Sezatoarea canadiana (195)
Raspunsuri - Pagina 13
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Are dreptate Simi cu Winners, am intrat si eu azi in cel de la Centre Eaton din centru si era plin de haine de iarna. Iar preturile sunt bune. Si eu zic sa nu va zgarciti la echipament de iarna ca va tin cativa ani buni si e timp sa se amortizeze costul. |
Da, am si eu o geaca luata la 60% off acum 7 ani la Sport Expert... pe la 150 am dat pe ea... si nu se mai amortizeaza o data, mama ei!!!!! :))) Sa-mi iau alta!!! E ca noua, nu exagerez, am tirit-o prin metrou, prin masina, pe telescaun la schi, prin cabane, si tot "ne-amortizata"-i. Intr-insa schiez si anul asta.
Mint, mi-am luat anul trecut una, la Winners, gaselnita draguta, are fermoar in dreptul fundului si uite-asa am 2 geci!
Iar anul asta, de fo 2 luni, era aici mama, ne-am dus la Costco si primul lucru pe care l-am vazut a fost geaca visurilor mele, nu exagerez, din Romania imi doream asa o geaca, totul era fix, dar fix cum imi doream: cu o patina aurie pe post de culoare, pina la genunci, blanita la gluga, pene de gisca... Si muream dac-o lasam acolo! Da' a fost 80 de bucsi, asa ca am luat-o. Si am purtat-o duminica dimineata, de l-am dus pe Atomix la examen... cald, frate!
De altfel, o s-o vedeti, pentru ca moe, in dispozitia fermecatoare in care ma aflu, propun dupa cum urmeaza:
X-mas Party DC!
Data: 19 decembrie, ora 11:00
Locatia: Chalet Kirkland, in... Kirkland :)
Durata: 11:00 - 14:30 (dupe care trimitem husbanzii acasa cu copchiii si traversam la Fairview :))) Punctualitate maxima, ca e timpul scurt.
Ca si acum citiva ani cind am fost la Biserica din Atwaater, o sa aducem fiecare cite ceva de mincare, suc sau dulciuri pina atunci se contureaza clar cine si ce. (Roxana aduce ciocolata de casa, Diana aduce placinta cu brinza si CGE aduce zacusca... altfel eu nu vin, am zis!
Sala a costat si ea 100 de dolari, adica 80 si restul lei, dar de restul luam ornamente, ca sa fie suma rotunda. Banii tre sa ajunga la Diana, ca ea a rezervat sala.
Din pacate nu mai e loc de negociat data, era singura zi disponibila, e linga un parc, daca e insorit afara copiii pot iesi samd. Sper ca vine toata lumea, cu catel si purcel.
De rezolvat:
1. bradut - dragut de plasticut are cineva? Ca eu am unul, zau ca e f. buna imitatia, dar e exclus sa vin cu el, mult prea mare, juma de timp l-am impodobi, jumatea ailalta l-am despodobi...
2. costum de Mos Craciun, cineva?
3. consort dispus sa faca pe Mos Craciun, cineva?
4. la intilnirea de la biserica, daca va amintiti, fiecare a venit cu cadoul pt. proprii copii - asa nu ajung cadouri nepotrivite la copii potriviti :) - si am avut limita de suma. Pt adulti au schimbat cadouri, aussi, nu-i asa?
In fine, asta-i, cine mai doreste, cine mai pofteste... Tot eu, la ciocolata aia de casa de care ziceam...
Rox, sper ca a fost ok la interviu, iti tin pumnii sa ai vesti bune, repede!
CGE, info mai sint, da' le transmitem pe cale orala, ca e prea mult de zis.
Simi, cred ca pe noi ne-au sunat miercuri dupa examen (nu cred totusi ca era marti), asa ca nu vorbi la telefon poimiine, ca te suna, cum am facut eu MIERCUREA trecuta cind St. Sacrement a sunat pe toata lumea, mai putin pe mine, ca eu eram de povesti... la telefon...
Ladies, multumim de felicitari, adevarul e ca a muncit mult, a fost serios si dedicat, pe bune! Fiecare reusita e meritata. Sper acum sa intre si la I., ca e asa de sigur ca intra ca o sa-l cam zdruncine daca nu... Eu ii tot spun ca se poate, ca mai greseste omul, c-o fi, c-o pati... El e convins ca intra.
Pupam acum, completati lista de participare...
S.
iselin spune:
Bravo lui Radu! Mie imi place mult Regina,e o referinta, Anne a fost mereu in camp de vara acolo, am avut referinte bune, si imi placeau foarte mult elevii colegiului. Noi ne-am uitat la frais, nu ni s-au parut asa mari, dar mai avem mult de munca sa putem ajunge acolo, in schimb ideea sa-mi incadrez copilul acolo mi-ar face mare placere.
Eu inteleg ca Radu e un copil cu care se poate face performanta.
Bravo Simmona!
Pana la urma o sa fie la Regina sau nu sunteti hotarati?
Simi, ai dat 800 $CAD pe haina???
Si eu am dat candva, candva, alte vremuri.
Dar acum nu dau mai mult de 400cad pe o haina, exceptia ar fi blana naturala, dar risc sa ma alerge ecologistii pe strazi
Si-mi place haina ta Simi, dar eu nu mai am voie, mi le arunca partenerul, ...ca si cum am si uitat: tocmai mi-am luat cojoc lung cool din Ro, am venit cu el din Ro si am platit extra la bagaje.
In schimb nu fac concesii la pantofi/cizme/ghete.
Iar la Browns Dragaica nu ai gusturi proaste
Ce repede cresc piticii vostri! Dar nu stiu cum ii deosebiti voi, mie mi se par identici, doar poate prinsi din unghiuri diferite.
Roxana, si eu la fel, dupa un interviu mai dau o fuga la Guess si servesc un espresso con panna
pitilache spune:
citat din mesajul lui Simonna Rox, sper ca a fost ok la interviu, iti tin pumnii sa ai vesti bune, repede! |
Din pacate nu a fost bine... sau eu stiu, in fine, ca nu prea mai stiu in ultima vreme. Au iesit din sala sa delibereze pe loc, asa de mult le-a placut de mine...si cand au revenit eu eram 100% sigura ca-i jobul meu, cum nu am mai fost de mult timp, numai ca era nevoie sa fiu perfect trilingva (e, f, s) desi in anunt nu scria nimic de asta, de fapt jobul era 50% sp, 40% en si 10% fr... si spaniola mea desi este ok nu e perfecta ca nu am mai folosit-o de ceva vreme mai ales in scris. Asa ca mi-au zis ca din pacate nu au timp sa-mi dea sa ma rodez si sa-mi dezmortesc pixul si-n spaniola... ca ar trebui sa sar direct in mare, etc...
Anyways... ciocolata de casa se face!!!!!!!!!!!
Doloress spune:
Roxana lasa ca o sa fie bine, ai sa vezi!
Simonna felicitari Atomixului! Si lui Catrinel, ofcourse! Intrebare: la colegiile astea particulare cam cat sunt taxele pe an? Am vazut ca in jur de 3000, nu mi se pare chiar asa scump. Oare mai sunt si altele in afara de astea afisate de ei pe site-uri?
Nici eu nu fac rabat la incaltaminte. Desi cam in fiecare an am tot aruncat la sfarsitul iernii cizmele. Acum 2 ani mi-am luat din State Timberland, super cizme, nu prea fancy ele, insa foarte trainice, am dat 60 de dolari pe ele, reduse, de la niste outleturi prin Myrtle Beach, sunt singurele care au rezistat 2 ierni si se pregatesc de-a 3-a. Apoi pentru ca voiam si ceva fancy mi-am luat din Canada de la Aldo si-am dat 120, deci dublu si dupa primele 2 purtari s-au dus fetele la tocuri.
Haina si eu as vrea de la Sports Experts, din aia buna si de ski, mai ales dupa iarna trecuta, pana a avea copilul noi nu prea scoteam nasul afara din casa, asa ca am doua haine, una de la Jacobs, una de la Zara, care mai de care mai subtirica si mai frumusica insa ma vede Sfantul in ele. Cum ziceam, au fost OK, insa iarna trecuta dupa 1 ora la sanius m-a apucat plansul.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
cge spune:
Simonna, ce idee buna cu intalnirea !!
La frigul de afara, ma gandeam la Sarbatori.
E perfect pe 19 decembrie, M. are examene toata ziua pe 18 dec.
In concluzie, venim :)in formatie completa cu tot cu zacusca :)
Si sunt de acord cu cadourile ptr proprii copii, limita 20cad e ok ?
Si ptr noi astia mari tombola cu cadouri aduse.
Adica la vreo 10 cad de fiecare.
