Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor neata, am vent la

eu am disparut ca magaru in ceata ca am o soacra pe cap care deabia astept sa plece ca sa nu se mai uite cas la mine si la ceea ce fac asa ca intru pe sponci cand este plecata si nu ma vede cu pc in brate.

noi suntemm bine ary a inceput sa faca pasutii singurica, si chiar ii place dar este frica mare.

tuinea, giny
fug sa fac curat ca a plecat scorpia, am pus noutatii pe blog

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Merci mult de tot de cafetuta Getik.
Deci ai avut socrosenia in coasta. LOL
Uite vezi eu nu am nici o treaba cu partea asta. Si daca m-ar vedea cu pc-ul in brate care-i problema?

Spor la curatenie!

Floti, Miha, Otilia, Laura pai nimic? Voi ce ati facut in weekend?

Eu am fost sambata, chiar daca a plouat cu galeata, sa vizitez casa Bronte si oraseolul. Chiar mi-a facut bine vizita si m-a destins.

Ieri am fost la cumparaturi si mi-am luat o pereche de cizme. Erau reduse 70% asa ca nu am dat decat vreo 37£ pe ele.

Azi am de lucru ca la nebuni si toata saptamana asta este nebuna.
Azi este si o zi lunga ca am lectia de germana de la 5 la 7...

Va pupic si sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

neata fetelor hai la o tare, are aromata si cu frisca, si ceai cine doreste.

tuineea da o am pe soacra in coasta si inca ff rau deabia astept sa plece pe 19 febroarie ca m-ia mancat sufletul nu o mai suport

restul

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna fetelor!

La noi toate la fel...aseara am fost singuri...posibil si in noaptea asta....munca multa la tati la job. Eu tot cu invatatul ...nimic nou!

Va pup!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ma inscriu si eu la un ceai.
Ar fi fost si buna o cafea ca deh ieri am facut 14 ore in universitate...
Getik mai ai un pic. Imi pare rau ca nu va digerati una pe alta...

Flori spor la invatat si hai ca mai este un pic si o sa-ti ai soata langa tine.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

buna dimineata va servesc cu o tare, mare, aromata, cu frisca si ceai.

tuineea nu ne digeram una pe alta ca ea ar vrea sa fie sefa peste casa, bani si viata mmea si nu prea ii merge ca eu sunt invatata independenta.

giny mai ai un pic si scapi si u de stres sa ai spor la invatat, si lu edy un

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Buna!
Scuze ca iar am disparut ca magarul in ceata dar ieri a fost ultra-super aglomerat. De dimineata am fost cu Dudu la hepatolog. I-au facut teste si acum asteptam. Eu luni plec in Japonia pentru o saptamana... M-a anuntat marti seara..DEci ieri o gramada de cautat, de cumparat, etc...

Getik te inteleg. Cred ca toate au tendinta asta. Acum depinde si cu cine le merge. Eu iti dai seama cum sunt Liberty promoter nimeni nu ar avea sorti de castig...

Eu fug ca trebuie sa termin toata Japonia...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cu ce treburi prin japonia, Cristina? Calatorie placuta!

Getik relaxeaza-te...lasa soacra...tu fa ce stii! Eu, cel putin, asa fac.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

'Neata!

In fine am aranjat tot pentru luni. Roxy a spus ca vrea o jucarie deci scap ieftin. Dudu a zis ce vreau eu iar eu nu vreau nimic ca mi-am cumparat mult prea multe.

O sa aduc o plasa de magneti de frigider ca toata lumea s-a inscris la ei.

Flori avem un stand la o expozitie si s-au tot fatait ba ca mergem, ba ca nu mergem si asa se frichine mereu pana cand te anunta cu 2 zile inainte ca pleci. O sa fie plictis mare dar asta este.

Va pupic si cred ca ne auzim lunea viitoare.

Pupici!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

I am intrat ca simt ca daca nu zic la cineva explodez...

Ieri am aflat ca baietelul de 8 ani al unei prietende de-a mea care este si nepoata bonei lui Roxy amurit inecat intr-un lac inghetat...
Nu pot nici sa o sun pentru ca sa-i spun eu ca imi pare rau este prea putin.
Viata este asa nedreapta. Ea este o mamica asa desavarsita. A stat acasa sa-si creasca copiii si avea grija de ei ca de ochii din cap...

Sunt rupta s nici nu pot dormi...

Va pupic si scuze ca am intrat sa va intristez.

Mergi la inceput