Prietene la bine si la greu - 62
Raspunsuri - Pagina 16
raluci_b spune:
Gutuia coapta mult mai bune, dar atentie, poate constipa
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
grigore_tina spune:
Lumi_c presuletzul e de la primii pasi.L-am luat din Carrefour acum juma' de an si am dat 35 ron pe el.
de George-Stefan (15.11.09)
ralu_seby spune:
Va invit la o ciorba/supa de linte fierbintica. Delicioasa!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
miany75 spune:
io mi-s tot prin zona..m-am incumetat sa recuperez ce s-a scris si bineinteles ca acum am o mare varza in cap...asa ca..
Urez tuturor fulgusorilor bolnaviori multa sanatate, sa scape cat mai repede de mucisori ,sa le iasa dintisorii cat mai usor si sa le revina pofta de mancare cat mai repede!! ( nu fac nominalizari ,ca nu mai retin exact care sunt cei cu probleme si nu as vrea sa ma fac de cacao)!!!
Dana n.,l-am tot admirat pe david in filmulete ..e un frumos,ca si mama lui de altfel;mult succes la osolog si sper sa se infirme diagnosticul!!
Ancutzica( sper sa nu te superi ca iti zic asa,dar mi se pare ca ti se potriveste..esti asa delicata) succes in gasirea "verisoarei"!!!!
dankutza felicitari ptr. castigarea concursului!!si ptr. progresele lui Pinky!!
ralu si eu m-am confruntat (ma confrunt,de fapt) cu problema asta de vreo luna si ceva....eu am facut un compromis ,cand sunt prea obosita il mai iau de la jumatatea noptii cu mine in pat...doarme mult mai linistit; i-am pus si un "puisor" langa capsor(la el in patut),dar uneori tot se mai trezeste.
Raluci ms de pm;sper sa ajung in timp util ca sunt singura zilele astea
fetele cu "dintosi" care ati inceput sa-i spalati pe dinti cum procedati? ce pasta de dinti folositi? trebuie sa recunosc ca am neglijat partea asta si as vrea sa remediez situatia...
ma duc sa-i pregatesc cina ca imediat vine de afara..azi papam dovleac copt+ mar copt+2 linguri branza de vaci+un praf de scortisoara...sper sa pape,ca suntem ca vremea
fug..poate intru mai tarziu..pupici!!
ali762000 spune:
Buna fetelor!
Noi suntem tot in deplasare la mama inca nu am reusit de aranjat apartamentul. Poate la sfarsitul saptamanii poate ajungem si noi acasa.
Va si sper sa mai intru mai des pe mes.
krelia spune:
Sunt o mare puturoasa....nici azi nu am reusit sa pun macar un colt de poza.....si iar am avut urlete din cauza de incercari de dat apa/ceai/suc......sufletu'.....
LumiC......nu stiu daca e semn de deshidratare tocmai de la treaba asta, sau de la vreme, sau pura intamplare.....cert este ca are pielicica pe gambe cam uscata ...
Tina, si Rares isi bea cele 2 portii de lapte de dimi + seara...insa totusi, nimic nu se compara cu apa....
Am frunzarit si eu pozuci, filmulete...indeajuns incat sa spun doar atat: avem niste bebei super faini!
Nu stiu daca mai revin...ca toata povestea asta cu apa ma da peste cap si-mi creaza niste ....si niste oftici...si-o stare nasoala.....chiar e aiurea rau....si tot sper si sper...si degeaba...
all
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
floricik spune:
Krelia, nici Zburly nu prea bea apa. Cand erau caldurile alea am avut noroc ca ai scris tu de suc de fructe ca nu-mi dadea prin cap. I-am dat, i-a placut si acum il prefera. Ca sa o tenteze mai mult i-am luat canita cu cioc si o tin mereu prin camera, sa-i dau cat de des pot apa.
Miany, noi suntem veterane cu spalatul pe dinti. Folosim pasta Nenedent-baby, luata din farmacie. O spal(mai mult se spala ea ) dimineata si seara.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
monis5 spune:
buna seara
eu am avut o zi azi... ... am bagat piata dimineata, am carat totul acasa, in cele 40 de min cat a dormit pitix, am curatat juma de kil de spanac (cine a curatat stie ca asta nu e putin lucru ), i-am gatit, mie mi-am facut cartofi prajiti ca in studentie si am dat o tura in parc, iar la intoarcere am strans toata casa + rufe, am aspirat tot si am mopuit. O minune acru . Acum m-am asezat, dar tb sa plec la baie + ritualuri de seara....
Dar am intrat sa va arat cu ce dovlecei senzationali m-am intalnit azi in parc
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Buna dimi Iau si eu repede o cafea ca sunt chioara de somn, n-am inchis un ochi asta noapte, mi s-a umflat o masea si ma doare cumplit si in seara asta plecam la drum Stie careva ce-as putea sa iau pt durere, sau sa bag un antibiotic (daca s-a umflat e infectie), nici eu nu stiu ce sa fac, orice sfat e binevenit de scump Maria 13.12.2009 |
Reteta salvatoare de vieti la durerea de masele
Aulin ( pliculet )
Tador ( pastilute )
Se iau concomitent ( pastiluta Tador se da pe gat cu un paharel de apa in care ai dizolvat Aulinul )
MERGE GARANTAT 100% ( primesc si lumanari aprinse la biserica )