Floricele de Liliac mai - iun 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

S-a trezit si continuua vocalizele,e la IIIiiiiiiii

Sorana stiu ca tu ai nascut cu doctorul Ion Ionut,pe timpul sarcinii tot el ti-a supravegheat sarcina?Ai mers la cabinetul lui particular?...am inteles ca e acelasi cu a lui Moisa
Intreb pentru prietena mea,Lia73,vrea sa-si schimbe doctorul
Il recomanzi?Pe net scrie de bn de el..
Poti sa ne dai un nr de tel de la cabinet(daca stii)
Sper ca nu te-am zapacit.
Multumim anticipat

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Mary, nu avem mei-tai inca, asteptam sa mai creasca pitica. Eu nu mi-am pus niciodata problema daca e subtire/gros sling-ul, l-am purtat si vara. Cand l-am luat pe al meu, erau si cele in culori mai deschise, de care ai tu, dar diferenta intre ele mi s-a parut ignorabila. Nu cred ca al tau are alta limita de kg, daca la asta te referi, asa ca poarta-l linistita. Cat despre imbracat copilul in sling, si eu ma hotarasc destul de greu.. De obicei ii dau peste body 2-3 bluze care se dezbraca usor, ca sa le pot scoate fara prea multa greutate, daca ne incalzim. Si desigur am mereu la mine in rucsac hainute de rezerva

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Crissy, ce mai faceti, cum sunteti? Mai da un semn daca ne citesti, vrem sa stim ca toate sunt bune la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Bun gasit pe astazi!

Carla, da-ne un link, pls, daca ai gasit montignac pe net... sa nu mai cumparam cartea.

Vero, as vrea doar sa il stiu sociabil, nu sa il abandonez.
Si eu am studiat oferta domo, aveau philips la oferta si tefal la aprox 400 lei.
Nu am vrut sa te pun la munca sau sa ma asculti, am spus doar ce stiam pe tema bacteriilor care se formeaza in frigider... o fi sau nu adevarat(?!) - nu stiu. cum ai bagat? cu seringa mai groasa, pt ornat tortul? asta mi-a venit in minte...
si da, ma dispera cei care-i creeaza copilului interdictii timpite!

MAribell - bafta cu socrela, sa-si revina si sa aveti viata buna impreuna!

BRB

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mary ti-am scris pe un ton mai glumet..sper ca a fost sesizat
nu te-as fi acuzat de ceva ca nu sunt
legat de bacteri in ultimul timp apar multe studii ce ne prezinta butonul de la wc precum alba ca zapada in comparatie cu telefonul, tastatura laptopului, telecomanda
maine poimaine ma mut in baie sa iau masa
cum am turnat pireul...cu multa multa rabdare, fara nici un accesoriu
turnam cate un pic si asteptam sa intre in punga...am asteptat mult
la domo spuneai ca e oferta? sotul uitase complet si eu am studiat ieri toate cataloagele de hyper si nu o gasisem
multumesc

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Asa sunt de indemanatica in dimineata asta...
Serul fiziologic pentru aspirarea nasului i-a ajuns pe fata, iar o picatura de fier - direct in nara dreapta, cu cea mai mare precizie
Am observat de ceva timp ca nu ii mai plac "procedurile" de dimineata, dar nu plange niciodata, doar se foieste si impotriveste

corina ce fier ii dai si cate picaturi
de joi ar trebui sa incep si eu..cate una pana la 4
ma gandesc insa ca fierul se asimileaza mult mai bine cu vit c, oare sa astept pana la diversificare si sa-i dau si o pic de vit c
tu cum procedezi?

10.05.2010

Mergi la inceput

nanaai mutat-o pe Adelina? eu imi tot fac curaj...dar e asa de frumos sa dorm cu ei, doi
seara il asez pe Matei, sting lumina, ma asez langa el(el se aseaza pe o parte, spre mine) si in 5 minute

10.05.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach
corina ce fier ii dai si cate picaturi
de joi ar trebui sa incep si eu..cate una pana la 4
ma gandesc insa ca fierul se asimileaza mult mai bine cu vit c, oare sa astept pana la diversificare si sa-i dau si o pic de vit c
tu cum procedezi?

10.05.2010

Vero, eu am mers cu incredere pe mana pediatrei in treaba asta. La controlul de 2 si 3 luni a zis ca Maria are talpile si palmutele mai palide, ceea ce indica o usoara anemie. I-a prescris ferrum hausmann, mai intai 10 picaturi, apoi urmatoarea luna 12. Vom vedea saptamana asta la control cum mai stam acum la 4 luni. Prima oara am incercat sa i le dau cu lingurita, dar n-am avut mare succes (si ramanea si pe lingura solutie, asa ca nu stiam exact cate pic sa pun ca sa ajunga in Maria 10 ), asa ca am inceput sa i le picur direct in gurita. Am reusit aproape de fiecare data fara probleme. Doar de vreo saptmana s-a prins cum sta treaba si intoarce capul strategic in ultimul moment, ca nu mai nimeresc

Mergi la inceput

corina eu sincer sunt in plop
prima data mi-a spus sa-i dau 12 picaturi?(acum vreo 2 luni). nu i-am dat
acum mi-a spus sa ii dau 3, caci f putini copilasi suporta 4 picaturi de fier

10.05.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

corina eu sincer sunt in plop
prima data mi-a spus sa-i dau 12 picaturi?(acum vreo 2 luni). nu i-am dat
acum mi-a spus sa ii dau 3, caci f putini copilasi suporta 4 picaturi de fier

10.05.2010

sorry, nici eu nu pricep f multe in treaba asta, asa ca am avut incredere in recomandarea pediatrei. poate iti mai spun fetele alte opinii.
da oare cum adica nu suporta? eu n-am observat la copil nici o schimbare, nu constipatie, nici macar scaun modificat..

Mergi la inceput

colici mari, constipatie, voma, iritabilitate

10.05.2010

Mergi la inceput