Iepurasi Mar-Apr 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Roxana, pozicile mele sunt acolo la Maria Madalina (mica)- Liliana_28
Sa fie ceva gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Bineinteles ca am uitat ceva, si anume faptul ca vreau si eu o diploma de la Rebiana gingasa, daca se poate si cand se poate.
Liliana, o sa ma uit mai tarziu la pozele tale.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am vorbit cu dra pe care o cunosc la spitalul la care am fost, care e medic rezident si m-a calmat. A zis sa nu imi fac griji, ca nu crede sa fie vreo problema. Vena respectiva e posbil sa fie ea inflamata dintotdeauna sau sa se fi inflamat pentru ca abia mancasem. A zis sa stau linistita pana saptamana viitoare cand ma cheama la eco. Nu poate sapt asta ca se duce la Sinaia la ceva simpozion. M-am mai linistit. Analizele au iesit intr-adevar bine, doar hemoglobina ca de obicei mica.

Samaria eu fac sa zic cam din 200 ml de lapre branzica. Folosesc Napolact cu 3,5% grasime.

Rebiana si eu si eu vreau, sau macar ce mi-ai scrie.

Cu intalnirea si eu as vrea sa ne organizam si aici.

Roxi pai nu'ti vine barbatul acasa sa scoata covorul?
Si noi cand am introdus puiul au fost probleme din cauza ca parea innecaios. De aceea eu cand dau pui musai sa pun ceva usor gem dovleac sau rosie.

Liliana am schimbat eu data albumului sa apara in fata. Era printre ultimilie.

Irene,Ili

Merg sa fac niscaiva clatite.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

[font=Georgia][blue]happyjoy - operatia mea e f jos, adica sub burta, mult sub ombilic. Si nu, nu ma doare cicatricea, senzatia mea e ca ori ma doare fundul uterului unde a taiat, ori mai e ceva de eminat si incearca sa isi faca loc.

Sensi, stiu ca e taietura jos in zona pubiana - adica ce vedem noi, dar asa m-a explicat doctorul ca, peretele abdominal si uterul nu sunt taiate tot in zona aceea (uterul nici nu e acolo, daca stai sa te gandesti). Ele sunt sectionate pe sub piele mai sus, cam in zona ombilicului. De aceea e important sa localizezi durerea ca sa sti de la ce e.
Oricum ar fi cel mai bine e sa faci o ecografie cat mai repede si sa vorbesti cu un doctor.
Multa sanatate, si sa nu fie decat o simpla durere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Multumesc Oana .

Meniul de azi:
dimineata: putin mar+cereale si putina branzica cu biscuiti
pranz: supica de prepelita cu morcov, telina,brocoli si ousor de prepelita
seara: iaurtel cu.....vedem noi ce.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana ma bucur ca ti.au iesit ok analizele
merci de pontul cu puiul, exact e inecacios
sotul il intoarce, dar pe mine m.a mancat sa.l tot ridic in baie sa frec pe ici pe colo

am fost la chicco si uitati ce i.am luat silvanei
http://productos.parabebes.com/casco-proteccion-8m-chicco_cp46074.html
acum se poate da cu capul de pereti:)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

intru si eu la ceas de seara: am avut o noapte nedormita asa ca azi am ratat intalnirea de la ikea, petru a dormit pana la 12 30. noaptea trecuta se trezise din ora in ora, iar de la 4 la 7 dimineata a avut program de joaca. la 7 a adormit in sfarsit si eu pe langa el.

am vazut si eu pozele de la intalnirea de la Targoviste. ce bebelusi minunati si ce mamici frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,
Ce liniste e....Unde ati disparut toate?
Azi am fost afara,dupa doua zile in care n-am putut iesi ca era prea frig si batea vantul. Ce bine a fost...era plin de carucioare

Multumim tuturor pentru vizionarea pozelor si comentariile aferente
Da, cred ca Briana si Ianis vor ramane cunoscuti ca pletosii odiseei

LILIANA, am vazut pozici cu Mica ta mica, o scumpete de fetita, imi place poza de la baita de dupa botez, o floare intre flori

HAPPIJOY, chiar asa, unde sunt pozele promise? Ca nu le-am gasit..Sau sunt eu

IOANACT, nu te supara, dar daca ne-am lua fiecare dupa cat i se raspunde la postari....nu mai exista demult odiseea. Se intampla tuturor, asta nu e un motiv de a nu mai scrie, decat daca tu chiar nu mai vrei...Uite, si eu era sa ma las dusa de val si sa renunt, dar sincer, mi-ar fi parut rau. Aici am gasit totdeauna sfaturi bune, informatii pertinente, pe care altfel mai greu le-as fi gasit.

ROXI, da ce te-a apucat mama sa speli covorul acum? Eu mai bine l-as fi lasat la curatat o lunaSi e totala casca aiaAstept poze cu Silvana purtand-o...Mai cum le gasesti tu

AMIII, cum erau fulgii aia de orez? Ca eu n-am gasit la plafar decat faina de orez expandat si fulgi de orz, secara, numai ovaz nu...Zi-mi te rog si mie exact ce si cum...

Ma duc sa-mi recoltez zmeura si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana eu n.am vazut.o dar am auzit pe fete
nu te deranja, daor daca e ceva usor de facut si se poate printa
oricum sper sa ne vedem si noi candva

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Roxi, am lucrat-o pe calculator, in word. Se poate printa, desigur. Eu le-am laminat ca sa reziste in timp si sa bucure iepurasii si atunci cand vor fi mari. Ti-o trimit negresit (aveam de gand si daca nu ziceai )
M-as bucura enorm sa ne vedem, fie aici, fie in Spania... oriunde!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

OANA, vezi ca nu e dracu' asa negru cum parea? Ma bucur ca ti-au iesit bine analizele si te-ai mai linistit...

Mai fetele, are cineva numarul de telefon al LAlexandrei din Italia? NAFI? Daca il are cineva, va rog sa mi-l dati si mie pe PM.

Mergi la inceput