Roxana, asa e cu joburile astea, nu ies cand esti sigur ca o sa fie bine si ies cand nici nu te astepti.
O sa fie bine next time !!
Eu mi-am luat cizme de la Ecco in vara in reduceri, asa ca sunt ok.
Cu gecile, Zavalita, sa cauti sa fie pana la genunchi si sa aiba gluga.
Anka, si nu ne dai reteta de blat de pizza ?
Vroiam sa va mai zic ca noi cautam machete de avioane si jocuri legate de ce se intampla in avion ptr Craciun. Copiii nostri sunt innebuniti de avioane si calatorii.
Asa ca daca vedeti ceva, dati de stire.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Simonna spune:
citat din mesajul lui iselin Bravo lui Radu! Mie imi place mult Regina,e o referinta, Anne a fost mereu in camp de vara acolo, am avut referinte bune, si imi placeau foarte mult elevii colegiului. Noi ne-am uitat la frais, nu ni s-au parut asa mari, dar mai avem mult de munca sa putem ajunge acolo, in schimb ideea sa-mi incadrez copilul acolo mi-ar face mare placere. Eu inteleg ca Radu e un copil cu care se poate face performanta. Bravo Simmona! Pana la urma o sa fie la Regina sau nu sunteti hotarati? |
Noi vrem Internationala, pe ideea ca e fix linga casa - em am mers 8 km la scoala toata primara si pe-a opta mi se acrise, intr-atit incit la admitere in liceu am luat in considerare numai cele walking distance :) - si mai e si gratis. In plus, mi se pare ca scoala e mai axata pe stiinte decit celelalte - unde am vazut f. mult sport, muzica si arte desenate si pictate, iar R. nu exceleaza la sport, e complet, dar complet afon si nu vrei sa vezi cum deseneaza :) - asa ca speram sincer sa intre la I. El e f. bun la mate, sa ma laud, la Regina a fost o pb. cu volumul unui cilindru, ei abia au facut cercul - raza, diametru - la scoala, eu i-am spus pe fuga cum se calculeaza perimetrul si aria cercului, si copilul a zis ca daca volumul prismei e aria bazei ori inaltimea (de care nici de-astea n-au facut la scoala, numai le-au trecut in revista), pai asa tre sa fie si la cilindru, nu? Si a facut problema. La logica n-are taine, efectiv fluiera toate problemele alea din cartile de pregatire de secondaire, de-aia cred eu ca o concentratie in mate / stiinte l-ar focusa mai mult pe scoala decit desenul.
Nu mai stiu citi ani are fetita ta, la noi clasa a treia a fost importanta, a bagat copilul la greu scoala, a fost la Charles Perrault in Duvernay, aia sint nebuni, zau, faceam lectii cite 3 ore pe zi si juma' vde duminica, da' i-a prins bine, a invatat sa invete. Pe urma l-am retras, ca prea era academica scoala, n-aveau fun deloc, l-am dus inapoi in scoala lui de bastina. Asa ca a patra a boierit-o, era muuult mai bun decit colegii lui, ca Ch. P. sint un an avansati la mate. Si, din a cincea, din prima zi de scoala, am inceput pregatirea de examen. Iaca.
Rox, ASA DE RAU IMI PARE!!!! Nu poti sa ii suni inapoi sa le zici ca tu de fapt esti f. fluenta in capul tau, iti trebuie doar un pic de practica? (Asa i-am zis eu fostului meu patron, cind abia binguiam engleza, tocmai ma intrebase daca e mandatory sa merg sa-l iau eu pe fiu-meu de la gradi si eu ii raspundesem cu Da, ceea ce-mi taiase din sanse cred ca 75%, ca la firma aia ore suplimentare la greu (dupa cum toata lumea stie, ca m-am plins la greu ani de zile pe-aici!).
Dragaica, ca mi-am adus aminte... cu resto, de ziceai ca sint rezervati inclusiv decembrie.. da' cine te grabeste cu botezul? Poti sa-i botezi si la vara, nu?
Mesdames, eu am cizme de iarna de la Globo, de-alea de fis, impermeabile, minus 30, cam asa:
http://www.globoshoes.com/ca-fre/women/boots/winter/80124555-hayne
Li s-a rupt fermoarul, da' tot le-am mai purtat anul trecut, ca nu se vedea din pantaloni si eu oricum ma duceam numai la IGA.
