Sezatoarea canadiana (195)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cica vineri s-ar putea sa vedem primii floconi (40% probabilitate) , cica din aia anemici care se topesc, insa tot floconi sunt.
Unde e vara indiana? Anul asta n-a fost

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 23+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simo bine ca nu citeste Seba pe aici sa vada de cadouri... el ne bate la cap de vreo 2 ani cu mobilul si pana acum l-am tot dus cu presul...

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Unde e vara indiana? Anul asta n-a fost

Mai ai de asteptat, Andreea! De abia in noiembrie apare, daca o vrea

Maru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Felicitari fetelor frumoase , mey, chiar e o luna in care copiii s-au intrecut pe ei!
Cami, Lorelaim, ma bucur ca apareti!

eu string in dinti si numar la categoria gafe faptul ca am avut cindva posibilitatea sa aleg pentru Tudor (unul din maruntele privilegii ale copiilor speciali) si am ales scoala francofona; sa-l fi inscris atunci (un om extraordinar, quebecos de souche dealtfel si-a oferit semnatura atunci pentru ca copilul sa mearga la scoala engleza si in prostia mea am zis pas) as fi iesit si eu din cercul vicios de neadaptare din care nu reusesc acum sa scap;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Citat:
citat din mesajul lui ailed15

Geci, cizme oau suna bine ce povestiti voi pe aici si imi deschideti gustul de cumparaturi, dar fetelor am si eu o rugaminte la voi, imi caut o geanta mai incapatoare si cat de cat de calitate, piele daca se poate, pe unde as putea gasi.

Aveti ceva idei? Multumesc frumos.

Winners!

Ange, ai PM. Daca nu l=-am trimis cum trebuie, vezi ca tel. e pe numele meu in cartea de tel.

Iselin, Val de Brise unde stai tu... lauda-l o tirica, sarmina.

S.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Mami de copii inteligenti, vrei sa demenajezi sau sa investesti?
E un super cartier, de super milionari , case de toate genurile pentru orice fel de buget de la 250 K in sus
Zi-mi ce vrei sa stii, te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Si ultimul post pe care o sa-l reiau in capitolul urmator:

Maru, si unde se masoara aiq-ul acela, ca sa stiu daca pot ramane aici .
Nu fi timida, aici e locul tau
Uite au am gasit un articol interesant:
http://www.ourkids.net/blog/index.php/fitting-in-at-school-5394/

Si daca ai masuri viabile in domeniu, ma intereseaza si pe mine. Cu exemple, ca la scoala.

Apropo de scoala, am un examen sambata si nu stiu cand sa citesc, noaptea desigur, doar ca nu e suficient. La job nu s epune, caci nu pot nimic, nimic, iar acasa ma ia cate un ca pe uriasi.

Vine Halloweenul, deci va propun cateva retete. Ana, Maru, Anka..., fetele gospodine rau sariti! Si nu numai, si pe mine ma atrag pentru copil, doar ca <<m.u.i.e.t.i-s posmagii??>>

https://lifemadedelicious.ca/Recipes/Top10/HalloweenTreats.aspx

O seara buna va doresc in ce brate vreti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Azi n-am avut nici internet, nici ton la telefon. Tocmai azi cind vroiam si eu sa sun familia, sa ma laud.
Va multumesc din suflet de urari, tocmai am venit de la scoala, am cules-o pe A. si am aflat ca doi baietei din clasa ei n-au intrat (unul din ei era chiar "preferatul" ei). Asta e. Va multumesc mult de urari si felicit si eu pe Maia, pe Radu si pe Seba.
Ma duc la ea ca facem lectiile inainte de karate, dupa care avem si ora la dentist. Sper sa dorm in noaptea asta ca deja am palpitatii de oboseala.

Simo va pupam si multumim mult pentru organizarea petrecerii. Confirm si eu prezenta. Nu stiu daca vine si sotul, dar eu cu Ali venim sigur. Fiul meu nu cred ca serveste, dar mai stii?

Domne' e rau tare fara internet, azi am fost in sevraj, ma tot invirteam pe-aici, nu-mi gaseam locul, am facut curat in casa, am spalat, calcat. Cred ca vorbeste S. cu Videotron sa ne taie internetul miercurea ca poate asa mai misc si eu cite ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Va astept la noul capitol 196

Mergi la inceput