Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

ioanact am citit la un capitol in urma ca ai trecut la Nan 2 pe justina...trecerea a fost treptat? eu ma gandeam sa pun o lingurita de lapte nan2 azi maine 2 lingurite,poimaine trei...si tot asa...crezi ca este bine? tu cum ai procedat?

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Buna!
N-am facut treptat, pt ca terminasem NAN 1.
I-am facut ca si pana acum: la 150 ml de apa 5 masuri de LP.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Aaa, Denisa nici eu nu am inteles ce nu e bine.

Stanucel trecerea se face treptat, asa cum ai zis, pentru evitarea unei alergii. Azi de exp inlocuiesti o lingurita de Nan1 cu Nan2 si restul le pui Nan1, maine 2 si tot asa.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mihaela, tare frumoase fetele tale! De-abia astept sa ne vedem, si noi tot de saptamana viitoare suntem mai liberi, si sora mea se marita sambata macar bine ca e din acelsi oras, n-avem drumuri de facut.
Stanucel, si eu am trecut direct de la Nan1 la Nan2, fara sa le mai combin, bine, Denis mananca f rar LP, doar cand iesim pe undeva, in rest LM, dar am intotdeauna cutia cu LP in casa, si pur si simplu cand ni s-a terminat Nan1 am luat din celalat si n-au fost probleme. (asta dupa ce a implinit 6 luni).

Fetelor am si eu o intrebare: voi de care ulei de masline folositi in mancarica bebeilor? Eu i-am pus ieri in piureul de legume ulei extravirgin care pt mine e bleah de amar ce e, si vreau sa zic ca toata ziua am avut o senzatie de greata numai fiindca i-am gustat papica. Pt. mine in salate folosesc ulei din pasta de masline ca nu are asa gust amar. Dar Denis nu a parut sa aibe probleme la cel extravirgin. Ma intreb totusi nu o fi prea puternic pt bebelusi?

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Atb, chiar asteptam o initiativa din Ardeal, unde , desigur asteptam invitate din toate colturile lumii!

Deci, ma inscriu!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

OanaI a primit: 9 kilograme carne, 11 litri vin, 27 bucati ou si felicitari pt Mamaaaaaaaaaaa

Multumim pt urarile de 7 lunite : stanucel, oanaiacovita, Ramy77, Ioanact

Avem si poze de la 7 luni (pe care le-am serbat cu sushi si placinta de mere dar nu apar in poze ca nu au mai apucat) si cu costumas de iarna primit cadou.

Fetele cu cezariana, intrebare : am niste dureri crunte de joi-vineri si nu inceteaza. Numa doare tot timpul, insa sic and ma apuca in special seara e nenorocire. Sa fie de la vreme sa ma doara operatia ? Sau sa mai fie ceva de eliminate pe acolo ?

La multe lunici iepurasilor : Radu Alexandru de annya9, Maria de nibi_niki , Kira Maria de iliraluca !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

O zi frumoasa si o saptamana minunata!
Iar fentez de la servici ca sa va pot scrie, e criza mare de timp la mine,o sa scriu pe mai multe reprize daca nu apuc acum, ma tem sa nu fiu prinsa
Alina(ioanact)- multumesc mult ca o sa ma ajuti cu pozicile,chiar nu stiu cand o sa ne sincronizam cu mess-ul,ca pozele le am acasa in calc si acasa intru rarisim pe mess... si multumesc mult, anticipat!
Sanzi:
Oanka:
Miria:saru-mana de retete
Ina:e naspa sa le impac pe toate, dar asta este, va fi cumva pana la urma,multumesc tuturor de intelegere!
Oana:Ericutzul tau e super-mortal de dragut!Ce emotionant a fost primul"mama!"Tin minte ca Sam a zis "tata"prima data , dar, no,nici o suparare!Acum e mare si vorbeste......
in alta ordine de idei,multumesc ca nu ma excludeti, cum ziceam,era justificabil,nu m-as fi suparat.Iti doresc multa,multa sanatate!
Rebiana:nu mai stiudaca ti-am multumit de PM, dar cred ca ma scuzi, si iti mai multumesc odata
Babyangel:
Ramy:asa de cetos si de naspa e si la mine, dimineata.Plus ca ma uit pe geam si vad un peisaj feeric...de iarnaImi vine sa o iau pe dealuri, cand ma gandesc ca e abia octombrie si ce frig e...noroc ca tot frigul ma impiedica sa o fac...
Corimami:felicitari pentru mica fortoasa!
Mamici dragi, va multumesc pentru sfaturi, incurajari, idei, si pareri,gasesc mereu ceva pozitiv in povestile voastre! Va felicit pentru intalnire,e frumos cand "virtualul"capata o forma concreta,cand de la un forum se leaga ceva real...mai rar asa ceva,bravo!Deci se poate si ceva frumos si bun, indiferent de cat de gri e realitatea...si
HOPA, TRE SA IES...V-AM PUPAT PE TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Samaria na d-aciia excludere!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am vazut pozele cu angela la balaceala, poate o fi in percentil 15 dar arata tare bine, e legata asa...

samaria m-am bucurat sa te recitesc

denisa eu am crezut ca e salata de icre , dar ma intrebam ce e cu decoratiile alea marine :)))) ca mergea mai bine o maslina cu ceapa

gia sa stapaneasca sanatoasa costumasul!

eu am facut trecerea de la lp1 la lp 2 brusc, s.a strambat o secunda , dar pe urma a continuat sa bea

denisa daca mananca 100-150 de gr pe urma nu prea vad unde sa mai intre inca 240 de lapte
si a mea a scazut destul la lapte, chiar daca ii faceam 240, avea mese de 150 lejer, acum o sa trec la 180-210 maxim
pe cutia mea de lp 2 scrie ca de la 6 la 12 luni, se recomanda 180 de ml de 4 sau de 5 ori pe zi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

adriana eu pun ulei de masline extravirgin, mie imi place gustul, eu uleiul ala il mananc crud , pe paine prajita, chiar mai beau asa direct din sticla
recent s-a descoperit ca uleiul de masline scade sansele unui cancer de san...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata si de la Bruxelles!

am vizionat pozele de la intalnire, ce frumos a fost mai ales citind si postarile voastre de dupa. Tare as vrea si eu sa va cunosc personal, poate organizam ceva de sarbatorirea unui anisor, ma gandeam ca arfi super sa inchiriem o cabana si sa organizam un weekend undeva la munte? ce ziceti? mai ales ca sarbatorirea iepurasilor va avea loc in primavara, poate e si vreme buna.

Vazut pozele cu Ivan; mama ce flacau frumos si tare bine dezvoltat. intr-adevar s-a mai schimbat insa tot si-a pastrat privirea aia nastrusnica a lui
Printesa Eliza care se va face designer de pantofi, atat de concentrata e ea in studiul aprofundat al cizmulitelor.
Oana of of tin pumnii si Doamne-ajuta sa ai rezultate bune cu analizele
Erina si Denisa voi chiar mi-ati pus gand rau fetelor ? mai ales ca nu am mancatinca nimic de dimineata. azi in pauza de pranz merg cu colegii la un restaurant romanesc, sa vezi atunci cabanosi prajiti, telemea si sarmale!!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput