Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 18
tonic spune:
Cuscra poze pe mess ca nu ma pot face de ras in public.
Am o poza cu picioarele mele si ale lui Naty facuta de Luk, pacat ca suntem in blugi, dar oricum e super simpatica.
Naty
sper sa te prind pe mess sa ti le dau intr-o zi.
Ma enerveaza rau niste chestii pe aici pe la munca, sunt in aceeasi situatie ca Ralu-Kya imi vine sa-i strang de gat asa ca fug.
Nicoleta spune:
Salut.
Clau... nu am cuvinte... ma bucur ca a scapat cu viata sotul tau si fara rani grave din asa un accident. Si da, bine zicea Sovi de invataminte
.

Sovi, as vrea si eu niste pastile de-ale minunate, daca gasesti, fie-ti mila! (am o oboseala cronica, data in lene colosala...)
Tonicutza, fa-i praf! (sau i-ai facut deja?)
De urat as mai ura dar sincer nu mai stiu ce si cui...
Asa ca ma mai povestesc putin de Matei :D. La gradi la ei sunt inscrisi 31 de copii din Africa (1), Franta (3), Austria (16), Mongolia (2), Rusia (1), Bulgaria (1), Haiti (1), India (1), Bosnia (1), Iordania (1), Algeria (2). Pe 27.10 avem o mica serbare. Sunt tare curioasa cum va fi! Azi a foat relativ vesel Matei, au observat doamnele de la gradi ca acum zambeste des (semn bun!). S-a lipit de dl educator Daniel, pe care azi la urmat si la baie (l-a asteptat in fata usii plangand...). Sa vedem luni pe cine prefera. Miercuri a fost Alexandra :).
Va pup apasat tare... si sa stiti ca eu, daca gasesc butoiul cu must, il beau pe tot sa-mi fac loc! ![]()
Nicoleta spune:
Vorbeati de cupe si de numere... ei, cu placere va ofer eu diferenta de la DD la C! Si nu-mi trebuie inapoi! Niciodata! La mine alaptatul indeeluuung a lasat urme... riscurile meseriei...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
daciana.t spune:
clau, cel mai important lucru este ca el este IN VIATA! restul nu mai conteaza nimic. multa sanatate si recuperare usoara si rapida.
eu...nu mai pot nici macar sa sufar, nici sa plang, nici sa tip pierderea tatalui meu...mi-e greu sa accept. mi-am luat ramas bun de la el, am avut timp 24 de ore sa vb cu el...atat, joia trecuta a fost incinerat, asta era dorinta lui...acum mama a ramas singura cu o urna in casa...si nici un suflet sa o intrebe daca a mancat ceva. am tot incercat sa o imbarbatez, sa o sprijin...e greu...am trecut-o deja pe calciu si magneziu, plus niste sedative homeopate ( din care am luat si eu in primele zile) pentru a o mai linisti. mi-e groaza cand o sa ramana singura, mi-e teama ca o sa uite sa i-a medicamentele...eu nu ma pot fatai pe avion, in primul rand ca sunt cu ditamai burtoiul si apoi de bani...ca nu e deloc ieftin. in plus sunt multe incurcaturi in acte, au gresit certificatul de deces, am dat sa il refaca...rezultatul autopsiei inca nu il avem, suntem derutati, furiosi, eu cel putin am impresia ca l-au lasat sa moara...sa sufere un om 30 si ceva de ore in continuu si tu sa il tii doar pe calmante, sa nu ii faci analize, radiografii, echografii pentru simplu fapt ca este we si nu e medic in spital...sa il tii acolo si sa nu il trimiti la un alt spital unde se gaseau doctori(si care nici nu era departe) ...luni dimineata dupa 2 zile de chin, de dureri s-a stins din viata, spunandu-i mamei mele ca el e bine sa nu isi faca griji. mama mea a stat in spital de sambata seara pana luni dimineata, la 8 jumate era programat pentru o endoscopie la stomac...nu a mai apucat.
mai mult nimeni nu a stiut nimic, din familie ma refer...ca nu a lasat-o pe mama sa sune pe nimeni...
Daciana, e bine, vorbim zilnic si imi spune: "mami, am fost cuminte, unde esti? cand vii?"

