Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)
Raspunsuri - Pagina 3
Katy82 spune:
Miha la un CM normal, ovulatoriu, ovulatia are loc cu 12-16 zile inainte de urmatorul CM. Deci o faza luteala tine cam 12-16 zile.
Kitty

hai cu testul pozitiv.
Ce-as mai pleca si eu pe la odisee mai fetelor, cred ca v-ati cam plictisit de mine pe aici, sunt cam veterana. E... las' ca vine si vremea mea.![]()
Laurici poti incerca branca ursului pana la ovulatie, ajuta si la
si regleaza si este si hipotensor. Luati amandoi, si tu si sotul.

toate fetele!
http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
"
este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Buna seara!!! Sorina am trecut-o pe Ramona la gravidute,din greseala s-a uitat![]() Camcris felicitari pt capitolul nou ![]() ![]() Kity nu vreau sa te dezamagesc insa intarzierea poate fi de la Vitex(am citit cazuri),sper sa nu fie asa si sa ai deja un chirias mic in burtica ![]() ![]() Cora multumim de vestile de la Lia,sper ca e bine ![]() Miha da,despre Lia73 e vorba ![]() Va pe toate fara exceptii!!!!Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Iubita mea Cosminuta, vad ca tu esti experta de aici. Te rog ajuta ma si pe mine cu un sfat. Ultimul CM a fost pe 16 sept. Am avut senzatia ca am ovulat in saptamana 20-27 sept. Azi sunt in ziua 25 si nu a venit CM. In general CM la mine vine intre ziua 25 si 28. Vreau sa te intreb iubita, daca am ovulat in acea saptamana crezi ca s a prins ceva? Tin sa mentin ca azi, ziua 25, sanii ma dor usor, sunt un pic mai plini, dar nu inteleg de ce nu ma dor sanii daca ar trebui s ami vina ciclul?
Te rog sa ma clarifici? Ca se vede catu clarifici pe toata lumea si ai un stil ADORABIL in modul in care o faci!! E atat de personal si unic, efectiv ador sa citesc replicile tale!

MHegarty
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! La mine deja a inceput spottingul, deci asa cum banuiam, nici luna asta nu este . Asta e, deja m-am obisnuit cu ideea.Camcris multumim pentru capitol nou. Bebelu multumim de pupicii de molpisire. Ai grija de tine, nu te obosi prea mult.Kitty pana afli daca este sau nu bebe lasa mastodynonul. Tin pumnii sa fie bebe! Miha fetele care au deja spuneau ca sarcinile nu prea seamana intre ele, deci daca acum nu ai dureri de sani nu inseamna neaparat ca nu esti insarcinata. Inarmeaza-te cu rabdare, mai ai putin pana la testare. si noi.Fetele si eu credeam ca sunt insarcinata in fiecare luna, pana cand am cazut rau de tot in butoi, de am zis ca nu-mi mai revin. Acum am zis sa o iau mai usor, bebe vine si fara sa-mi examinez eu mereu mucusul, sau linia de sub burta, sau sanii... Deci m-am mai calmat. http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png " este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii" |
Hai ca m ai facut sa rad Katy, intr adevar si eu cred ca sunt gravida in fiecare luna, cred ca ar trebui sa ma calmez!!
Ma intreb cat timp Lia73 a trebuit sa fie rabdatoare pana sa tina in mana testul pozitiv?
MHegarty
kitty-27 spune:
cosmi asa este...tocmai de-aia nici test nu mi-am facut pana la ora actuala...pt ca inca mai astept uratii...stiu ca vitexul regleaza deficienta de progesteron si deci mareste faza luteala...dar zilele astea trebuie sa vina daca nu este 
katy mersi pt urari dar nu vreau sa ma bucur inainte sa fiu sigura pt ca intru ca tine in butoi 

miha hai ca poate-i 
mihahegarty spune:
Kitty se pare mai degraba ca la tine e bebe, ca tu esti in ziua 29 si 
nu apar.
Eu abia sunt in ziua 25 si sanii nu ma dor, shushu nu fac noaptea ca Lia, ce i drept TB nu mi am masurat o niciodata, caci abia e am apucat pe proiectat bebe din august.
Cand te testezi Kitty?

De cat timp incerci sa ai bebe?
Ador sa citesc capitolele cand apar gravidute, pur si simplu m a impresionat foarte tare Lia si Luiza!!!
MHegarty
cos_minutza spune:
Miha sa zicem ca ai fi ovulat in z12(27 sept),azi fiind ziua 25 ai fii z13 DPO(dupa ovulatie),faza luteala dupa cum ti-au zis si fetele este intre 12-16 zile,depinde de organismul fiecaruia.Acum daca s-a prins ceva sau nu asta nu am de unde stii,atat doar ca daca pana in z29 nu vin uratii poti face un test,mai ales ca zici ca ai ciclu regulat deobicei.Asta a fost doar un exemplu,conteaza foarte mult ziua ovulatie!Tin pumni stransi sa vina bebe luna asta
Kitty sper ca nu te-am suparat ca mi-am spus parerea,insa stiu cum e sa-ti faci sperante si dupa aceea sa pici in fundul butoiului.Sa dea DD sa fie bebe
Katy 
tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
nu cosmi...cum sa ma superi...daca nu este o luam de la capat...nu degeaba sunt aspiranta optimista 

cos_minutza spune:
kity

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin