Ce gatim azi (77)
Raspunsuri - Pagina 17
cristaluna spune:
paste carbonara dupa o supica de puiut, si la final putina praji usoara cu branzica. Yummy !!!
silvi_2005 spune:
Pentru ca imi era dor de o mancare din copilarie, azi am facut Ciuperci la ceaun cu mamaliga in seara asta fac peste la cuptor cu legume.
Koko76 spune:
ciorba de perisoare de pui
cartofi pai cu costite de porc si pulpe pui cu salata verde
mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
bonsai spune:
intrebare!
care e diferenta la gatit intre ciupercile albe si cele brune?
cam la ce se foloseste fiecare soi?
silvi_2005 spune:
La multi ani tuturor celor care isi aniverseaza numele azi
BONSAI nu am inteles exact la care ciuperci albe si brune te referi la champinioane ? cele alte sunt cele clasice cele mai inchise la culoare, de Paris le zice aici, imi par mai aromate, la timp de gatire au acelasi timp. Daca te-ai referit la altfel de ciuperci in schimb nu e valabil raspunsul ...( de ex cele chinezesti uscate brune se fierb mult mai greu dupa rehidratare)
Pt zi Ciorba de pui cu legume si galuscute de ceva vreme o prefer in locul supei clasice cu galuscute. Felul 2 am facut la repezeala niste Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor ca au fost si baietii mei la pranz azi.
Pt cine cred ca o sa fac o salata de ton si batoane de crab cu multe crudutati.
valentinag spune:
peste in sos tomat
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ami_84 spune:
Zilele trecute:
- aripi de pui panne la cuptor;
- cartofi suedezi;
- salata de cruditati;
- supa crema de ciuperci.
Azi:
- sarmalute in foi de varza si cateva piftelute.
Irina (8 martie 2010)
carmen_10 spune:
Buna dimineata!
eu sunt noua pe aici dar as vrea sa stiu ce gatesc mamicile care alapteaza...eu am un baitel de o luna si 2 sapt si il alaptez prin biberon ( e foarte lenesa si nu suge la san) .....nu prea mai stiu ce sa fac mancare...ca as face ceea ce e interzis dar mi-e teama sa nu-i fac rau cu toate ca pana acum la mazare nu a facut nici o criza....