De-alea fancy am de pe te miri unde, da' iarna o fac basically in alea de fis, imi pun pantofii la servici, c'est tout.
Gata, ca a bagat Addie tot ce-a fost de bagat in burta, s-a plictisit max. in scaunul ala!
Pup,
S.
Simonna spune:
citat din mesajul lui cge Vroiam sa va mai zic ca noi cautam machete de avioane si jocuri legate de ce se intampla in avion ptr Craciun. Copiii nostri sunt innebuniti de avioane si calatorii. Asa ca daca vedeti ceva, dati de stire. mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
E un magazin pe Decarie, da' urla Princess in scaunul ei.. pe partea cu mag. Bucuresti si cam tot pe-acolo. Plin de machete si machetele, Colegu' innebuneste de cite ori "ii dau voie" sa mearga acolo... ah, ce circ face, pup, scriu daca-mi aduc aminte cum il cheama, i-am vazut reclama in cartuliile alea de publicitate pe care le primim cu publisacu'
S.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Dragaica Simonna am zis deja ca am una bucata sot disponibil pentru jobul de Mos Craciun. Costumul am sa-l scot de la naftalina sa-l cos intre picioare, anu trecut a fost cu peripetii ....nu intram in detalii . In schimb n-am sac, anu trecut am folosit saci de gunoi si le-a spus copiilor ca e criza, n-a mai avut Mosu bani de saci Simi mamaaa ce preturi au gecile alea tre s-o vand pe soacramea ca sa-mi permit una si nici asa nu-s sigura, cine durerea mea da 800$ pe ea.....pe soacra nu pe geaca Anka fa-ti mila cu reteta de blat, merci . Ana mie imi plac outleturile din St.Dorothe am fost acum doua saptamani acolo. Mi-au placut mult preturile de la Jacob la bluzite, pantaloni. Zic ca e numa bun pentru job, sunt mai elegante. Am luat niste lenjerie intima de la Jacob cu 5$ iar in Rockland lesinam cand ma uitam la preturi. Iselin am eu pata pusa pe o pereche de cizme de acolo. Anu trecut pe vremea asta tot la ele ma uitam si-mi ziceam......lasa ca astept reducerile. De la 400 au ajuns la 300$ am zis ca mai astept...si astept ...si astept ...si-am tot asteptat pana le-au scos din sezon. Acum se repreta istoria iar salivez pe langa vitrina. Ratoii sunt complet diferiti la fisic si caracter. Seby a ajuns la 5200kg, pare mai robust, culoarea ochilor vad ca incepe sa se inchida era albastra cand l-am nascut, e calm, papa ca Haplea, trage parturi ca un kalasnikov . Felix e mai subtirel, are 4500kg, nu mananca decat cu cantece, alintaturi, e agitat iar ochisorii se deschid sunt albastri . Eu ii recunosc dupa voce, Seby are vocea groasa Felix are vocea ascutita de-ti sangereaza timpanele cand urla Pitilache imi pare rau de job Gata ca-mi pica ochi-n gura de somn, nu m-au lasat sa dorm, again.... daca n-am fost coerenta cer iertare sunt prea obosita. http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
_carmen spune:
Simonna, felicitari lui Radu si din partea mea!
Mai fetelor, vor vorbiti deja de X-Mas Party? faceti pofta oamenilor care muncesc...no, fain va sta?
Fetele "aspirante la titlul de canadeze" - ce mai faceti? Cum mai stati cu dosarul/franceza? Eu vreau sa trimit maine dosarul (in sfarsit!) am emotii sa nu uit vreun act, desi am lista facuta, verificata de cateva ori.
Sotul a inceput sa ia lectii de franceza, a descoperit cu mirare de unde vine "careul" din terenul de fotbal. E simpatic rau, a descoperit ca are talent la pronuntia franceza, doar cu temele are o problema, ca le lasa pe ultimul moment, parca e tot la liceu.
Doloress spune:
Si iata ca avem si Mos Craciun E bun asa, ca ratoii inca nu-l recunosc. La anul nu se stie insa...
Fetelor de unde luati voi costume de Halooween mai ieftine asa... ca ma doare capul cand vad de la 20$ in sus pentru niste carpe si niste materiale infecte pe care oricum le poarta numai odata pe an. Si as vrea doua, unul pentru gradi, mai subtire, unul pentru afara, poate mergem si noi la trick or treat.
Chiar, in franceza cum se zice Trick or treat?
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!