Prietene la bine si la greu - 62
Raspunsuri - Pagina 12
Flavours spune:
ah deci nu e singurul ciudatel 
ralu_seby - am doar pozele de la amatori, pe alea de la fotograf le primesc maine, desi a fost cam retardat saracul.
eu stiu bebica ce a facut deja varicela la 7 luni... so what?
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in filmulete
floricik spune:
Smara, ce mult ma bucur ca Timi e mai bine.
Broscutzo 

Licurici, eu ma enervez teribil cand imi face mandra faze kkcioase
...ma amuz apoi. Eu zic sa bagi la loto.
PS:o sa ai votul meu.![]()
Bineinteles ca il votez si pe Bubu scump.
Flavours, si Zburly doarme de-a curmezisul patului. 
Am vazut poze frumoase cu gemenei, cu Vladut cuceritorul, cu Alexu' si ligheanul
, ...am mai vazut dar am uitat
Fug sa culc una bucata copil care nu are somn
. E prea petrecareata pt gustul meu.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
shtephy spune:
Hello
Sunt tare supi ,o doare o masea pe Stefita mea
. A zis ea ceva in seara asta ,am spalat-o pe dinti si apoi a adormit .S-a trezit la 10 jumate plangand ca o doare maseaua si a tinut-o asa pana la miezul noptii. Mi s-a facut rau ,suferea asa tare .Si acum imi tremura stomacul de suparare
.Nu ma asteptam la asa ceva.
Am gasit o clinica de stomatologie care are si medic pedodont (cel putin asa se lauda ei) ,sper sa ne primeasca maine ,iar Stefi sa colaboreze ca in general nu se poate atinge nimeni strain de ea.
va pup ,nu sunt in stare de nimic
ariadna33 spune:
La Multe Lunite Maria Ema!
Pai cum vine asta, de 2 saptamani se da jos din pat si abia acum ne spui? hmmm... eu faceam cra-cra imediat!
Offf, si pana ajungeti la medic cu maseluta, i-ai dat Stefiutei nurofen sirop sa ii mai ia durerea? pupam sa treaca repede 
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
ariadna33 spune:
Iar ne da Monis sa lecturam
Se ofera cineva sa faca rezumate? ![]()
va pup si ma retrag si eu in patut, ca vad ca s-au mai linistit apele, pana acum am avut plans cu suspine, Emilica a visat lupul cel rau si l-a trezit si pe frate-sau in racnete... tenor il face mami!
noapte bunica
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
lylyana.ion spune:
neata!
va las
ua si plec cu alex la control.
Lili, mami de
Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
lumi_calin spune:
la multe lunite!!!!
Maria (13.12.2009)
Lyly multam de cafea si sa te intorci numai cu vesti bune 

raluci_b spune:
Lyly sarumana de cafia, sa veniti cu vesti de la excelent in sus
Sa ne traiesti Maria 
Cum sunt febraciosii Mihnea Timi? 
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 vroiam sa va scriu de mult timp o reteta super (si f rapida), dar am tot uitat - atentie, este foarte iute, asa ca e doar pt amatoare (sau soti de amatoare se taie un piept de pui cubulete, se prajesc cubuletele pe o parte si cand se intorc, se adauga urmatorul sos: - 3 linguri de otet (de mere de preferat) - 1 lingura de miere - 3 lingurite de mustar - 1 lingurita de boia iute se prajeste puiul pana se caramelizeaza sosul (cu cat sta mai mult pe foc, cu atat sa face mai caramel) |

....... dar ma abtin ca sa mai dau jos din 
Dana, mama lu' Pinky
lumi_calin spune:
Buna dimi!
Rony nu il spal pe dinti din cauza de lipsa dinti
Gabitza si eu ii mai gasesc vanatai mici pe picioare la pitik si ma gandesc ca sunt de la jucariile pe care le calareste in incercarile de a se ridica in picioare. pupam obrazul Evei sa treaca
si ptr.tine 

Krelia imi pare rau ca refuza Albastrel lichide. nu iti mai fa atatea ganduri negre!! are vreun semn de deshidratare???
Monica spor la bagaje
Monis yamyyy reteta am sa o incerc si eu ptr. sot care e mare consumator de ffffffff iuteeeee 
. oauuuu ce la dintiii..
Ralu offf ce foita mai esti si tu de Mateiutu' mic. Nu am sfat ptr. ca noi dormin amandoi( eu si bebe), dar sa stii ca si asa are perioade de isterii nocturne, experimentate chiar saptamana trecuta de imi venea sa plec de acasa...cum ma dadeam mai departe de el cum incepea foiala si maraiala,macar sa puna manuta pe o tzatza, sa stea cu nasul in ea. Sa nu zic' hop' , dar parca s-a mai calmat. Hai curaj ca trece 
. Bine macar ca v-ati distrat la munte
Bun bilant
Ariadna 
la soferi
many_bani un frumos ochios Firicel.
Raluci

Flavours si Calin mai pleca la plimbare noaptea in specaial in perioada in care a descoperit intorsul si plecatul 4*4.
cat despre tort ... nu am cuvinte
Shtephy
Stefitei sa treaca maseluta