Bucurii de sept-oct 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 16
Ancuta_eu spune:
Buna fetelor si bine v-am regasit! 
De citit am mai "cetit" dar mai greu a fost cu scrisul!
Beatrix multumim pentru cafea! E super micutul tau cu profesia pe care si-a ales-o!
Lexi ce fericit e taticul! ![]()
Trischa la Bucuresti e o vreme superba ... soare, cald si foarte frumos ... din pacate eu stau la birou
in fata calculatorului ... si pe cand se termina ziua de lucru se intuneca 
Sper doar ca va mai tine vreme asta frumoasa macar cateva zile!
Fetita mea este chiulangioaica
este inca la bunici, vor veni abia duminica la Bucuresti si mi-e un dor de ea ... de nu mai pot!
Va las acum ca tre' sa ma intorc la treaba ...
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.
alinamoro spune:
Fetelor, draga noastra Ioana (pufymic) pleaca acuma seara spre Bucuresti si maine i-a avionul spre Irak.
Purtati-o si voi in gandurile si rugaciunile voastre, sa se intoarca cu bine acasa la cei dragi si acest an sa treaca foarte repede. 
Este o mamica foarte curajoasa! 
Am dat copy-paste la mesajul ei de la "aradence":
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufymic La noapte plec la Bucuresti, iar maine seara am avionul din Bucuresti. O sa va mai scriu cand ajung la net. Sa aveti grija de voi si de piticii vostri si sa ne revedem cu bine! Va pe toate! |
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
GETY spune:
Pufy, mult curaj, suntem cu gandurile bune alaturi de tine! Ai grija de tine acolo unde mergi!
Buna dimineata, de aici de la Iasi! Vreme calda, vreo 13 grade afara.
Ieri a fost foarte cald, peste 20 grade, dar la un moment dat a inceput sa bata vantul si n-am stat pe afara.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Cafeaua este gata
!
Pufy - esti foarte curajoasa.
Domnul fie cu tine.
Beatrix - tortul este foarte gustos - multumim.
Lexi - este un site unde poti viziona diverse seriale de la Tv - nu stiu daca este si serialul urmarit de tine dar poti incerca.Iti dau PM. Eu ma uit la Grey's Anatomy imi place la nebunie.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
trischa spune:
Buna dimineata,multam de cafea,mai dau si eu un ceai
(emoticon cu ceaiul nu-i
)
Lexi,esti haioasa cu serialele tale coreene,noi nu ne uitam decat la YAKARI.
O zi frumoasa tuturor!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Pufy, iti doresc sa-ti fie bine si sa te intorci sanatoasa acasa la copii!

Trischa, mai amuzat cu Yakari.![]()
Mie imi plac mult serialele coreene care s-au difuzat pe TVR1, sunt istorice si prezinta viata unor personalitati din istoria lor. De exemplu viata primei regine a Coreei, a primei femei doctor, etc. Sunt fff interesante si, citind pe wikipedia am obervat ca serialele pastreaza adevarul istoric, nu se abat foarte mult de la realitate.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Crisnemes, unde mai este difuzat "grey's anatomy"? Eu acum ma uit pe AXN crime, la un serial asemanator, produs in Australia, parca. Spitalul All Saints.
usor.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
trischa spune:
Buna dimineata,dau

si va doresc o zi frumoasa.
Noi am avut ieri seara sarbatoarea Sf Martin,copiii au iesit cu lanternele,au cantat si apoi am fost la biserica sa ascultam povestea sfantului.Doar copila si cu mine am avut de alergat,Pati avea engleza la 15,30 si trebuia s-o duca tati,care tati,ma suna pe mine la 15,20 cand eram in tramvai in drum spre casa ca nu ajunge sa duca copila

.
Asa ca ,ma cobor din tramvai,iau bicicleta,pedalez la gradi,iau copila si fugim la engleza imi trag sufetul si iau iar copila si fugim inapoi la gradi pentru sarbatoare.In final am ajuns la 7 acasa rupte de foame.
Azi sunt libera dar nu stiu ce sa fac(faza aia cu iar curat,mancare,calcat nu o fac azi).Vremea e sinistra,bate un vant..brrr,asa ca o voi duce pe Patrizia la gradi.Vroiam s-o tin acasa sa iesim undeva ca fetele dar e urata vremea si vinerea e ziua de dus jucarii si nu cred ca vrea sa lipseasca.
Va 
anangel_lexi spune:
Buna dimineata tuturor, poftiti la
.
Wow, trischa, ce program incarcat ati avut ieri. La noi a fost Sf. Martin sambata trecuta.
Noi in weekendul asta cred ca vom avea un program destul de incarcat. Maine e toamna romaneasca in Luxemburg, un festival cu dansuri populare romanesti, mancare romaneasca si diverse activitati si as vrea sa mergem. Iar duminica planuim sa mergem la Duesseldorf, la vreo 200 de km de noi. Sper sa se mai inmoaie vremea caci si aici e ca la trischa, vant de te ia pe sus, ploaie si friiiig (ieri au fost 2 grade).
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Salutare!
Wow Lexi - distractie placuta!
Trischa- cred ca cel mai bine ar fi sa te odihnesti. Avem si noi nevoie cateodata de odihna.
Ieri a fost o chestie tare draguta - s-a uitat soacra mea in calendar si era Sf. Mucenic Victor - i-am spus la Victor ca e ziua lui de nume si a fost super incantat - astepta cadouri de la toata lumea iar azi de dimineata a spus la gradi ca e ziua lui de nume.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)