cafeneaua noastra vesela !!!
Raspunsuri - Pagina 11
DanaAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymumy Neata mai doamna! Scuze, neata si celorlalte doamne! Mai doamna cafegioaica, ti-ai vazut visul cu ochii! La mai mare iti doresc! Dar ceai servesti, ca eu mi-am baut deja cafeaua? Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004) |

happymumy spune:
Nu am avut timp, nu lipsa de interes.
In asteptarea ceaiului, hai sa postez un banc care l-am primit in dimineata asta ![]()
:
O tipa se plimba pe plaja cand deodata dadu peste lampa fermecata. O ridica, o freca si aparu Duhul. Tipa incantata il intreba daca ii poate indeplini trei dorinte.
Duhul zise: "Nu. Datorita inflatiei, datorita veniturilor reduse in tarile lumii a treia, datorita competitiei globale, nu-ti pot indeplini decat o singura dorinta. Deci, care ar fi aceea ?"
Tipa, fara ezitare spuse "Vreau sa fie pace in Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate tarile astea sa inceteze sa se razboiasca!" .
Duhul se uita la harta si exclama: "Doamne Iisuse ,femeie ! Aceste tari sunt in razboi de mii de ani ! Oi fi eu meserias, dar nu sunt chiar atat de meserias! Nu cred ca asta se poate face, asa ca pune-ti alta dorinta !"
Tipa se gandi un minut si spuse : "Ei bine, niciodata n-am fost in stare sa gasesc barbatul potrivit. Stii tu, un barbat care sa fie atent si amuzant.Caruia sa-i placa sa gateasca, si sa ajute la curatenia casei, care sa fie bun la pat, caruia sa-i placa parintii mei, care nu se uita la emisiuni sportive si care sa fie credincios. Asta imi doresc... un partener de suflet !"
Duhul privi lung, ofta adanc si spuse : "Mai da-mi ,dracului , sa vad inca o data harta aceea!
O zi buna va doresc!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
loryd spune:
Neatza doamnelor minunate!!
Ce atmosfera frumoasa aici la cafenea! Asa ca vreau sa savurez un capucino cu frisca si scortisoara. Se poate? ![]()
Dana, merci de link-ul cu activitati.
Suntem in criza de idei de distrat copil in casa. Foarte utile.
Si ziceti ca trebuie sa ma pregatesc de deschidere? Pai eu cu ce ma imbrac?(vesnica mea problema)
. Ma duc sa caut si va cer parerea mai tarziu.
Pupici pt toata lumea.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
DanaAlex spune:
Loryd....vine shi comanda ta!!!
dar te ashtept langa espressorul personal, deja elena e, amalia e pe drum...
~~~~~~~~~
Happy-
...super cool realitatea surprinza in bancul postat!!! eu am sotz cu toate caracteristicile solicitate de blonda
....poate ca-s bruneta 
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex ce zicetzi de www.youtube.com/watch?v=Hz4Wd47-9Kc&NR=1" target="_blank">acest barbat talentat shi frumos ...eu ii ador creatziile shi sunt fascinat de rimele cu shi nu numai...www.youtube.com/watch?v=6jnKPnQaCgw&a=GxdCwVVULXeUvJn5tkoGwQIohkDZtmiQ&list=ML&playnext=1" target="_blank">sau www.youtube.com/watch?v=xfohl2_bjMk&feature=related" target="_blank">sau mai e www.youtube.com/watch?v=bUgd2Ir8RBk&feature=channel" target="_blank">aista...dar o pastrez pentru ziua mea ![]() ![]() ...las ca bem in fiece zi!!!!ca sa shtim o treaba shi sa fim siguriuite www.versuri.ro/versuri/fjmh_pavel stratan m am nascut de ziua mea.html" target="_blank">aici slovele de mare angajament ![]() "....Care m-am nascut de ziua mea. De fapt, eu ziua mea Mi-o fac in fiecare zi, Daca trebuie – cateodata Chiar de doua ori pe zi." ![]() Lali- ...pentru atata numai tu eshti di-vina!!! |
Ola cafegioaicelor !
Bun gasit Nicole! Sau preferi Laura
Ti-am admirat pozicile odata,cred ca de la cununie. Pupici frumoasei tale fete
!Cu cafeaua o rezolvam noi cumva,o trimitem prin curier rapid Dana hai sa le spunem la fete care este cel mai bun vin pentru barbati!
- Vin la tine!
Iar cel mai prost : vin degeaba
Ma intorc,fug nitel prin oras [ppupo].
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
cryss_cryss spune:
Buna,fetele!
Am intrat sa ma inveseles putin pt ca m-am trezit cu'vreju'ntors'.Cred ca de la ceata de as'noapte s-a pleostit!Si as mai vrea si o cafea tare si neagra!
crissbebe spune:
Mai e deschisa cafeneaua?
Se mai poate comanda ceva?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
kokiy spune:
cryss_cryss, cine te-a suparat ? uite cateva moduri de a-i arata cum te afecteaza supararea ![]()
Promo 50%

kokiy spune:
Fetele ,uitati-va la clipurile astora pe youtube ,eu m-am pus intr-o noapte abia pe la 03.00 in pat ,am mai trezit si casa de la ras ![]()
Promo 50% 

shi nu numai...