Prietene la bine si la greu - 62
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Salutis furnicutelor, P.S. Va rog, iertati-mi scrierea, dar Matei aproape ca reuseste sa urce singurel in pat siii...adio acces la calculator, nu mai am timp sa corectez poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
si cand te plangi tot frumos o faci....asa de bine te inteleg zici ca s-au vorbit astia doi mici " Nimicirea Ralucilor"
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
ariadna33 spune:
monis, am bagat la "cutiuta" reteta, dupa ingrediente cred ca iese ceva bestial, merci
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
fetelor , fie-va mila si de mine si dati-mi un link ceva de la discutia cu vaccinurile (ma refer la acea micuta controversa monis-Diana) ca pe dankuta am apucat s-o citesc cu mercurul si aluminiul din vaccinuri... oricum, eu nu cred ca le fac ROR, am mai citit pe ici pe colo si chiar nu vad de ce trebuie sa-i protejez de niste boli usoare ale copilariei care le-am facut cu totii si nu a fost nicio tragedie... mai degraba m-as baga la Prevenar, am vrut de mult sa le fac dar m-a tot pisat pediatra ca lasa nu acum ca nu-i dai in colectivitate...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
monis5 spune:
citat din mesajul lui ariadna33 fetelor , fie-va mila si de mine si dati-mi un link ceva de la discutia cu vaccinurile (ma refer la acea micuta controversa monis-Diana) ca pe dankuta am apucat s-o citesc cu mercurul si aluminiul din vaccinuri... oricum, eu nu cred ca le fac ROR, am mai citit pe ici pe colo si chiar nu vad de ce trebuie sa-i protejez de niste boli usoare ale copilariei care le-am facut cu totii si nu a fost nicio tragedie... mai degraba m-as baga la Prevenar, am vrut de mult sa le fac dar m-a tot pisat pediatra ca lasa nu acum ca nu-i dai in colectivitate... ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
pe contul comun este un mare document, citesti pana iti vine rau la el, de ai rabdare..... Dar este antivaccinuri, asa ca daca nu asta cauti, nu citi
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
ariadna33 spune:
FELICITARI lui Pinky pentru popularitate!
Dana, sper ca te-ai mai linistit cu diagnosticul acela, fetele au dreptate ca pe net sunt multe prostii... pupam ochisorii albastri-albastri
Smarandita sper ca episodul cu febra a trecut si nu se va mai repeta nicicand! asa stiam si eu ca la temperatura peste 39 se impune novocalminul supozitor. Si eu cred ca nu de la kiwi e scaunul asa moale, am observat la ai mei copii cand le dau panadol sirop ca fac mai moale, iar la supozitor cu nurofen de asemenea.
many_bani spune:
LumiC mulumesc de lamuriri.
Ralu te inteleg foarte bine, nici noi nu suntem mult mai departe, atat ca eu am cedat de mult si l-am luat cu noi in pat, nu este bine, dar este comod.
Ava faine masinute, nu dai si tu niste detalii, parca m-ar tenta si pe mine.
Va las cateva poze, pe unele sigur le-ati vazut si in albumul lui Lili_a dar nu se putea sa lipseasca si de la noi.
POZE
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui many_bani LumiC mulumesc de lamuriri. Ralu te inteleg foarte bine, nici noi nu suntem mult mai departe, atat ca eu am cedat de mult si l-am luat cu noi in pat, nu este bine, dar este comod. Ava faine masinute, nu dai si tu niste detalii, parca m-ar tenta si pe mine. Va las cateva poze, pe unele sigur le-ati vazut si in albumul lui Lili_a dar nu se putea sa lipseasca si de la noi. POZE mami de Vlad (29.10.2009) |
vazut placut
va invit la o tochitura cu mamaliguta si un vin rosu
si pt cine nu mai papa la ora asta niste struguri
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
many_bani spune:
citat din mesajul lui raluci_b vazut placut va invit la o tochitura cu mamaliguta si un vin rosu si pt cine nu mai papa la ora asta niste struguri by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
mami de Vlad (29.10.2009)
ralu_seby spune:
Asa..azi am fost la controlul de 10 luni: avem 10.4kg si 75cm
I-am povestit de faza cu somnul, a zis ca e perioada cand e f atasat de mami in special si ca am 2 posibilitati: ori il iau cu noi ori ne mai chinuim putin asa.
In plus, a spus ca ne recomanda sa facem Priorixul, ca deja a intrat in lista de vaccinuri obligatorii, ca si in cls. I vor fi toti elevii re/vaccinati. Nici ea nu e prea convinsa de faza cu autismul..dar zicea ca nu cunoaste vreun caz in urma Priorixului.
Felicitari pt sedinte Pinky!!!
Raluci, ce poza frumoasa, cea cu manuta lui Renus in avion. Imi pare rau ca suntem amandoua in aceeasi oala cu bubulacii
Many, deci si voi treceti prin aceeasi perioada...sper sa fie doar o perioada de tranzitie faza cu dormitul in 3
Ava, imi vine sa-i mananc pe micii soferi!
Gabitza, mucosii!
Dana.n, nici nu vreau sa caut pe net despre ce povestesti tu acolo cu micutul David, nu de alta, dar in sarcina si eu m-am jelit din cauza unor problemute mai mult de ce am citit pe net..tin pumnii
Ancutzic mic, nu te necaji, poate ca asa tr sa se intample, pana va veti muta.
Licuriciu, pup mamica agitata si o Rechinasa cacacioasa, si Matei a facut un maaare pishu in pat azi, si unul pe dna doctor
Smara, ce ma bucur ca Timi si-a revenit!!!!!!
Trimit si reviiiin!!! sunt atacaaataaaaa
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
broscuta_80 spune:
FELICITARI SUPER PINKY!!!
Smara multa healthy zile for your fiule
Dana n. maybe a fi ceva care is just a banuiala
angi_san well done for dintii doi
many you are very dulceata
shtephy a mai copt one pie. Nice and gustoasa!
monis don't bate campii during night time. Go doarme si tu oleaca
Semnat :
FanFrog Broscutza
Sunt super busy din cauza de mers la munca. Asa ca ceva mai rar pe la voi, da nu ma las
Mesajul vine in ajutorul lui gugal translate ca sa nu se mai oboseasca saracu' sa traduca ineptii . Le scriu eu direct