Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Buna ginye, multumesc pentru cafeluta. Sper ca Edi se simte bine azi.
Eu nu fac curatenie de craciun, refuz cu desavarsire :) ca asta fac toata ziua. O sa ma concentrez pe prajiturele cu juniorii.
Cristina, ma bucur ca Roxi si-a revenit si se bucura si ea de sarbatori. Am vrea si noi serbare ca acolo... asta e.
Mihaela esti ok, ce mai fac copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Iau si eu un ceai Flori. sarut mana!
Si eu sunt treaza tot de la 5.30 dar macar eu ma duc la sala...Te cred ca esti obosita de trezitul devreme. Sa speram ca o sa se faca baiat somnoros Edi la anul.
Laura bine ai revenit. Ce faci tu, ce fac copiii? Si eu ca si tine fac curatenie tot timpul. saptamana trecuta am sters geamurile si am spalat traversele din living. Am sa dau cu aspiratorul, sters praful dar nimic ma mult. Am schimbat si lenjeria sambata ca la noi e mai greu cu usatul rufe...
Azi la sevici toata lumea este un pic chrismasy deci ma bucur si eu.

Va pupic si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Se pare ca toata lumea a intrat in febra cumparaturilor si a pregatirilor de nu mai da nici un semn de viata....
Eh eu pe aici ca la servici totul dse azi cred ca intra in amorteala.
Aseara am fost la piscina unde Roxy i-a aratat lui tatai ce a invatat si a ramas uimit.
Azi ne ducem din nou - ultime pe anul asta.
Va pupic si va doresc o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Da Laurita sunt bine...Aici pe baricade...am ramas sa fac pe viteaza la lucru...de ce nu stiu nici eu...In fine, nu prea simt ca-s sarbatori... nu stiu de ce...De data asta nu mai pot patrunde in spiritul ala de ho, ho, ho ca-n alti ani...cu toate secret santa de la lucru...
Nici eu nu prea am cand sa fac curat...sper sa apuc sa fac niste sarmale...macar atat!...S-o fi dus Christmas Spiritu` dar la sarmale nu renunt :)

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata!

Ieri am avut ceva (mai multe) probleme (cand vine una, vin toate)...din fericire pana spre seara s-au rezolvat.
Sa fi vazut ce viteza am avut la sters geamurile...sunt buni si nervii la ceva.

Laura

Miha sunt sigura ca in ziua de Craciun, alaturi de familia ta, vei regasi Craciunul.

Cristina mai petreci?

O zi buna!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Flori m-am oprit din petrecut. iei am fost si am ridicat familia de la aeroport. Au avut decat 2 ore intarziere dar nici noi nu am fi fost in timp acolo ca deh circulatia pe M1 este infernala...
Azi un pic la servici intr-un calcai.
Flori ce probleme mama?
Miha sper sa-ti revina spiritul de Craciun si sa te bucuri alaturi de copiii tai.

Pupici!

Mergi la inceput

Neata!

Cristina incerc sa las in spate problemele, sa nu ma mai gandesc la ele, macar acum de Craciun.

Fetelor, va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi! Mosul sa fie darnic cu voi si sa va aduca tot ce ati visat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Nu stiu de ce dar anul asta parca nu am fost eu...decat la a-mi cumpara cadouri mi-a stat capul...Am facut sarmalele...dar azi familia a servit peste cu mine. :)

Va doresc un Craciun minunat si multa bucurie! Un 2011 prosper, sa mai uitam de criza si austeritate!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna sunt si eu din targoviste de fel, dar m-am mutat la sotanga dupa sot, ma primiti si pe mine in gasca voastra??
.
ginye55 ms mult, pup dulce pe edy

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Getik bine ai venit!

Fetelor, nu va mai opriti din petrecut?
Mai treceti si pe aici!

Mergi la inceput