe durerea de cap ce o asteapta!e crunt!!!

Crispro apropo de cum zicea si Carmen.Si eu zic sa te incumeti sa iesi singura!Si ca un avant,sa stii ca eu ies singura cu ei de la inceput o data pe zi si sunt 2,iar o data soacra sau cu sotul!In parc,pe centru,prin mall,prin magazine(asta daca pot intra cu carutul care are 1m in latime )Si s-au mai intamplat sa planga!i-am leganat pe rand ,am alergat un pic cu carutul,o suzeta!si uite ca se poate!De ex in mall le place pt ca vad o gramada de lumini si luminite de la iluminatul magazinaselor.Si mi-au stat treji 2 ore!se uitau pe tavan,iar pitica se juca cu manutele ca tocmai ce si le-a descoperit!Deci sa ma anunti te rog ca ai facut o plimbare placuta,fara stres,chiar si prin cartier la voi,ca ziceai ca nu ai parc aproape,nici mall.Si cu mamici tot te intalnesti sa mai schimbi o impresie despre papica,scutece etc.

Sorina si eu am patit ca tine insa in alt context!uite si de la mine un pt "prietenele" tale!

Imi place de Carmen ca face totul ca la carte!impune educatie inca de pe acum!Foarte bine!Nici prea prea nici foarte foarte!Asa trebuie!Vointa si hotarare din partea parintilor!

Beluistef bine ai revenit!chiar ma intrebam ce face feciorasul!!!!

Mergi la inceput

La multe lunite si din partea noastra sarbatoritilor de azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neata si de la noi!!!
Crispro, ma bucur ca sfatul meu a fost util. Copilul in mod normal dupa ce a supt de la san ar trebui sa stea fara mancarica minim 2 ore ca sa i se digere lapticul, asa ca poti merge la cumparaturi cu bibe cu laptic de la tine, aia 50ml sau cat ai, nu conteaza, sau cea mai buna varianta e sa-l pui la san fara nici o jena, eu am mai procedat asa. Doar nu lasam copilul nemancat ca ma vadea x si y cu sanii pe afara. Eu chiar ma bucur cand mai vad cate o mamica ca alapteaza in pulic, nu-i o rusine asta.
Mycya, perlutele din kk este lapte nedigerat, nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi din Tudor are o gramada si face si cu mucus. Pediatra a zis ca e normal. Bine ca eu nu i-am aspirat niciodata nasucul si e normal sa scoata pe fundulet.
Giorgia, frumos, chiar m-am amuzat.
Mov, ce poze super, ce bine sta copilul in natura, la aer curat.
Laurika, ce ti-e si cu soacrele si neamurile astea. Si eu incerc sa pastrez cat de mult pot distanta. De multe ori am mai repezit-o si eu, i-am zis sa ma scuteasca cu teoriile si se pare ca a inteles. Cand ajungem sa ne vdm, o data pe luna, primul lucru care ma intreaba e: “ Mai ai lapte” si chiar ma dispera intrebarea asta si iar ii dau cu replica.
Aelita, Paula, merci de raspuns.
Denisa, ce mandreti ai tu acolo!!! Foarte frumoase si reusite pozele.
Belu bine ai revenit printre noi.
Si un LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!!!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Multumesc celor care v-ati gandir si la Carla mea!Dr a fost ieri,nu v-am zis.Fata e ok,nu pare sa aiba nimic,in schimb a zis sa urmaresc cat manaca intr-o zi per total,caci trebuie sa mamance la kg ei cel putin 550,cel mai bine ar fi vreo 700.Dar fata mea papa atata cred!
Voi cate mese aveti pe zi la 3 luni?ca noi avem 5!si tot stateam sa ma gandesc !daca scoatem masa de noapte raman 4 ceea ce e putin!LAMURITI-MA!!!!!!

Mergi la inceput

SUNT total incoerenta si inconsecventa in trimiterea mes si raspunsurilor!asa-s eu o aiurita!ma iertati!

Tot vroiam sa-i spun Larisei ce bine seamana puiutzii ei cu taticul lor,fara suparare pt mamica!!!!superbi!!!

Mergi la inceput