Pufi iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 (148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Fetele care ati luat britax de pe bebeshopp imi spuneti si mie ce sistem de prindere are (are isofix sau prindere clasica, in centuri)?

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

al meu....evolva plus 1-2-3...park asa se cheama se prinde in centuri...dar destul de tzapan. abia acum realizez ca in scoica...nu era in sigurantza.

ma tot tin sa-ti spun....ce 3 kile fato?????????????....de unde doamne iarta-ma sa le mai dai???????

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ASA....daca mai pierd o data mesajul....arunc si laptopul asta macar sa stiu una si buna...

la ce sclero sunt....mai tin minte ce-am scris????/

a ziceam ca jiji e la somnul de frumusetze ...si asta cu strigaturi la nou...dar e bine ca avem tt in doatare....

tomaca....socrelul vine maine dar m-am scos oarecum deoarece va sta la matusa tamara....care nu le are cu gatitul...asa ca umplerea oalelor imi va reveni mie/....dar bun si asa

mima...jiji tot infundat e...l-am pus pe jos cum m-ai sfatuit....acu astept in 1-2 zile sa mearga sa-l conduca pe tasu la usa...vise soro, vise...la ce evolutie are...realizez ca trebuia sa-l cheme MELCU'......dar sa nu uitam ca face kk, da?

fetili io am azi (pe langa raceala care m-a luat) 2 prb....efectiv ma lasa inspirationul cu mancarea pt ....melcu'....nu stiu ce sa-i mai dau
a...sucul de legume-fructe...asa stiu si io ca nu tre sa exageram...dar cand se da asta ca sa nu se baloneze sau sa i se taie pofta de mancare?
si mai am una....mie mi se pare ca ...melcu'...are fontanela cam mare...sau e normal...avand targhetul spre 40 de ani?
cam cat ar trebui sa fie?

mda s-a trezit...ma duc sa-i cant..vine melcu suparat....:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

am pus cateva poze mireasa ca in sfarsit le-am primit si noi...imi pare rau ca nu a mers filmuletul al toata lumea.....tot asa l-am primit...aaa mai avem videoclipul postat pe site-ul lor www . reflektimage . com oana si mircea scrie la portofoliu video si pozele sunt pe cont comun

Eu nu pot sa intru pe site-ul asta!!!

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

nu poti pentru ca este gresit.
Incearca cu .ro in loc de . com si merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ASA....daca mai pierd o data mesajul....arunc si laptopul asta macar sa stiu una si buna...

la ce sclero sunt....mai tin minte ce-am scris????/

a ziceam ca jiji e la somnul de frumusetze ...si asta cu strigaturi la nou...dar e bine ca avem tt in doatare....

tomaca....socrelul vine maine dar m-am scos oarecum deoarece va sta la matusa tamara....care nu le are cu gatitul...asa ca umplerea oalelor imi va reveni mie/....dar bun si asa

mima...jiji tot infundat e...l-am pus pe jos cum m-ai sfatuit....acu astept in 1-2 zile sa mearga sa-l conduca pe tasu la usa...vise soro, vise...la ce evolutie are...realizez ca trebuia sa-l cheme MELCU'......dar sa nu uitam ca face kk, da?

fetili io am azi (pe langa raceala care m-a luat) 2 prb....efectiv ma lasa inspirationul cu mancarea pt ....melcu'....nu stiu ce sa-i mai dau
a...sucul de legume-fructe...asa stiu si io ca nu tre sa exageram...dar cand se da asta ca sa nu se baloneze sau sa i se taie pofta de mancare?
si mai am una....mie mi se pare ca ...melcu'...are fontanela cam mare...sau e normal...avand targhetul spre 40 de ani?
cam cat ar trebui sa fie?

mda s-a trezit...ma duc sa-i cant..vine melcu suparat....:))

Dece esti mortala
Melcu' suparat

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

fetele, uitati un www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y" target="_blank">cantecelpentru voi, pentru noi mamicile de fapt....pe mine ma unge la suflet....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mai, eu stiam ca nu e bine sa le dai la bebei suc de fructe, dar eu consider ca la 8 luni nu mai are stomacelul de la 4 luni. Si da, nu e ok sa ii dai zilnic suc de mere in loc de mar ras, de ex. Pt ca pulpa are fibra si e foarte buna la digestie si dilueaza din cantitatea de zahar.
Dar suc de legume cu fructe eu zic ca e ok. Mai ales ca a fost facut din multe legume si putin mar pt schimbat gustul.
Paranteza: soacra-mea ii dadea zilnic suc de morcov pana s-a facut copilul portocaliu si nu puteam sa zic nimic, absolut nimic, ca se supara si incepea sa planga. Acum maica-mea e mai ok, ma intreaba de fiecare data ce sa ii dea. Si sigur nu zilnic suc de morcov. Incheiat paranteza.
Nu cred ca i-a facut ceva rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

oooppppssss am scris com in loc de romultumesc lucia de observatie
suc de fructe ai dau cand si cand....o porto de fapt stoarsa cu apa si o bea in cursul unei zile
ana.g pentru melodie...bunicul meu a fost foarte des confundat cu tudor gheorghe...i se cereau autografepun si o poza pe cont sa-l vedeti...e un bunic nota 10 toti copii sa aibe asa un bunic...cum am avut eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Fetele care ati luat britax de pe bebeshopp imi spuneti si mie ce sistem de prindere are (are isofix sau prindere clasica, in centuri)?

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

al meu....evolva plus 1-2-3...park asa se cheama se prinde in centuri...dar destul de tzapan. abia acum realizez ca in scoica...nu era in sigurantza.

ma tot tin sa-ti spun....ce 3 kile fato?????????????....de unde doamne iarta-ma sa le mai dai???????

de raspuns. M-am linistit. Am comandat si eu unul, trebuie sa-mi vina zilele astea, si nu eram sigura daca se prinde in centuri, ca noi n-avem isofix la masina
Cat despre amr... am de dat jos de pe bulane si burtica. Nu ma simt rau asa cum sunt, dar ideal pt mine aratam la 52 kg (pe care nu le-am mai avut din liceu). Este o provocare sa vad daca mai reusesc sa ajung acolo vreodata, dar nu-i bai daca nu-mi iese

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

am pus cateva poze mireasa ca in sfarsit le-am primit si noi...imi pare rau ca nu a mers filmuletul al toata lumea.....tot asa l-am primit...aaa mai avem videoclipul postat pe site-ul lor www . reflektimage . com oana si mircea scrie la portofoliu video si pozele sunt pe cont comun

Eu nu pot sa intru pe site-ul asta!!!

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

nu poti pentru ca este gresit.
Incearca cu .ro in loc de . com si merge

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Am imcercat si cu punct ro, dar nu-mi incarca decat o pagina neagra. O fi de la net, ca e prea lent?

poze bebe Sebastian
filmulete Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

da evyme e greu cu stic si tata tot asa abia abia i s-a incarcat pagina....l-am vazut pe sebi cum sta el calare pe calut....frumosul de el

Mergi la inceput