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Cateva poze cu mandruta,ca mai multe nu pot acum(curg tzatzele ca nebunele http://community.webshots.com/album/578765111ziokre Mamica lui Mihai si a Mariei ![]() ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
sa iti traiasca mandruta, e o frumusete si jumate, multa sanatate, mariuca cumintica si numai bine

_
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+29 si mami de
mihatp spune:
claudia
si
, tragic ce s-a intamplat!
imi pare atat de rau
. m-am gandit la tine zilele astea.
ar fi chiar atat de fara rezolvare daca ar veni mama ta acasa, decat sa stea singura acolo?! uneori conteaza mai mult sa fii cu cei dragi decat sa fii bine cu banii
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp claudia si , tragic ce s-a intamplat! imi pare atat de rau . m-am gandit la tine zilele astea.ar fi chiar atat de fara rezolvare daca ar veni mama ta acasa, decat sa stea singura acolo?! uneori conteaza mai mult sa fii cu cei dragi decat sa fii bine cu banii Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
daca nu ramane careva acolo sa lupte pentru ceea ce a ramas de la tata: asigurare de viata, contul din banca...o sa fie de rau...asta in afara de o gramada de lucruri cumparate de ei pentru casa care doreau sa si-o constuieasca...mama are doar 53 de ani, in romania nu are cotizatie pentru pensie..si mi-e ca pana face ani de pensie primeste un sut in fund de la statul roman...acolo daca mai sta cativa ani poate reuseste sa isi faca pensia ei...sa se simpla implinita
oricum acum nu o pot forta, se opune prea tare, poate in timp, incet, incet. oricum ea vrea sa se intoarca in cativa ani...asa ca astept acum daca o i-au de acolo mi-e sa nu aiba un alt soc, aici nu are "rost", nu are loc de munca...ne-ar avea doar pe noi
e nasol ca ei au stat in concubinaj( da! 30 si ceva de ani au fost impreuna fara sa se cunune, din diverse motive. au reusit si ei sa traiasca ultimi 8-9 ani de zile impreuna fara sa intervina careva in relatia lor)...si ei nu ii revine nimic, din pacate
nici macar pensie de vaduva si nu e genul de om sa ceara bani la x sau y...e destul de capoasa, trebuie sa o conving in timp._
Claudia
+29 si mami de
zozela spune:
Claudia,mami de Daciana,nu pot decat sa-ti trimit o imbratisare virtuala!!
Nu cred ca exista cuvinte de consolare,in asemenea situatii..Nimeni nu-ti poate intelege cu adevarat,durerea
Eu iti doresc sa-ti gasesti cumva linistea si sper din tot sufletul ca puiutul ala mic din pantec sa te ajute sa treci mai usor prin toate!

Clau a lui Paul-Doamne!! Nici aici nu am cuvinte..Bine ca-s bine amandoi!
tie!
Andreea!! La ora 14.30 ti-am trimis urmatorul mesaj: "Eheei,draguta,nu mai sunt-am trecut de Pitesti deja!Imi pare rau!Pupici,zoze"
Imi pare rau ca ai facut drumul degeaba,dar..
Nu aveau de ce sa ma tina mai mult-complicatiile le-au rezolvat la fata locului,eu m-am recuperat corespunzator si-nca un pic
,BB era bine..
Of,chiar imi pare rau!!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
mstela spune:
Claudia-mami de Daci,imbratisari multe-multe-multe.

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
VALENTINA C spune:
Fetelor, aveti pe cineva cunoscut care lucreaza la BCR? Am niste prieteni care vor sa refinanteze un credit de 40000 E si vor sa mearga la sigur.![]()