Prietene la bine si la greu - 62
Raspunsuri - Pagina 19
laura - andreea spune:
Buna dimineata si cafia infuzata la toata lumea!
Dana, am uit sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si sunt sigura ca nu va fi asa rau cum pare. O sa mai citesc si eu nitel pe net despre asta desi cum zic si fetele, depinde foarte mult sursa si daca poate fi de incredere sau nu.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, multa, multa sanatate!
Lumi , am terminat cu funduletzul si trecem la nas. Curg mucisorii si are temperatura rectala ceva crescuta (37.4). Am citit putin si se spune ca de obicei ca atunci cand temperatura asta este asociata cu mucisori ar insemna o rino-faringita. Trebuia sa ia ceva de la gradi la revenirea dupa 5 saptamani . Sper doar sa nu faca febra!
poze
laura - andreea spune:
Mai zic ceva inainte sa ma apuc de treaba! Lili, azi dimineata era cu un pampers plin de kaka fara a mai fi iritata, eu zic ca-i spre bine. Daca si azi e asa, ii opresc crema aia cu antibiotic insa o sa mai folosesc ceaiul negru, mi se pare foarte bun
Ralu, Doamne fereste, cum sa lase copilul sa planga trei ore? Nici nu este recomandat de medic, maximul este de 30 minute. Si eu am fost sfatuita la un moment dat sa fac asta pt ca a mea gargarita are o problema cu somnul in general insa eu am refuzat categoric. Nu zic ca s-a dat pe brazda 100% insa are zile si zile. Ca si Lili zic pam-pam!
Kreliutz, hai sa-ti zic cum am invatat-o eu pe Giulia sa bea apa, poate ajuta la ceva. I-am cumparat o cana rosie din aia cu cioc(cred ca asa ii zice pe romaneste) de la Nuk si vreo trei-patru zile i-am prezentat-o drept jucarie, apoi i-am pus gradual cate un pic de apa in ea pentru ca o varsa cam toata. incet-incet a inceput sa bea iar acum bea cate doua pe zi (i-o las si noaptea langa ea). Daca nu vrea si nu vrea, fa-i un lapte super diluat si serveste-l pe post de apa. Multa rabdare iti doresc si
poze
grigore_tina spune:
Buna dimi,
Aviz celor ca mine:nu spalati azi ca e SF.Paraschiva.
Ma duc sa culc copilul si revin.Am vazut poze frumu.In sfarsit nam vazut-o si pe Ralu la nunta surioarei.
de George-Stefan (15.11.09)
Flavours spune:
neatza,
eu nu cred o iota din articolul ala cu probioticele... nu ca as fi vreun fan danone, ci dimpotriva, ci pt ca mi se pare aberant si fara sustinere. intr-adevar, in UE se incearca discreditarea chestiilor naturale, a suplimentelor, a ceaiurilor, etc. pentru ca big pharma pierdea teren si nu se poate sa piarda teren! chiar se vor da si ceva directive in sensul asta.
oricum, eu as merge pe iaurturi bio cu l. acidophilus.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in filmulete
monis5 spune:
Un cuplu casatorit de muuuuuulti ani, e-n pat, gata de culcare..
Dupa cateva clipe de liniste, sotia face o precizare :
- Cand eram tineri, adormeai tinandu-ma de mana …
Sotul bombane ceva si-o ia de mana.
Dupa alte cateva clipe, sotia ofteaza adanc si ridica o noua problema..
- Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara cand ma lipeam asa de tine?
Sotul executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc.
Linistea e sparta - fireste - din nou de glasul sotiei:
- Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire?
Sotul pufneste, se infurie, se dezveleste, se ridica din pat nervos..
Sotia, ingrijorata:
- Eh, acum unde te duci?
"Unde dracu sa ma duc? Sa-mi iau dintii din baie!"
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Un cuplu casatorit de muuuuuulti ani, e-n pat, gata de culcare.. Dupa cateva clipe de liniste, sotia face o precizare : - Cand eram tineri, adormeai tinandu-ma de mana … Sotul bombane ceva si-o ia de mana. Dupa alte cateva clipe, sotia ofteaza adanc si ridica o noua problema.. - Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara cand ma lipeam asa de tine? Sotul executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc. Linistea e sparta - fireste - din nou de glasul sotiei: - Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire? Sotul pufneste, se infurie, se dezveleste, se ridica din pat nervos.. Sotia, ingrijorata: - Eh, acum unde te duci? "Unde dracu sa ma duc? Sa-mi iau dintii din baie!" Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
Lili vazut pozici frumoase, fii'ta mi-e tare tare draga, gingasa ca o floare si criminal imbracata , ce bine ca rezolvati si voi cu caldura, brrrr 14 grade
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dankutza spune:
Lapticul pe care il bea Pinky, Topfer Lactana, contine Pro-Bifidio. LA culturi de bacterii bio scrie: b. breve, b. bifidum, b. infantis, b.longum. Dracu' stie daca sunt bune.
Fi-mea nu stie si nici nu va stii ce inseamna Danone. Nu a primit nimic de la ei. Oricum, eu am boala pe ei. Iaurt, ii cumpar din ala bio, ceva cu A (scrie pe nemteasca si se gaseste in hipermarketuri). E cutia verde. In caz de forta majora, ii dau Muller. ma vazut ca Muller are lactobacollus acidophilus. Oare o fi bun?
STie cineva care bifido-bacterii sunt bune???
Dana, mama lu' Pinky
grigore_tina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Un cuplu casatorit de muuuuuulti ani, e-n pat, gata de culcare.. Dupa cateva clipe de liniste, sotia face o precizare : - Cand eram tineri, adormeai tinandu-ma de mana … Sotul bombane ceva si-o ia de mana. Dupa alte cateva clipe, sotia ofteaza adanc si ridica o noua problema.. - Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara cand ma lipeam asa de tine? Sotul executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc. Linistea e sparta - fireste - din nou de glasul sotiei: - Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire? Sotul pufneste, se infurie, se dezveleste, se ridica din pat nervos.. Sotia, ingrijorata: - Eh, acum unde te duci? "Unde dracu sa ma duc? Sa-mi iau dintii din baie!" Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
de George-Stefan (15.11.09)