cafeneaua noastra vesela !!!
Raspunsuri - Pagina 8
DanaAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Madamsadamy De ce de fiecare data cand vrea sa fie mai explicit, merge langa blonda ? |
raspuns: asta pentru ca nu-i dau eu voie sa inregistreze shedintzele cu mine
Madamsadamy spune:
Imi fac un fresh si apoi o tura de aspirator.
Insistati cu un buzz daca nu va aud
.
cryss_cryss spune:
Propun aceasta melodie,melodia de deschidere...
http://www.trilulilu.ro/RottenKid/cc6b9e1af93e9e
Lali_mete spune:
Da mai,nu am intrebat! Ce fel de club este
? Sa stiu cum ma imbrac,ce muzica aduc,ce beutura
.
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
kokiy spune:
'Neata pe la pranz si de la mine ![]()
Mey, de la atata tae boo si cure de slabire sa nu va apuce asa ceva prin Carrefour ,Dana parca te si vad 
Promo 50%

DanaAlex spune:
Kokiy...eshti tare!!!ma shi vad dantzand din dorsal shi cotcodacind ca o gaina beata prin carrefour 

(btw... cocoana aia, zici ca e in calduri, dar are un corp bestia)
Lali- pai imbraca-te ca pentru club, draga mea...stingem luminile, aprindem felinarele (roshii
) shi ne distram...care cum shi cu ce putem...eu personal, prefer varianta scurta shi rapida, adik 5 randuri de shots, la bar cu cateva doamne, la intervale de 15 minute
, apoi ma pun pe dans shi tzin prelegeri cui se nimereshte
Crys- super melodia...imi placea pe vremuri shi www.youtube.com/watch?v=ZxCVyAwp8_w" target="_blank">"traiasca berea!"
DanaAlex spune:
shi www.youtube.com/watch?v=VHv8SGDys_Q&feature=related" target="_blank"> asta
Lali...poate te inspiri la tzol www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=haine de club&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=omO0TK7xIovsOd34qPcJ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCwQsAQwAA&biw=1280&bih=595" target="_blank"> de aici sau www.sevensins.ro/haine-de-club/" target="_blank">aici
eu ma voi imbraca www.sevensins.ro/rochite-sexy/livia-corsetti/hasida/" target="_blank">asha
Lali_mete spune:
S-a inchis
?
Vreau si eu va rog o melodie de durere de masele,si ceva tare sa iau intre dinti sa nu mai simtzesc durerea
,se poate?
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
DanaAlex spune:
Lali...du-te la www.youtube.com/watch?v=up9wB-49CZY&feature=related" target="_blank">doctor
stai sa ma uit la ce-am bagat
...
nuuu, nu-i bun!
mai bine incearca www.youtube.com/watch?v=rP4s3Hwx5VY&feature=fvsr" target="_blank">asha
caut shi ceva tare de stransintre dintzi, dar cred ca gaseshti tu ceva prin pat
...hac! prin casa, vreau sa zic
...is cu
la bord!