La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 14
DanaAlex spune:
hehehe...salutare tuturor!!!!
Uka-mami, mi-e tarsha sa te sun la ora asta matinala, dar am ceva sa-tzi spui...nu mai duc moshtenitorii la gradi azi, ca dorm atat de frumos...pe cale de consecintza vom hoinari pe undeva in haita, te sun la o ora decenta sau taraie-ma tu acush/cand vezi mesajul meu.
o zi minunata!!!!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
va invit la cafea aici
"...din suflet, pentru un suflet!"
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
Buna dimineatza Fragutza! Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
Neatza
Pentru puiul tau
alex25 spune:
Neatza si de la mine.
vrea cineva?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Neatza si de la mine. vrea cineva? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Neatza Alex!
Da, merci, eu vreau o cafea, cat mai tare pls!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
citat din mesajul lui DanaAlex hehehe...salutare tuturor!!!! Uka-mami, mi-e tarsha sa te sun la ora asta matinala, dar am ceva sa-tzi spui...nu mai duc moshtenitorii la gradi azi, ca dorm atat de frumos...pe cale de consecintza vom hoinari pe undeva in haita, te sun la o ora decenta sau taraie-ma tu acush/cand vezi mesajul meu. o zi minunata!!!! Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07) va invit la cafea aici "...din suflet, pentru un suflet!" |
..uite cine ma cunoaste si stie ca dorm mult
neata, ne auzim, da..
neatza ladies !! mai, cat e de bine sa doarma copilul asa mult, e mi-nu-nat!! parca simt franturi din epoca b.c. (before carina )
aseara am avut proasta idee sa invat copila sa fluiere ..voi sa nu faceti asta .. acum numai asta se aude prin casa , daca ii iau/ascund micul fluier urla ca altceva ...
sa fie linisteeee...
va pup, iau si eu o cafea, merci alex
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
biaz29 spune:
Buna dimineata! Mi se pare mie sau e inchisa taverna? Ce s-a intamplat? A venit Fisc-ul si te-a prins in neregula, Uka?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
SabinaY. spune:
Buna dimineata gasca,
Multam de complimente!
Trag mandrele de mine...am trecut sa vca salut
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
happy_uka spune:
citat din mesajul lui biaz29 Buna dimineata! Mi se pare mie sau e inchisa taverna? Ce s-a intamplat? A venit Fisc-ul si te-a prins in neregula, Uka? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
...da mai...m-au prins trista si au zis ca e interzis conform statutului! avem avertisment de data asta, dar la urmatoarea ne inchide !
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
...da mai...m-au prins trista si au zis ca e interzis conform statutului! avem avertisment de data asta, dar la urmatoarea ne inchide ! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Lasa, Uka, le trece cu o mica spaga constand intr-un zambet frumos (ce bine ar fi daca le-ar trece si la altii tot asa ).
Hai ca ne-a prins pe toate in off-side la un moment dat. Daaaar.... I'm back ! Si cu bune si cu rele. De care sa zic mai intai?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Lasa, Uka, le trece cu o mica spaga constand intr-un zambet frumos (ce bine ar fi daca le-ar trece si la altii tot asa ). Hai ca ne-a prins pe toate in off-side la un moment dat. Daaaar.... I'm back ! Si cu bune si cu rele. De care sa zic mai intai? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
De bune !!
Iar relele pune-le in ambalaj frumos, sa para tot bune
, sanatate multa !!
_